BIZIM GELIN ANORMAL MI? DEĞİL, EVET BU ANORMAL

Tedavi gör desek bile dinlemez ki. Babam da dedi '' xxx gel kızının evine ye, iç, eğlen, keyfine bak git. Hem sen kendini hem onları üzüyorsun'' Kadın buna alınmış ve babam neden öyle demişmiş. Boşanma konuusu da onların bileceği iş onlar 2 yetişkin ben bu durum da sadece yeğenime üzülüyorum

Nankör ve şükürsüz insanlar
Bu kadar bebeğe hasret kadın varken, bir o kadarıda evladının sağlık sorunuyla uğraşırken yaptığı saçmalığa bak.
Rabbim onu sınamasın inşallah yoksa o beğenmediği kız evlada bile hasret kalır

Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Normalde kız isterim, erkek isterim bile demedim hiç çünkü istemek ne haddime?
Rabbim zaten kulları için en hayırlısını düşünür, böyle insanlar gördükçe şoka giriyorum..
Erkek olup hayırsız olsa, sağlıksız olsa? Yine de erkek olsun mu?
O bebek doğup büyüdüğünde hiç mi aklına gelmeyecek bu yaptıkları, düşündükleri?
O masumun yüzüne her baktığında istemediği, ağlayıp sızladığı aklına gelmeyecek mi?
Hadi herşeyi geçtim kendin bil ya, odalara kapanmalar salya sümük milletin yanında ağlamakta nedir?
Ben doğduğumda annem ağlamış, çünkü çok zor bi doğum yapmış üstelik 1,5 sene sonra gelen bir bebekmişim.
Ama yıllar sonra halam bana bunu '' annen erkek çok istemişti, sen kız olunca ağladı '' deyince benim başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü.
Direkt aklımda '' ben baştan yanlışım '' düşüncesi oluştu. Sonra yaşanan en ufak problemleri bile buna bağlamaya başlamıştım.
Ta ki bir gün anneme açık açık söyleyene kadar! Rahmetli annemin ağzı açık kaldı. Ben seni çok beklediğim için, doğum anı çok zor olup sağ salim kavuştuğum için mutluluktan ağladım demişti. Bir kere bile oğlum olsun dememiş.
Yani insanlar zaten böyle çarpıtmaya yer arıyorken.. gerçekten çok çok yazık..

İnanmıyorum ya kusura bakmayın sözüm size değil, çocuğum olsun kız erkek ne fark eder rabbimden sual olunmaz ama böyle kadınlara veriyor ya çocuğu pes. m.ö. kaç yılından kalma bu insanlar

Bence de normal değiller.
Diğer kızlar da kaçmış çünkü.
İşin garip yanı
2. ablasının 4. bebeği sağ sadece diğer 3 ü ölü doğmuş ya da belli bir aydan sonra ölmüşler.
Son çocuk erkek ve gelinin annesi resmen tapıyor o çocuğa.
O ablası bile çok kızgın geline ve annesine ama laf dinleyen ders alan kim?
Canım bizi dinlemiyor her sey de '' Ben bilirim''
Keşke gitse ama dinlemez ki

İnsan söyleyecek laf bulamıyor ben sadece şımarıklık ve azgınlık bunlarda bu karakter varken erkek olsada sizi üzecek birşey bulurlardı merak etmeyin. Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın seni dinden imandan ederler tam dayaklık bunlar ana kız ama bu da bir çeşit şiddet işte .

anlamıyorum bu insanları ya..
kız erkek ne fark eder.
Allah lütfedip evlat göndermiş, beğenmemezlik ne hadlerine!!!

dua edin kardeşinizin ve sizin iyi düşünceleriniz için Allah evlatla sınamasın onları.

sağlıkla doğsun inşallah halası mis kokulu kuzunuz

bu devirde böyle cehalet şaşılası resmen. hani arada erkek çocuk diye tutturup saçmalayan tarafın erkek akrabaları olmasına alışmıştım da kız tarafının da bu triplere girebildiğini ilk defa gördüm. bir tarafta burada çocuğu olamadığı için kahrolan kadınların derdini okurken, bir yandan da cinsiyetinden dolayı çocuğunu istemeyen insanları gördükçe üzülüyorum. Allah hiç çocuk nasip etmeseymiş o zaman da böyle davranabilecek miymiş acaba.

Kadın Orta Çağı geçtim Taş Devri'nden günümüze kalmış herhalde.
Bu nasıl bir geri kafalılık yahu?
Kendisi de kız çocuğu değil miymiş zamanında?
Kızdan değil de o gece annesi dedi ki '' xxx hep derdi ki keşke erkek olsaydım o kaçan ablalarımı yaşatmazdım'' Kız sesini çıkarmadı, itiraz etmedi. Ne var kaçtılarsa hepsi evinde mutlu ve çocuklu. O kızlar anasından çok kaynanası ile iyiler. Bir de bu kadını diğer enişteler pek sokmuyor evlerine

Amiiiin.. Yavruma bere öreceğim başlıyorum elim titriyor, korkuyorum. Sağlııkla doğsaydı halası neler yapar kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…