• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm kızlar ben ankaradan seneye allah izin verirse ikinci şark buyrun burdan yak sivas düşünüyorum ama ilk okula başlayacak oğlum var evleri eğitimi nasıl diye düşünüyorum buda of of ne olacak halimiz

canım sivas çok soguk onun dısında güzel bi yer ben malatyadayım burası daha güzel evleri ve egitimi gayet güzel hakkınızda hayırlısı olsun inşallah b urda sivasa gidicek arkadaslar vardı canım onlar görürse mutlaka yazacaktır..:34:

slm bayanlar aranızda lojmanda kalan varmı ne kadar ödüyorsunuz

canım biz oturmadık ama çok fazla para kesildigini sanmıyorum :31:

slm kızlar ben ankaradan seneye allah izin verirse ikinci şark buyrun burdan yak sivas düşünüyorum ama ilk okula başlayacak oğlum var evleri eğitimi nasıl diye düşünüyorum buda of of ne olacak halimiz

merhaba. kendin polissin galiba, kolay gelsin. hayırlısı olsun,eşim sivaslı bnim, eskisi kadar soğuk yokmuş ama gene de soğuk tabi, başka bi bilgim yok...

Selam arkadaşlar yerimiz belli oldu SİVAS MERKEZ geldik evimize yerleştik az çok biraz bilgilerimle yardımcı olabilirim hanımlar.

HAYIRLI OLSUN YENİ YERİNİZ:)
eşyalar harab oluyo mu taşındıkça?

Teşekkur ederim sevgilimelek inşlh hayırlı olur :) biz evlenince eşya almadan hakkariye gitmiştik dönüşte buraya yeni eşya aldık sıkıntımız yok ama kendi eşyalarını taşıtanlar şikayetçi eşyaları berbat oluyormuş canım.

Teşekkur ederim sevgilimelek inşlh hayırlı olur :) biz evlenince eşya almadan hakkariye gitmiştik dönüşte buraya yeni eşya aldık sıkıntımız yok ama kendi eşyalarını taşıtanlar şikayetçi eşyaları berbat oluyormuş canım.
hmm anladım.. teşekkürler fundaserdar.
hep banada öyle dediler dediler bende yeni evliyim ucuza az eşya aldırmıştım madem eskiyo dönüşte yenileriz koltukları diye,
bakalım bizde seneye şarkın gelmesini bekliycez hayırlı olsun o zaman:9:

hmm anladım.. teşekkürler fundaserdar.
hep banada öyle dediler dediler bende yeni evliyim ucuza az eşya aldırmıştım madem eskiyo dönüşte yenileriz koltukları diye,
bakalım bizde seneye şarkın gelmesini bekliycez hayırlı olsun o zaman:9:

eğer şırnak hakkari gibi 1. derece terör bölgeleri çıkrsa oralar hem uzak hemde kısa süreli oldugu için kimse eşyasını getirmiyor melek. getirenler de taş çatlasın tum ev eşyasını 5-6 bine satıyor halı perde koltuklar yatak odası vs.. çünkü tırlarda mahvoluyor eşyaları hele de buzdolapları falan çöküyor içe dısı çiziliyor. sen değişmek istiyorsan eşyalarını bulunmaz fırsat o zaman :) hayırlısı inşlh o saydıgım iller gelmez.

eğer şırnak hakkari gibi 1. derece terör bölgeleri çıkrsa oralar hem uzak hemde kısa süreli oldugu için kimse eşyasını getirmiyor melek. getirenler de taş çatlasın tum ev eşyasını 5-6 bine satıyor halı perde koltuklar yatak odası vs.. çünkü tırlarda mahvoluyor eşyaları hele de buzdolapları falan çöküyor içe dısı çiziliyor. sen değişmek istiyorsan eşyalarını bulunmaz fırsat o zaman :) hayırlısı inşlh o saydıgım iller gelmez.
inşallah...
zaten 2 yıllık görev yerleri oralar pek gitmeyi düşünmüyorum açıkçası eğer oralardan bi yer gelirse bakalım artık, hele bi tercihte bulunalımda gerisi kısmet..
ilgin için saol canım...

biz 1aydır hakkarıdeyiz ev bulamadıgımz ıcın esyalarımız gelmemişti burdan aldık iyikide getirmemişim komsular hep getirmiş koltukların ayaklarına varana kadar krılmış yanı.baskasının esyasında oturmak koyuyo ınsana ama inş 2sene bitecek hayırlısıyla

biz 1aydır hakkarıdeyiz ev bulamadıgımz ıcın esyalarımız gelmemişti burdan aldık iyikide getirmemişim komsular hep getirmiş koltukların ayaklarına varana kadar krılmış yanı.baskasının esyasında oturmak koyuyo ınsana ama inş 2sene bitecek hayırlısıyla

biz bitirmişiz siz gelmişsiniz merkez mi? ben 1 sene karakola yakın bir apt da 1 sene de lojmanda oturdum. Allah sizede yardım eder biter o 2 sene merak etmeyin.. ev bulmak zor orda buluncada 600 -650 lira yıkık dökük bir eve verir insan o kadar parayı.ayy hala etkisinden kurtulamadım hakkarinin

giderken arabada bagırmıştım haytta gidiyoruuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye birisi geldi karakolda evrak teslim ederken abla ben yeni geldim biter mi bu 2 sene bende sizin gibi gidermiyim diyor :))))

biz bitirmişiz siz gelmişsiniz merkez mi? ben 1 sene karakola yakın bir apt da 1 sene de lojmanda oturdum. Allah sizede yardım eder biter o 2 sene merak etmeyin.. ev bulmak zor orda buluncada 600 -650 lira yıkık dökük bir eve verir insan o kadar parayı.ayy hala etkisinden kurtulamadım hakkarinin

giderken arabada bagırmıştım haytta gidiyoruuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye birisi geldi karakolda evrak teslim ederken abla ben yeni geldim biter mi bu 2 sene bende sizin gibi gidermiyim diyor :))))
bizde davul zurna tutacağız inş giderken:)merkezdeyiz ama emniyetin oradayız çarşıya uzak yaa

canım ben sivası çok beğendim çok güzelbence evler süper okul işini bilemem bebeğim küçük zara ilçesindeyiz biz burayıda seviyorum her imkan var sinema yok birtek bizi üzen ;)

canım biz şuan sivastayız bu sene gitmemek için ibga verdik kalabildiğimiz kadar kalmayı düşünüyoruz ilk başta insanları biraz değişik gelebilir ama sonra alışınca güzel bi yer her ne kadar bi tane bile büyük alışveriş merkezi olmasa bile doğu olarak iyi bi yer ... en temiz semti kümbet bence dibimizde de okul var büyük çocuğu olupta gönderenler eğitimininde çok güzel olduğunu söylüyolar ... evlerine gelince güney cepheden tuttuğun sürece sorun yok fiyatları da uç noktada sayılmaz bizim oturduğumuz ev daha bi senelik yani sıfır sayılır biz 400e oturuyoruz ... umarım bu bilgiler yardımcı olur :) taşınmak yeni bi yere alışmak çok zor şimdiden Allah kolaylık versin ama şunu da söylemek isterim istanbuldan yeni bi arkadaş geldi çokta zorlanmadığını söylüyo hatta çok güzel bi ev bile aldılar ...

merhaba arkadaslar bizde sivastayız 6 yılı bitti eşimin 2 yıldır fazladan duruyoruz ipka verdik kalmak istıyoruz şark olarak çok güzel ama istanbulu ailemi özlüyorum

merhaba bende sivastayım :) ben yeni geldim sayılır ama eşimin 5. yılı bu sene bizde ibka verdik ... merkezde mi oturuyosunuz ?

Back