BİZİM FİLMİN SONU NE OLACAK ? 3.YILA GİRDİK. ARTIK FİNAL İSTİYORUM. HEMDE MUTLU FİNAL..

fark benim çocuklarım babalarını istiyor... küçük kız çok seviyor..
babaları cumartesi sabah alıp pazar akşam getiriyor. çok seviyor. herşeyiyle ilgilineiyor. küçük kızda daha çok istiyor. eve gidiyor babamı ara diyor baba kapatma diyor... özledim diyor doyamadım yanaklarını sıkmaya öpmeye diyor... yaşamak gerek.. anlatılmaz... çocukları kullanmak dğeil bu
iki seçenek var.. ya unutturmak... yada tamamen geri dönmesi idi.. çok geç olsada unutturmayı tercih etitk. mecburen o kadını seçtği için

Yapma lütfen konularını az çok hatırlıyorum
Sen dik durup yol olsaydın o çocuklara
bugun bunları konusuyor olmazdık.

Takılıp kalan kızın değil sensin.

En iyi ihtimalle evinize dönse, tekrar evlenseniz
Yine aynı şeyleri yaşayacaksınız.

Bu kez dışarda sevgilileriyle gezmekten
kızını haftada 2 akşam ya görecek ya göremeyecek.
Bunun böyle olacağını sende biliyorsun.

fark benim çocuklarım babalarını istiyor... küçük kız çok seviyor..
babaları cumartesi sabah alıp pazar akşam getiriyor. çok seviyor. herşeyiyle ilgilineiyor. küçük kızda daha çok istiyor. eve gidiyor babamı ara diyor baba kapatma diyor... özledim diyor doyamadım yanaklarını sıkmaya öpmeye diyor... yaşamak gerek.. anlatılmaz... çocukları kullanmak dğeil bu
iki seçenek var.. ya unutturmak... yada tamamen geri dönmesi idi.. çok geç olsada unutturmayı tercih etitk. mecburen o kadını seçtği için

Babasi olarak ilgilenmek zorunda. Onlarin iliskileriyle seninki farkli olmali.

Sen artik bosandigini kabul etmek zorundasin. Yoksa daha cok son beklersin.

Bir de senin filmin coktan bitmis. Cocuklarinki devam ediyor.

Tek basina yapamiyorsan bir uzmandan destek al.

Kim kınıyor Allah aşkına?
nefret etmişsiniz ya... benden...
benim ne yaşadıklarımı bilmiyorsunuz....bende yanlış yaptığımın farkındayım.. ama burda iki kelime gidip kaçabilirsiniz.. yaşadıklarımı ben biliyorum.. bende kendimden yeterince nefret ediyorum ama gönlüme laf anlatamadm işte...

teşekkür ederim... ama kınamayın... yaşamadan anlamanız mümkün değilllllll
kınamıyorum...ama 2 çoçuk annesi olmanıza rağmen ayakta durmaya çalışmak yerine eski eşinizi konu almanıza vs yazmak istemiyorum...onu dile getiriyorsunuz ya ona sinir oldum...yaşanmış bitmiş.örnek olmanız gereken 2 kkız coçugunuz var siz iseeee....peh

çcularımı düşünmemem babalarının geri dönmesini istemem mi ?

Ya siz çocuklarınıza verdiğiniz zararın farkında değil misiniz? Cahil cahil şeyler yazıyorsunuz. İnanın sizi yazdıklarınızdan 50-55 yaşında eğitimi olmayan işi olmayan bir insan sandım. Benim yaşlarımda lisans mezunu bir memurmuşsunuz. Hiç mi çocuk psikolojisi nedir diye düşünmüyor bilmiyorsunuz? Boşanan ilk çift siz misiniz? Ayrılan babasını özleyen ilk çocuklar onlar mı? Pedagoglar neden var? Siz gerçekten çocuklarınız için en iyisini düşünseydiniz çok bambaşka bir yol izlerdiniz. Eşinize de size de inanılmaz kızgınım. çünkü o çocuklarda tamiri imkansız yaralar açmışsınız. Bu çocukların ilerde evliliklerinde yaşayacakları sorunların da sebebi sizsiniz. Gidecekleri bütün terapilerde sizi anlatacaklar. Ayıp diyorum başka bir şey demiyorum.

benim ne yaşadıklarımı bilmiyorsunuz....bende yanlış yaptığımın farkındayım.. ama burda iki kelime gidip kaçabilirsiniz.. yaşadıklarımı ben biliyorum.. bende kendimden yeterince nefret ediyorum ama gönlüme laf anlatamadm işte...
herkes yaşıyor sıkıntı...kim dört dörtlük...bu bir mazeret değil

Nefret eden yok.
Kendine getirmeye çalışıyoruz.
Artı nefret etmek kınamak değildir.
Gönlüne laf anlatamıyor değilsin,takıntılısın,kendine ve etrafına zarar veriyorsun,tedaviyi reddediyorsun.
O çocukların senin elinden alınması gerek.
Niye ailen bu olaya susuyor anlamıyorum.

çcularımı düşünmemem babalarının geri dönmesini istemem mi ?

Ve siz kendinize dürüst olun önce. Babalarının dönmesini asla çocuklarınız için istemiyorsunuz. Laf anlatamadığınız gönlünüz öyle istiyor diye geri dönsün diyorsunuz. Yoksa iki tane kız çocuğuna rol model olarak 10 tane başka kadınla yatmış bir adamı zorla istemezsiniz.

Sevme ablacım ya sevme...Kızlarını sev evlattan üstün sevgi mi var.Kadın kabul ediyosa o da onun derdi sen etme kabul.Kendi yoluna bak çocuklarda büyük anladığım kadar ile babalarıyla görüşüp görüşmemek onların kararı, sen görüşme,boşanmışsın adamın artık senin hayatında hakkı yok.

bence asıl sebep bu kadında bırakmıyor ya.. demekki ben hata yaptım diyroum.. bu kadının çocugu olmadığı halde bu adamın her türlü kahrını çekiyor diyorum... demekki aptal olan benmişim diyorum.. erkek kıtlığı var demek ... ya gerçekten çok kötüyüm.. bu salak kadın vazgeçmedikçe mi kıymetli oldu acaba... bilmiyorum.. ya adam evli kadınlarla bile birlikte oldu.... evet kendimden nefret ediyorum bu adam için hala göz yaşı döktüğüm için... buraya neden yazıyorum.. çünkü birine anlatsam yüzüme tükürür... ama işte...

11 yaşında kız çocuğuna, bebek aldırdığını mı söylemiş? Püüüü:kusmuk:
Size ne desek az valla. Çocukları el birliği ile mahvediyorsunuz. Çok merak ediyorum bu çocuklar sağlıklı bireyler olabilecekler mi?
11 yaşında boşanma, evlenme, çocuk yapma/aldırma konularına neden müdahil olur bir çocuk? Niye her mahremin içinde bu çocuklar? Babaya bak, anneye bak, maşallah size!
Daha derdiniz bir araya gelmek mi? Cidden mi yani? Lütfen sorumluluklarınızın farkına varın, birinin karısı olmak yerine çocuklarınızın annesi görevini iyi yapın artık.

bence asıl sebep bu kadında bırakmıyor ya.. demekki ben hata yaptım diyroum.. bu kadının çocugu olmadığı halde bu adamın her türlü kahrını çekiyor diyorum... demekki aptal olan benmişim diyorum.. erkek kıtlığı var demek ... ya gerçekten çok kötüyüm.. bu salak kadın vazgeçmedikçe mi kıymetli oldu acaba... bilmiyorum.. ya adam evli kadınlarla bile birlikte oldu.... evet kendimden nefret ediyorum bu adam için hala göz yaşı döktüğüm için... buraya neden yazıyorum.. çünkü birine anlatsam yüzüme tükürür... ama işte...

Ayip yahu. Baskasini kinarken kendisi ayni seyi yapmak boyle bi sey olmali.

Neden psikolojik destek almiyorsun?

Nefret eden yok.
Kendine getirmeye çalışıyoruz.
Artı nefret etmek kınamak değildir.
Gönlüne laf anlatamıyor değilsin,takıntılısın,kendine ve etrafına zarar veriyorsun,tedaviyi reddediyorsun.
O çocukların senin elinden alınması gerek.
Niye ailen bu olaya susuyor anlamıyorum.

susmuyor.. ailem o adama gitti.. kızımın peşini bırak umut verme.. git dedi.. bir daha kızımın karşısına çıkma dedi.. bu psilik eşiyle problemleri olduğu zaman yine beni aradı... eee kızımıza kötü davrandı şöyle yaptı... kızımın miraslarına ortak oalcak.. paragöz filan dedi.. ortak eviimiz var. bu adamla ortak hiçbirşey kalmasın istedim evi satalım dedim... ee neymişte düşüncesizmişim.. evlendikten sonra mallara eşinde ortak oluyor.. bu kadına ortakmı ediceksin diyor.. evi satarsam bişey almam lazım diyor o da ortak olur diyor... beni mahvettii ya... para pul umrumda değil.. o adamla ortak hiçbirşeyimi kalmasın istiyorum...evide satacağım... banane isterse ortak olsun.. o düşşsün derdine... onun hayat arkadaşı ya.. insan hayat arkadaşından mal mı kaçırır... bu kadınımı kıskanıyorum ben... tüm gerçekleri biliyorum.. kalbime laf geçmiyor.. yada aile olmak istiroyum. yanlıktan korkuyorum..

Yahu siz ne yaparsanız yapın. Ağlayın yataktan çıkayın gidin yalvarın olmadı anlaşabiliyorsanız 3ünüz aynı evde yaşayın. Beni zerre ilgilendirmez, dönüp yorum bile yapmam. 3 tane yetişkin ne istiyorsa yapabilir. Ama ortada iki tane çocuk var. Onlar için iyi bir şeyler isteseydiniz herhangi biriniz, önceliğiniz onlar olsaydı bambaşka olurdu her şey. Yaptığınız herhangi bir şey için onları bahane etmeyin, asla da ne siz ne eşiniz çocuklarını düşünen ebeveyn imajı çizmesin. Düşünmüyorsunuz çünkü.

Senden niye nefret edelim ki.

Şuan sana başlatma gönlüne dicem mesela
Ama bu nefretten değil..

2 kız çocuğuna kötü örnek olduğun için.

Anneleri o kadar aciz davranıyor ki
Yarın öbürgün sevgililerine, eşlerine yapışıp
kalmayı, ezilmeyi, hor görülmeyi
normal bile karşılayabilirler!

susmuyor.. ailem o adama gitti.. kızımın peşini bırak umut verme.. git dedi.. bir daha kızımın karşısına çıkma dedi.. bu psilik eşiyle problemleri olduğu zaman yine beni aradı... eee kızımıza kötü davrandı şöyle yaptı... kızımın miraslarına ortak oalcak.. paragöz filan dedi.. ortak eviimiz var. bu adamla ortak hiçbirşey kalmasın istedim evi satalım dedim... ee neymişte düşüncesizmişim.. evlendikten sonra mallara eşinde ortak oluyor.. bu kadına ortakmı ediceksin diyor.. evi satarsam bişey almam lazım diyor o da ortak olur diyor... beni mahvettii ya... para pul umrumda değil.. o adamla ortak hiçbirşeyimi kalmasın istiyorum...evide satacağım... banane isterse ortak olsun.. o düşşsün derdine... onun hayat arkadaşı ya.. insan hayat arkadaşından mal mı kaçırır... bu kadınımı kıskanıyorum ben... tüm gerçekleri biliyorum.. kalbime laf geçmiyor.. yada aile olmak istiroyum. yanlıktan korkuyorum..
Hay evinize,paranıza,mirasınıza!
Ailen kızlarının sende yaşamasına nasıl müsade ediyor diyorum!!!!!

İki kız çocuğu annesi olarak daha güçlü bir kadın olmanızı dilerdim.
O pislik adama bu kadar taviz vermek, kendinizi, çocuklarınızı onun oyuncağı etmek..............
Nasıl bu kadar acizce davrandınız.
Hayatın diğer zorlukları ile nasıl baş edeceksiniz bu zayıflıkla.

Lütfen silkelenin kendinize gelin.
30 ocak 20 şubat o bu şu, hiçbir tarihin çetelesini tutmayın.

Kızlarınızı sizin denetimizin olmadan babaları ile görüştürmeyin hatta bir süre.
Bebek aldırttığını çocuğuna söyleyen bir babadan söz ediyorsunuz, manyaklık bu.

Kendinizi tam olarak toparladıktan sonra da kızlarınız da razı olursa yeniden evlenirsiniz veya evlenmez hayatınıza 3 kişi devam edersiniz.
Yeterki o adamın oyunlarından sıyrılıp kendi hayatınıza odaklanın, iki kız yetiştirmek zor olacak, onların gözünde güçlü bir kadın imajı çizmek durumundasınız. Siz şuan çok yanlış örneksiniz ama malesef..

Çok benzer bir durumun tam ortasındayım şu sıralar.
Yine aynı ev,para,miras,altın,dükkan muhabbetleri var.
Adamla kadın ne birleşiyor ne ayrılıyor.
Olan ortadaki evlatlara oluyor ve ben hiç bir şey yapamıyorum!!!!!!

Ayip yahu. Baskasini kinarken kendisi ayni seyi yapmak boyle bi sey olmali.

Neden psikolojik destek almiyorsun?

onun yaptığı şeyle benimki aynı değil

ne kadarda o adam evli bir adam deseniz ...1- benim 12 yıllık eskiiiiide olsa eşim idi... 2-çocuklarımın babası idi...... 3-----asla cinsel bir birliktelik olmadı... kendi derdimizde idik... yani en azından ben.... bir ilişki aşk yaşanmadı ..gezilip tozulmadı... sürekli bekleyiş umut...
onunkisi ise evli bir kadınla hiç tanımadığı bir kadınla yattı.....
ben asla böyle birey yapmam... aynı şey değil.....

X