BIZIM GELIN ANORMAL MI? DEĞİL, EVET BU ANORMAL

Resmen ruh hastası bunlar. Nedir bu erkek takıntısı yahu? Erkek yapsa bir nebze anlıyorum bu cehaleti ama bir kadın yaptığı zaman sinirlerim tepeme çıkıyor.
Benim kayınvalidem de oğlum olacağını öğrendiğinde oleyy çekmişti doktorun yanında. Bak yine sinirlendim :KK11:

bu bahsettiğiniz 2. gelin mi
ilki de iyi çıkmamıştı şansınıza
o gene neyse bu zır cahilmiş..
Allah yardımcınız olsun
eğer o çocuğa Allah korusun bişey yapar düşürürlerse
kardeşiniz onu tek celsede boşasın...
Yok canım bu yine 1.ci
Sorunları bitmedi ki zaten

Ama bu çok hassas bir konu
amiiin

istediği kadar hoplasın zıplasın atlasın hatta isterse intihar etsin Rabbim o bebeğe can verdiyse ne yaparsa kendine yapar o bebek dünyaya gelir...bol bol dua edin.

Valla kardesinwde acidim
Deli tavuk gibi donup duruyormus ardindan
Benimde ilk hamileligim ne ceviz getirdi esim,ne koyden peynir,nede sut herdeyimi kendim alip yiyorum
Elinden sut ivtigim sayilidir yani
Ne ultrason res,ini atar halalarina nede baska birdey
Bu arada kardes kac yasinda merak ettim
Kardeşim 30 a girdi canım
Ben de çocukların babasından görmedim.
Çok insancıldır kardeşim gözünün içine bakıyor.
Annem olsun ben olayım iyi bir yemek varsa peşin de dönüyoruz.
Evinden gidip alıyoruz yesin diye geride bırakıyoruz.

Benim Yengemde 3. Kızının cinsiyetini öğrenince baygınlık geçirmişti doktorda. Bizde ona çok kızmıştık,bizim ailede yoktur kız erkek ayırımı,hatta dedem keşke 5-6 tane kızım olsaydı derdi hep. Ama sizinki cok farklıymış daha ilk çocukta bunu yapıyorsa bence ikinci çocuk falan düşünmesin...böyle zihniyetlere nedense Rabbim bikac tane kız veriyor akıllanmadıkcada olan o kızlara oluyor. Baksanıza gelininizi annesi nefretle yetiştirmemiş olsaydı oda ilk hamileliğinin tadını çıkarırdı. Hemde etrafında pervane olan bi aile olduktan sonra. Allah yardımcınız olsun tatlım üzüldüm

peki bu kadın şimdi kendi evinde mi? aklıma şu geldi acaba annesinin baskısıyla mı böyle anormal davranıyor yani bilemiyorum ama bebeğe bir zarar vermesin

Kızdan değil de o gece annesi dedi ki '' xxx hep derdi ki keşke erkek olsaydım o kaçan ablalarımı yaşatmazdım'' :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Kız sesini çıkarmadı, itiraz etmedi. Ne var kaçtılarsa hepsi evinde mutlu ve çocuklu. O kızlar anasından çok kaynanası ile iyiler. Bir de bu kadını diğer enişteler pek sokmuyor evlerine
hönk. çokmu aradı bı kızı kardeşiniz.

Dikkat edin. o bebeği düşürmek için saçmalsrda. çünkü akıl sağlığı iyi değil. genetik sanırım
Kardeşim surekli peşinde ama biz her zaman olamıyoruz ben daha doğrusu. Ama sıklıkla gitmeye çalışıyorum.

küçük kardeşim de kısmetse vlenecek onu da korku sarmış
'' Abla olur da çocuk erkek olursa ben bunların fesadından korkuyorum, bunların işi düze çıkana kadar çocuk yapacağım da mechul'' diyor.

Valla arkadaşlar bu durumu aile ve sosyal politikalar bakanlığına bildirsem. Benim isim gizli kalır mı acaba? Ne bileyim belki psikolog vs. zorunlu tutarlar ve bebek takipte olur. Biz de peşini bırakmayız ama ne bileyim bakanlık devreye girerse neler olur bilmiyorum. Kardeşim de aklıma geliyor ya bebeği alırlarsa? Ya boşanma sebepleri olursam vs. Kafam da dönüyor duruyor.
aynen yap bunu. o bebek doğduğunda zaten anormal bir anne tarafından aşağılanarak eziyet çekerek büyüyecek.

X