bizimki net olmamakla birlikte sivas merkez olacak eşimin şubesinden ötürü sizin şube ne canım
ayy bu sivasla ilgili neden kimse yorum yapmıyortokinin lojmanı mı varmış ben netten ulaşamadım polnetten bakmıştı eşim şu an 40 küsür boş daire varmış lojmanda gideceklerinki hariç... kümbet diye bir mahallesi varmış düzgün olan ama kiralar 600 civarıymış...
bir de ne zaman çıka lojman belli değil başlama yapınca mı 1 sene sonra mı... sivastan giden arkadaş yorum yapabilir misin lütfen
canım bizde sivas yolcusuyuz merak içindeyiz henüz belli değil neresi olacaak merkezmi ilçemi hayırlısı artık tokiler yeni demişsin kaç metre kare kaç odalı merkeze uzaklığı nasıl sen toki lojmanında mı oturdun nereyi önerirsin biraz bahsedebilirmisin lütfeeeeennnnnnnnnnn
bizde sarkımız sıvasta oldu ama ılcesı sark ıcın guzel yer ıcınız rahat olsun cnm bizim yaptıgımız ilçede tokı lojmanalrı var.... Sıvasta varmı yokmu bılgım yok ordan cıkalı bayaga oldu....5 yıl falan oldu.... üzülmeyin hayırlısı neyse o olsun cnm
canım biz ilçesindeyiz sivasın burda eşim çok rahattı ama şark bitince gitmek istedik ben tokinin lojmanında oturuyorum 110m ev çok yeni ama birde diğer lojman var dökülüyor görsen berbat komser arkadaşımız var sivasta 500 e oturuyolar benim oturduğum ilçe çok zengin almancısı olan bi ilçe zaten sanırım geneli öyle yazın sivas çok kalabalık oluyor yurt dışı çok olduğu için
şarkışlamı yoksa bızde orda yaptık :)))) evet sıvas en ıyı ılcelerden bırıymısss haklısın almnacı cokkk ve zengın ılce :)))
sende sivası biliyorsun derence bende ilk kez taşınıcam için çok stresliyim ev nasıl toplanır neyi yapsam önce kafam karışık bizim nerede görev yepecağımızda hala meçhul açıklanmamış hayırlısı olur inş. Okuduğum kadarıyla ısınma problem orada en önemli problem daha doğrusu 6 aylık bebeğim var ısınmak önemli ama evimde geniş ve temiz olsun istiyorum 3 yıldır çankırıda lojmanda oturuyorum artık geniş güzel bir evde oturmak istiyorum uff neler bekliyor acaba bizi:26:
cankırı ılce mı merkezmı bnm kaynımda polis oda yenı evlendı lojman yenı gelın gelıo :)))
cnm gercekten sorun etme ısınma sorun olabılır ama egerkı merkez de kalırsanız tokı evlerı tercıh et derım cunku ısınma problemı yok kıs gunu evın yaz gıbı
ilçelerde nere cıkar onuda bellı degıl a egerkı sarkısla cıkarsakı cok sanslısınız derım bnm fıkrım bu sarkıslada ıkı lojman var bırı tokı evlerınde lojman bırı emneıyetın ustu lojman eskı ama ısınma derdın yok cok rahat hakkında hayılıısı neyse o olsun cnm .....
yapraklı........................................
hadı ya ciddimisinnnn :)))
ınanmıyroum bu kadar tesaduf olamazzzhahah ozman yenı gelın sızın lojmana gelıyor
tahmin etmiştim lojmanımız yeni gelinle doldu kaynının ismi ne 2 gelin geliyor çünkü hangisi acaba
Tevfikİstanbul'dan geliyor......
benim yan bitişik komşum şuanama 1 aya kadar ben gidiyorum
bizde polatlı merkez:)komiser eşiyim
sen muğlada mısın?oralı mısın?yav ben tayin beklyrm haziranda netleşcek.bu kez umutluyum bakalım inş hayrlsı ne ise o olsn:)inşallah potipoto, sen de çalışıyo musun ?
muğlaya gelen yok mu tayinle??? tanışırdık belkim :)))
sen muğlada mısın?oralı mısın?yav ben tayin beklyrm haziranda netleşcek.bu kez umutluyum bakalım inş hayrlsı ne ise o olsn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?