Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba arkadaşlar tayinler açıklandı doğuya gitmiyoruz eşim kriminal incelemeyi kazandı ve adanaya göndereceklermiş bizi nasıl biryer bilginiz var mı?

canım ben adanalıyım çok memnun olursunuz sadece yazın çok sıcak olur onun dısında hem uygun bi yer hemde gezicek yer çok hayırlı olsun tatlımm

kızlar bizede ankara çıktı sivasta 4 yıldan sonra ankara harika olacak allahın izniyle
beklemedeyiz bakalım ilmi ilçemi umarım merkez olur :))))))))))))

sivasa alışmıştık biz ya öyle eskisi gibi soğukta yok arkadaşlar korkmayın bende lojmandayım bu arada tokinini çok yeni

melekcim tercihler arasında mıydı ? hayırlısı olsun napcan, sağlık olsun da biter görev,kısadır herhalde oranın kalma süresi de mi ? çabucak dönersiniz kız inşallah
yok bee kuzum tercih dışıııı....2seneymiş galiba öyle canım yapacak birşey yok

sivasa alışmıştık biz ya öyle eskisi gibi soğukta yok arkadaşlar korkmayın bende lojmandayım bu arada tokinini çok yeni

canım bizde sivas yolcusuyuz merak içindeyiz henüz belli değil neresi olacaak merkezmi ilçemi hayırlısı artık tokiler yeni demişsin kaç metre kare kaç odalı merkeze uzaklığı nasıl sen toki lojmanında mı oturdun nereyi önerirsin biraz bahsedebilirmisin lütfeeeeennnnnnnnnnn

canım ben adanalıyım çok memnun olursunuz sadece yazın çok sıcak olur onun dısında hem uygun bi yer hemde gezicek yer çok hayırlı olsun tatlımm

çok sağolun inşAllah seyhan olacak iş yeri ve ev kiraları çok pahalı orada kaloriferli veya doğalgazlı arıyorum bulamadım netten,
var mı mesela seyhanda toki evleri yakın mı emniyet müdürlğüne?

slmlar bayanlar girmeyeli ben buraya baya olmus yeni gelen arkadaşlar hosgelmısler ben eskisıym bu topıgın

bizimki net olmamakla birlikte sivas merkez olacak eşimin şubesinden ötürü sizin şube ne canım

ayy bu sivasla ilgili neden kimse yorum yapmıyor tokinin lojmanı mı varmış ben netten ulaşamadım polnetten bakmıştı eşim şu an 40 küsür boş daire varmış lojmanda gideceklerinki hariç... kümbet diye bir mahallesi varmış düzgün olan ama kiralar 600 civarıymış...

bir de ne zaman çıka lojman belli değil başlama yapınca mı 1 sene sonra mı... sivastan giden arkadaş yorum yapabilir misin lütfen

bizde sarkımız sıvasta oldu ama ılcesı sark ıcın guzel yer ıcınız rahat olsun cnm bizim yaptıgımız ilçede tokı lojmanalrı var.... Sıvasta varmı yokmu bılgım yok ordan cıkalı bayaga oldu....5 yıl falan oldu.... üzülmeyin hayırlısı neyse o olsun cnm

slm kızlar biz de siirte geldik 2012 temmuzda 2 senemiz kaldı şükür. Siirt tr olupda burda doğum yapan oldu mu? hangi hastaneyi hangi dr. önerirsiniz.

merhaba kusura bakma geç cvp verdim kaç gündür nete girmiyodum şark olarak dediğin gibi çok güzel her türlü imkan var biz lojmanda oturuyoruz merkeze 10 dk. 1 yıl kirada oturduk fakat ısınamadık soğuk oluyo lojman çok sıcak kışın evde yaz mevsimi gibi dolaşıyoruz 2 tane meşhur caddesi var imkan olarak güzel fakat gezebileceğimiz hiç bi yer yok cadde boyu yürüyüp geliyoruz :) kiralar 350 den başlıyo evleri güzel ve büyük ev tutarsanız kümbetten tutmanı tavsiye ederim sormak istediğin bişey olursa burdayım hoşgeldin :)

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim evlendim hemen sivasa geldim 1 yıl kirada oturduk fakat ısınamadık lojmana taşındık 2 yılımız bitti lojmanda ev çok sıcak oluyo geçen sene yalıtım yapıldı ondan önceki sene pimapen bayagı bi temizlik yaptık :) benden önce oturan kişi evde ne var ne yok götürmüştü mutfak dolabı ben taktırdım yerlere mineflo döşettik boyattık tuvalet banyo fayans yaptırdık yerler kara taştı bi zaman eksiği bitmiyo fakat çocuklar için fln ortamı güzel kocaman site tarzı bi yer 18 blok bizim oturdugumuz yer hemen sivasın girişinde salona oturma grubu yemek masası tv rahat sığıyo benim gümüşlüğüm fln yok fakat olan arkadaşlar onları bile sığdırdı sorularınız olursa sorabilirsiniz

toki lojmanı yok siz başlama yapın boş yer varsa lojman verirler bende kümbette outrdum sakin ve temiz bir yer fakat ısınamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…