Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım biz ilçesindeyiz sivasın burda eşim çok rahattı ama şark bitince gitmek istedik ben tokinin lojmanında oturuyorum 110m ev çok yeni ama birde diğer lojman var dökülüyor görsen berbat komser arkadaşımız var sivasta 500 e oturuyolar benim oturduğum ilçe çok zengin almancısı olan bi ilçe zaten sanırım geneli öyle yazın sivas çok kalabalık oluyor yurt dışı çok olduğu için

şarkışlamı yoksa bızde orda yaptık :)))) evet sıvas en ıyı ılcelerden bırıymısss haklısın almnacı cokkk ve zengın ılce :)))

şarkışlamı yoksa bızde orda yaptık :)))) evet sıvas en ıyı ılcelerden bırıymısss haklısın almnacı cokkk ve zengın ılce :)))

sende sivası biliyorsun derence bende ilk kez taşınıcam için çok stresliyim ev nasıl toplanır neyi yapsam önce kafam karışık bizim nerede görev yepecağımızda hala meçhul açıklanmamış hayırlısı olur inş. okuduğum kadarıyla ısınma problem orada en önemli problem daha doğrusu 6 aylık bebeğim var ısınmak önemli ama evimde geniş ve temiz olsun istiyorum 3 yıldır çankırıda lojmanda oturuyorum artık geniş güzel bir evde oturmak istiyorum uff neler bekliyor acaba bizi:26:

cankırı ılce mı merkezmı bnm kaynımda polis oda yenı evlendı lojman yenı gelın gelıo :)))

cnm gercekten sorun etme ısınma sorun olabılır ama egerkı merkez de kalırsanız tokı evlerı tercıh et derım cunku ısınma problemı yok kıs gunu evın yaz gıbı
ilçelerde nere cıkar onuda bellı degıl a egerkı sarkısla cıkarsakı cok sanslısınız derım bnm fıkrım bu sarkıslada ıkı lojman var bırı tokı evlerınde lojman bırı emneıyetın ustu lojman eskı ama ısınma derdın yok cok rahat hakkında hayılıısı neyse o olsun cnm .....

yapraklı ........................................

sivasın evleri güzel ve büyük kiralarda uygun yerine göre değişiyo kümbette güzel evler var sakin bi yer lojmanlara haziran sonu gibi boşalıyo heralde eviniz güzel ısınırsa bi problen olmaz yalıtımı olan binalar doğalgazla çok güzel ısınıyo

sivas zara yerimiz belli oldu hayırlısı olsun artık

biz de diyarbakırdayız ama çooook sıkıldım ya inş bu yaz benim tayınim çkacak ALLAHın izniyle.eş zorunluluğndan eşim de peşimden gelr artk:)))))

inşallah potipoto, sen de çalışıyo musun ?
muğlaya gelen yok mu tayinle??? tanışırdık belkim :)))

inşallah potipoto, sen de çalışıyo musun ?
muğlaya gelen yok mu tayinle??? tanışırdık belkim :)))
sen muğlada mısın?oralı mısın?yav ben tayin beklyrm haziranda netleşcek.bu kez umutluyum bakalım inş hayrlsı ne ise o olsn:)

sen muğlada mısın?oralı mısın?yav ben tayin beklyrm haziranda netleşcek.bu kez umutluyum bakalım inş hayrlsı ne ise o olsn:)

hem muğlalıyım hem muğladayım:) geçen temmuzda eşimin tayini çıktı önce,sonra da ben eş durumuyla geldim eylülde.
inşallah çıkar diyeyim o zaman...

meraba kızlar.. uzun zamandır uğramıyordum topiğe aramıza yeni arkadaşlar katılmış ne güzel. tayini çıkan arkadaşlara hayırlı olsun yeni yerleri. maraşa gelen var mı ?

bu arada hayırlı kandiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…