BIZIM GELIN ANORMAL MI? DEĞİL, EVET BU ANORMAL

Offf allahim bu bdv de okuduklarim gercekmi yaaa. Delirmemek elde degil. Nasil olur ya nasil. Karnindaki bebege kendi bebegine nasil boyle dusunursun. Ben ilk hamile kaldigimi ogrendigim gebelik kitini hala sakliyorum oglum dogali 2 yil bitti. Emzikleri biberonu minnos kiyafetleri herseyi yaa. Elimden gelse oglumun kullandigi bezi bile saklicam :)))) kiz olsaydida farketmezdi. Hatta ben kizim olsa diye dusunurdum eskiden.allah saglik verdikten sonra gerisi yalan. Erkek olup allah gostermesin sagliksiz hasta bi bebek olsa dahami mutlu olacakti o saf gelininiz bi sorun bakalim. Demissiniz ya ailede genetik zeka geriligi var diye bence gelininizde de var. yarim akilli sey terbiyesiz. Yakinda kardesim nisanlanacak. Dusunemiyorum bile bizim gelini boyle. Herhalde elimde kalir

bu devirde böyle cehalet şaşılası resmen. hani arada erkek çocuk diye tutturup saçmalayan tarafın erkek akrabaları olmasına alışmıştım da kız tarafının da bu triplere girebildiğini ilk defa gördüm. bir tarafta burada çocuğu olamadığı için kahrolan kadınların derdini okurken, bir yandan da cinsiyetinden dolayı çocuğunu istemeyen insanları gördükçe üzülüyorum. Allah hiç çocuk nasip etmeseymiş o zaman da böyle davranabilecek miymiş acaba.

Sabrımızı yeterince sınadı ama... mesele çocuksa hiç birimiz sessiz kalmayız. Karışmayalım dedikçe tepemize s*****

Bir hala olarak soramıyorum bile ismine karar verdiniz mi? diye.
Maksadım isme karışmak değil ona özel bir şeyler yapmak, yaptırmak.

Çok enteresan bir aileymiş.
Allah akıl fikir versin.
İnsanlıktan pek nasiplenmişler gibi durmuyor...

bana doktor erkek dediğinde ağlıyordum nerdeyse deli gibi kız çocuk istiyordum ama evladım sağ sağlim doğduktan sonra cinsiyetin hiç bir öneminin olmadığı kafama dank etti rabbim gelin hanıma merhamet ve akıl versin inş sağ sağlim doğar o güzel melek.

Valla arkadaşlar bu durumu aile ve sosyal politikalar bakanlığına bildirsem. Benim isim gizli kalır mı acaba? Ne bileyim belki psikolog vs. zorunlu tutarlar ve bebek takipte olur. Biz de peşini bırakmayız ama ne bileyim bakanlık devreye girerse neler olur bilmiyorum. Kardeşim de aklıma geliyor ya bebeği alırlarsa? Ya boşanma sebepleri olursam vs. Kafam da dönüyor duruyor.

haklisim canm cok haklisin allah yardimciniz olsun sizin. O kadinada akil ve vicdan nasip etsin ins. Aman esi dikkat etsin ilac falan icer zarar verir masuma anasi akil verir bu deliye. Dusur oldur diye.

kız çocuklar götürsün onu inşallah ne demek kız olacak diye yaygara koparmak bu ne saçmalık nasıl bir zihniyet sizin gelin anasına çekmiş öyle sorunlu kadının böyle kızı olur işte

Saka mi?
Rabbim Sen bilirsin. Neler diyecegim de imtihanim olur diyemiyorum.
Yalniz kardesinizin agzina saglik. O kadini cildirtan cumle o kadar guzel olmus ki . Akilli insanlara saygim sonsuz helal olsun.

İnşallah...
Sırf moral bulsun diye bi totosunu öpmediğim kalıyor.
Aman ablam yorulma, aman ablam sunu alayım mı yeğenime?
Bak ne kadar güzel şeyler ( Resim gönderip) Yakışır değil mi kuzuma?
kendisi değmez ama bebek için direniyorum.

İnanın kendi masraflarımdan kesip oturma minderine kadar aldım.
Alır almaz resim atıyorum, bak söyle oturacak inş. vs.
LcW. sitesinden alıp adresine süpriz yapıyorum
ama aramıyor bile

bu ne ya. tımarhanelik anne ve kız. bebek doğsun alın bebeği kardeşinizde kapıya koysun şıllığıı

bu bahsettiğiniz 2. gelin mi
ilki de iyi çıkmamıştı şansınıza
o gene neyse bu zır cahilmiş..
Allah yardımcınız olsun
eğer o çocuğa Allah korusun bişey yapar düşürürlerse
kardeşiniz onu tek celsede boşasın...

Valla kardesinwde acidim
Deli tavuk gibi donup duruyormus ardindan
Benimde ilk hamileligim ne ceviz getirdi esim,ne koyden peynir,nede sut herdeyimi kendim alip yiyorum
Elinden sut ivtigim sayilidir yani
Ne ultrason res,ini atar halalarina nede baska birdey
Bu arada kardes kac yasinda merak ettim

bu ne ya. tımarhanelik anne ve kız. bebek doğsun alın bebeği kardeşinizde kapıya koysun şıllığıı
Normal değiller kesinlikle.
Zaten bırakmayız peşini..
İnşallah ıslah olur da yavrum anadan ayrılmaz
zorlarsa da bize başka sanş bırakmıyor.
Diğer konular da sabrettik ama bu konu çok başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…