- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
Selam kızlar şöyle ağız tadıyla uzun uzun yazdıktan sonra eror veriyor yaaa uyuz oluyorum ozaman KK ya..:kedi:
SAYTROSUM hayırlı olsun oğlunun sünneti geçmiş.şekerim ama ben sana bize bir daha hatırlat demiştim.Hatta fecabookta yazarsın diye bekliyordum.Bende ciddi derecede unutkanlık var.Geçen açıköğretim sınavına gittim hoca sınavda cep tellerinizi verin dedi.Ben vermek istemedim hocam unuturum sınıfta dedim.Sınav bitti ve okadar unutkanlık hakkında konuştuğum halde cebi unuttum çıktım.Neyseki sonra aklıma geldi gittim aldım.Varın gerisini siz düşünün.mafoldumben Sen facebooka sünnet resmi ekle ben buraya bir tanesini kopyalarım.
Ecrincim , minikız ,Gündüzüm sizler nasılsınız kızlar.Ecrincim şimdi senin isim listenin olduğu topice bakayım bakalım. Hadi hepinize iyi geceler.....opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus
Kızlar isim listeme bi bakar mısınız? Oldukça uzun bir liste hazırladım kızım için. Beğendiklerinizi söyleyin olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...288041-kizim-icin-derledigim-isim-listem.html
Selam kızlar şöyle ağız tadıyla uzun uzun yazdıktan sonra eror veriyor yaaa uyuz oluyorum ozaman KK ya..:kedi:
SAYTROSUM hayırlı olsun oğlunun sünneti geçmiş.şekerim ama ben sana bize bir daha hatırlat demiştim.Hatta fecabookta yazarsın diye bekliyordum.Bende ciddi derecede unutkanlık var.Geçen açıköğretim sınavına gittim hoca sınavda cep tellerinizi verin dedi.Ben vermek istemedim hocam unuturum sınıfta dedim.Sınav bitti ve okadar unutkanlık hakkında konuştuğum halde cebi unuttum çıktım.Neyseki sonra aklıma geldi gittim aldım.Varın gerisini siz düşünün.mafoldumben Sen facebooka sünnet resmi ekle ben buraya bir tanesini kopyalarım.
Ecrincim , minikız ,Gündüzüm sizler nasılsınız kızlar.Ecrincim şimdi senin isim listenin olduğu topice bakayım bakalım. Hadi hepinize iyi geceler.....opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus
vay be demek yer veriyolar.. ben de hamileyken bana acıyolardı ama beni siroz zannedip acıyolardı (biraz bodur biraz minyon akdeniz bitki örtüsü diğer adı ile maki bi tip olduğum üçüün) hatta bi kere teyzenin biri yine bana acıyıp kucağına oturmamı teklif etmişti..
bi kere de kızın biri böyle göbeğim olsa böle bi elbise giymem die laf atmıştı... kimseler inanmadı hamileliğime aylarca hatta doğurana kadarannemi bile zor ikna ettim oooy oy... ikincisinde alnıma ultrason fotosu yapıştırcam..
göbein güzelmiş bu arada :)
selam kızlarr..hepiniz iisiniz umarımm..saytrosum kazasıs belasıs atlatmışsınıs sünnet olayını gözünüz aydın..kocaman erkek oldu artıkın oğluşun demi..göbüşüm şiştimi die sormuşsunn..efett şişttii..artıkın yer weriolar orda burda çok hoşuma gidio..minikim bebişiniz sağlıkla büyüsün iişallahh..bakın size göbüşümün fotosunun linkini gönderiym..görmemişin biri hamiişşş olmuşş tutmuş göbüş resmi koymuşş...öteki kıslarr hepinisi öporumm
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/267432-2009-ekim-annelerinin-gobisleri.html
evet oğluşum erkek oldu şükürturkbayragiama bu yeni halini hiçççççççççç beyenmiyor çocum napçaz bilmiyomkaydirigubbakcemile3göbüşünü gördüm çok güzel yaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:
zuzuuuum yerim senin o göbüşünü yavrum. 41 kere
zuzucum neğüzel zayıf bir hamilesin her giydiğin hamile kıyafeti güzel durur :CüvCüv:ben hiç böyle zayıf hamile olamadımmmmm patlıycak gibi şişiyordum kızımda 24.. oğlumda 28 kilo almıştım:kedi: