Bizim kzlar buraya...

ecrin o listeyle senin işin zor biraz eleme yaparsan daha kolay olucak senin için senin göbüşün resimleri yokmu:nazar:

Canım yaptık biraz eleme. Kendi aileme de anket yaptım listeden. Şu an en çok üzerinde durduğumuz isimler İclal ve Gülfem. CADIARZU Ama bana sorarsan Miray ve Aysima isimlerine de içim gidiyor. opuyorumnanaktan Kararsızlık çok zor. fisfisfis Ama daha 3 ayımız var. İsim bir çocuğun kaderi gibi. a.s Rabbim hangisini nasibedecek çok merak ediyorum. opuyorumnanaktan Göbüş resmine gelince ben koymadım canım. Görmek istersen msn ye gel şekerim. Şeniz İnternete kendi resmimi koymuyorum canım ben. :kedi:

kızlaaar nediyoonuuuz?
ben de artık bizim topice kimse yazmıyo diye gelmiyoduumm
ecrin giriyoz arada dedi de öle geldiiimm
benim de kokoş bi kızım olcekkkk
özgürdü doğru tahmin yapmışsınnn
5 aylık oldukk :))) iyiyiz çok şükür

hayatım çok mersi ama nerde o zayıf hamilelik bende..balıkım yawrum ben..66 kiloyla hamile kaldım..1,67 boyum..ben de benden zayıflara çok imreniyorum,ne güsel duruyo göbüşleri top gibi..zayıf hamile kalmadığım için çok dikkat etmeye çalışıyorum,gereksis şeylernen fazla kilo almıyım diye..bakalım şimdilik iyi gidiyo ama asıl bundan sonra alırsın diolar..korkuyorummmm

kaç kilo aldın zuzuuuşşş

2ydi cicimm aslında ama bugün tartıldım 3 olmuş sanırsamm:gitme:sen cücümm??

ne üzülüyon kızııımm iyi ya işteee
ben de 1 aldım gaaba yaa sürekli değişiyo küsurat bazen bakıyom aynıyım bazen bakyom 1 fazlayım kafamçokkarıştı

ne üzülüyon kızııımm iyi ya işteee
ben de 1 aldım gaaba yaa sürekli değişiyo küsurat bazen bakıyom aynıyım bazen bakyom 1 fazlayım kafamçokkarıştı

ay üsülmiim de napim delüm bak sen 1 tanecik almışsın ne güsel..o da bebiş zaten..500 gr kendi olsa 500 gr da eşi,al sana 1 kilo..maşallah cücümgerçi benim haftamdakilere göre iyiyim şükür millet 8-10 kilo almış bile ama..korkuorum işte yinede

ooo kartaneside gelmişş ayyy negüzel hepsi kız yaaaa :ecrin_bebek:bu sene kız senesiymiş bende doğursaydım keşke yaaaaaaaaa..:ecrin_bebek:kızlar hiç kilo almamışınız maşallah yaaa ben 28 kilo almıştım çocukçuğum ise 2700 ğr doğduukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooo kartaneside gelmişş ayyy negüzel hepsi kız yaaaa :ecrin_bebek:bu sene kız senesiymiş bende doğursaydım keşke yaaaaaaaaa..:ecrin_bebek:kızlar hiç kilo almamışınız maşallah yaaa ben 28 kilo almıştım çocukçuğum ise 2700 ğr doğduukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ooo kısım sen baya bi almışsın yaff. :1shok: Nasıl verdin o kiloları sonra? Valla büyük bi başarı verebilmen. Ben kolay veremiyorum aldım mı yaa! Ben de çok aldım şimdiden. Daha da çok zaman var önümde. Bundan sonra baya bi alırım. Çok iştahlıyım zaten yaaa! senağlama Kısım 2 saatte bir acıkıyorum. Ve tokluk hissetmiyorum. Arkadaşlar gerçekten çok az almışlar. Maşaallah diyelim... :nazar:

bir sene içinde hamile kaldığım kiloya düştüm rejimde yapmadım zemuszemus
evet zuzuuda kartaneside hiç almamış:nazar:genelde son ay çok alınıyor:CüvCüv:

bir sene içinde hamile kaldığım kiloya düştüm rejimde yapmadım zemuszemus
evet zuzuuda kartaneside hiç almamış:nazar:genelde son ay çok alınıyor:CüvCüv:

Aferin kıss sana. Bünyen kilo kabul etmiyo demekki... Ne güzel! Ama ben çok zor veririm. Şimdiden kilo vermek için aç geçireceğim günlerin telaşına düştüm valla. :1shok:

Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde, gidiyorum kokun halen üzerimde...Kızlar bu ne demeyim kafayı yedim hem şarkı söyleyip hem size yazı yazmak istedim.Yeni bir dükkan devraldık çok yoruluyorum.:kedi: Topic bile açtım bakarsınız kızlar.

Zuzum göbüşünün resmine baktım 41 kere maşallah.Çok güzel yaa...Allah kucağında resimler çektirip buraya koymayıda nasip etsin inşallah..
KARTANEM ben sana demedim mi kızın olucak diye.Dur adından bir harf tahmin edeyim.Medyum oldum.O kadarda değil tabiki.Ah bir doğsunlarda görün gününüzü opuyorumnanaktan
SAYTROSUM valla süper kilo vermişsin.Bu arada facebookta ablanı sen sandım ne kadar benziyorsunuz .İkiz gibisiniz.
uykum geldi kızlar hepinizi öpüyorum...

kız üçünçüyü ne etcen rabbim iki evladını bağışlasın sana
ne güzel işte bir kız bir oğlan ohohh
bende iki oğlan üçünçüyü gözüm kesmiyor kız olmaz diye
yavrularımıza mevlam uzun ömürler versin
bizim hamişlerimiz
ecrin,zuzuu,kartanesi sağlıklı şekilde kuçaklarına alsınlar bebişlerini
amaninnnn kız üçünüzünde kızlarımı olacak ay ne güzel

bu arad gündüzün karanlığı hiç gelmiyor nolduki acabaaaCADIARZUCADIARZU
burdayım canım bir yere kaybolmul değilen bu topingi zor bela ayakta tuttum bide kaybolacam heeeeeeeee
dün buluşmamız vardı oaraya gittim
ve akşam giremedim kk ya
oh oh bu sayfa canlanmış sakın bir daha kaybolmayın he
ozgurdu yeni dükkanınız hayırlı olsun canım
saytros canım özelden evinin nosunu ver gülüm cat kapı yapayım sana

Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde, gidiyorum kokun halen üzerimde...Kızlar bu ne demeyim kafayı yedim hem şarkı söyleyip hem size yazı yazmak istedim.Yeni bir dükkan devraldık çok yoruluyorum.:kedi: Topic bile açtım bakarsınız kızlar.

Zuzum göbüşünün resmine baktım 41 kere maşallah.Çok güzel yaa...Allah kucağında resimler çektirip buraya koymayıda nasip etsin inşallah..
KARTANEM ben sana demedim mi kızın olucak diye.Dur adından bir harf tahmin edeyim.Medyum oldum.O kadarda değil tabiki.Ah bir doğsunlarda görün gününüzü opuyorumnanaktan
SAYTROSUM valla süper kilo vermişsin.Bu arada facebookta ablanı sen sandım ne kadar benziyorsunuz .İkiz gibisiniz.
uykum geldi kızlar hepinizi öpüyorum...
opuyorumnanaktan merrsi özgürümmm..opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun tükanınızz,hayırlı bol kazançlar wersin rabbimm...
kız üçünçüyü ne etcen rabbim iki evladını bağışlasın sana
ne güzel işte bir kız bir oğlan ohohh
bende iki oğlan üçünçüyü gözüm kesmiyor kız olmaz diye
yavrularımıza mevlam uzun ömürler versin
bizim hamişlerimiz
ecrin,zuzuu,kartanesi sağlıklı şekilde kuçaklarına alsınlar bebişlerini
amaninnnn kız üçünüzünde kızlarımı olacak ay ne güzel

burdayım canım bir yere kaybolmul değilen bu topingi zor bela ayakta tuttum bide kaybolacam heeeeeeeee
dün buluşmamız vardı oaraya gittim
ve akşam giremedim kk ya
oh oh bu sayfa canlanmış sakın bir daha kaybolmayın he
ozgurdu yeni dükkanınız hayırlı olsun canım
saytros canım özelden evinin nosunu ver gülüm cat kapı yapayım sana

aminn canımmmm
günaydın kızlarr :kedi:
günaydınnn kaydirigubbakcemile2

X