- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba güzel polis eşleriii naber nasılsınızzz
slm kızlar ben ankaradan seneye allah izin verirse ikinci şark buyrun burdan yak sivas düşünüyorum ama ilk okula başlayacak oğlum var evleri eğitimi nasıl diye düşünüyorum buda of of ne olacak halimiz
slm bayanlar aranızda lojmanda kalan varmı ne kadar ödüyorsunuz
slm kızlar ben ankaradan seneye allah izin verirse ikinci şark buyrun burdan yak sivas düşünüyorum ama ilk okula başlayacak oğlum var evleri eğitimi nasıl diye düşünüyorum buda of of ne olacak halimiz
Selam arkadaşlar yerimiz belli oldu SİVAS MERKEZ geldik evimize yerleştik az çok biraz bilgilerimle yardımcı olabilirim hanımlar.
HAYIRLI OLSUN YENİ YERİNİZ:)
eşyalar harab oluyo mu taşındıkça?
hmm anladım.. teşekkürler fundaserdar.Teşekkur ederim sevgilimelek inşlh hayırlı olur :) biz evlenince eşya almadan hakkariye gitmiştik dönüşte buraya yeni eşya aldık sıkıntımız yok ama kendi eşyalarını taşıtanlar şikayetçi eşyaları berbat oluyormuş canım.
hmm anladım.. teşekkürler fundaserdar.
hep banada öyle dediler dediler bende yeni evliyim ucuza az eşya aldırmıştım madem eskiyo dönüşte yenileriz koltukları diye,
bakalım bizde seneye şarkın gelmesini bekliycez hayırlı olsun o zaman
inşallah...eğer şırnak hakkari gibi 1. derece terör bölgeleri çıkrsa oralar hem uzak hemde kısa süreli oldugu için kimse eşyasını getirmiyor melek. getirenler de taş çatlasın tum ev eşyasını 5-6 bine satıyor halı perde koltuklar yatak odası vs.. çünkü tırlarda mahvoluyor eşyaları hele de buzdolapları falan çöküyor içe dısı çiziliyor. sen değişmek istiyorsan eşyalarını bulunmaz fırsat o zaman :) hayırlısı inşlh o saydıgım iller gelmez.
biz 1aydır hakkarıdeyiz ev bulamadıgımz ıcın esyalarımız gelmemişti burdan aldık iyikide getirmemişim komsular hep getirmiş koltukların ayaklarına varana kadar krılmış yanı.baskasının esyasında oturmak koyuyo ınsana ama inş 2sene bitecek hayırlısıyla
bizde davul zurna tutacağız inş giderken:)merkezdeyiz ama emniyetin oradayız çarşıya uzak yaabiz bitirmişiz siz gelmişsiniz merkez mi? ben 1 sene karakola yakın bir apt da 1 sene de lojmanda oturdum. Allah sizede yardım eder biter o 2 sene merak etmeyin.. ev bulmak zor orda buluncada 600 -650 lira yıkık dökük bir eve verir insan o kadar parayı.ayy hala etkisinden kurtulamadım hakkarinin
giderken arabada bagırmıştım haytta gidiyoruuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye birisi geldi karakolda evrak teslim ederken abla ben yeni geldim biter mi bu 2 sene bende sizin gibi gidermiyim diyor :))))
merhaba arkadaslar bizde sivastayız 6 yılı bitti eşimin 2 yıldır fazladan duruyoruz ipka verdik kalmak istıyoruz şark olarak çok güzel ama istanbulu ailemi özlüyorum