anne nasıl bir manyaksa kızı ondan 10 kat daha manyak yetişmiş.demek ki kadın kızları küçükken onlara neler neler yapmış ki böyle bir travma içerisinde gelin hanım.
acaba karnındakinin pipisi olsa ne olur olmasa ne olur anacım ne önemliymiş o şey ya!
benim de bir kızım var hergün şükrediyorum Allah'a ona bana gönderdiği için.
Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Normalde kız isterim, erkek isterim bile demedim hiç çünkü istemek ne haddime?
Rabbim zaten kulları için en hayırlısını düşünür, böyle insanlar gördükçe şoka giriyorum..
Erkek olup hayırsız olsa, sağlıksız olsa? Yine de erkek olsun mu?
O bebek doğup büyüdüğünde hiç mi aklına gelmeyecek bu yaptıkları, düşündükleri?
O masumun yüzüne her baktığında istemediği, ağlayıp sızladığı aklına gelmeyecek mi?
Hadi herşeyi geçtim kendin bil ya, odalara kapanmalar salya sümük milletin yanında ağlamakta nedir?
Ben doğduğumda annem ağlamış, çünkü çok zor bi doğum yapmış üstelik 1,5 sene sonra gelen bir bebekmişim.
Ama yıllar sonra halam bana bunu '' annen erkek çok istemişti, sen kız olunca ağladı '' deyince benim başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü.
Direkt aklımda '' ben baştan yanlışım '' düşüncesi oluştu. Sonra yaşanan en ufak problemleri bile buna bağlamaya başlamıştım.
Ta ki bir gün anneme açık açık söyleyene kadar! Rahmetli annemin ağzı açık kaldı. Ben seni çok beklediğim için, doğum anı çok zor olup sağ salim kavuştuğum için mutluluktan ağladım demişti. Bir kere bile oğlum olsun dememiş.
Yani insanlar zaten böyle çarpıtmaya yer arıyorken.. gerçekten çok çok yazık..