Merhaba :) Benim nişanlımda polis :) Erzurum' da nasipse 40 gün sonra bende oradayım :)
merhaba arkadaşlar tayinler açıklandı doğuya gitmiyoruz eşim kriminal incelemeyi kazandı ve adanaya göndereceklermiş bizi nasıl biryer bilginiz var mı?
Merhaba :) Benim nişanlımda polis :) Erzurum' da nasipse 40 gün sonra bende oradayım :)
yok bee kuzum tercih dışıııı....2seneymiş galiba öyle canım yapacak birşey yokmelekcim tercihler arasında mıydı ? hayırlısı olsun napcan, sağlık olsun da biter görev,kısadır herhalde oranın kalma süresi de mi ? çabucak dönersiniz kız inşallah
polis eşi olmak çok zor bunu evlenince daha iyi anlayacaksın canım korkutmak gibi olmasın seni
sivasa alışmıştık biz ya öyle eskisi gibi soğukta yok arkadaşlar korkmayın bende lojmandayım bu arada tokinini çok yeni
canım ben adanalıyım çok memnun olursunuz sadece yazın çok sıcak olur onun dısında hem uygun bi yer hemde gezicek yer çok hayırlı olsun tatlımm
canım bizde sivas yolcusuyuz merak içindeyiz henüz belli değil neresi olacaak merkezmi ilçemi hayırlısı artık tokiler yeni demişsin kaç metre kare kaç odalı merkeze uzaklığı nasıl sen toki lojmanında mı oturdun nereyi önerirsin biraz bahsedebilirmisin lütfeeeeennnnnnnnnnn
yok bee kuzum tercih dışıııı....2seneymiş galiba öyle canım yapacak birşey yok
kızlar şoktayım eşimin polislikte 3,yılı ilk görev yerimiz olan çankırıdayız şuan ipka vermiştik kesinlikle çıkmaz şark dedik öylesine de tercih yaptık hiç beklemiyorduk cuma gecesi bi arkadaş aradı belli olmuş diye benimki bakmaya bile gitmiyor amaaaannn boşver zaten burdayız kesin derkeeeeeeeeeennnnnnnnn bir baktık sivas duyunca çok ağladım ama şoktan sonra şark ı sivasta yapmak kadar iyi bişey olamaz heralde batıya yakınlığı bakımından neyse işte beni düşündüren 6 aylık bebişim var benim çok zor olacak inş. Iyi biryer çıkar ve soba derdimiz falan olmaz
gamzeli gamzeee....
Canım sen sivastaymışsın biraz bahsedermisin herşeyinden merkez demisiniz siz :26:
kızlar şoktayım eşimin polislikte 3,yılı ilk görev yerimiz olan çankırıdayız şuan ipka vermiştik kesinlikle çıkmaz şark dedik öylesine de tercih yaptık hiç beklemiyorduk cuma gecesi bi arkadaş aradı belli olmuş diye benimki bakmaya bile gitmiyor amaaaannn boşver zaten burdayız kesin derkeeeeeeeeeennnnnnnnn bir baktık sivas duyunca çok ağladım ama şoktan sonra şark ı sivasta yapmak kadar iyi bişey olamaz heralde batıya yakınlığı bakımından neyse işte beni düşündüren 6 aylık bebişim var benim çok zor olacak inş. iyi biryer çıkar ve soba derdimiz falan olmaz
gamzeli gamzeee....
canım sen sivastaymışsın biraz bahsedermisin herşeyinden merkez demisiniz siz :26:
bende senin gibiyim merak içinde neler bekliyor acaba bizi hayırlısı olsun 6 aylık bebişim var ısınm konusunda problem yaşamak istemiyoruz şuan bende lojmndayım küçük bi ev istemiyorum ama bakıcaz hayırlısı bişeyler öğrenirsek paylşalım lütfen
bizimki net olmamakla birlikte sivas merkez olacak eşimin şubesinden ötürü sizin şube ne canım
ayy bu sivasla ilgili neden kimse yorum yapmıyortokinin lojmanı mı varmış ben netten ulaşamadım polnetten bakmıştı eşim şu an 40 küsür boş daire varmış lojmanda gideceklerinki hariç... kümbet diye bir mahallesi varmış düzgün olan ama kiralar 600 civarıymış...
bir de ne zaman çıka lojman belli değil başlama yapınca mı 1 sene sonra mı... sivastan giden arkadaş yorum yapabilir misin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?