- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
evet gaz sancısını cok zor dıyor herkes,tabı bebıs huzursuz olunca huzurlu olmak ne mumkun.evet ya hayırlısıyla gelsın artık dıyorum,hem karnımda buyudu ya ıyıce zor oluyor her sey.ay evet ya senın kaan kucuktu hatırlıyorum,konusmustuk.ne guzel bırlıkte buyurler ama cok zordur mutlaka.edırnedeyım ben burda yapacagım ıns.sen normal mı yapmıstın sezeryan mı canım?
benim ikiside spinal sezeryan canım belden uyuşturma yani memnun kaldım güzel yani heyecanlı kuzunu gördügün an bitiyo acıların:)
ben de epıdural normal dusunuyorum olmazsa spınal sezeryan.yanı uyumak yok,cok korkuyorum.evet ya herkes oyle dıyor bebısı gorunce her sey unutuluyormuss
aynen öyle canım erkekler hemen gelmiyo kuzum hakkında hayırlısı olsun inşş
biz diyarbakırdayız:)ya güzel gelişmiş şehir ama insan yakınlarnı özlüyo..[
bayramların gelmesini hiç istemiyorum eşim 12.24 çalışıo işte olursa evde tek başıma oturuyorum komşularla bayramlaşıyoruz ailem istanbulda gurbet çok kötü bişeymiş
sivas mı, eşim sivaslı benimmerkez güzel sanki, 1 kez gelmiştim ben de. ama eşimin annesiyle küsüz konuşmuyorz,ne ilginç adetleri var öyle... sivas kelimesini duyunca içim cız ediyor, nefret ediyorum maalesef artık (( sevdiyseniz mutlyssanız ne güzel,sağlık olsun varsın,ailen artık eşin çoluğun çocuğun, öyle düşün :)
kızlar şoktayım eşimin polislikte 3,yılı ilk görev yerimiz olan çankırıdayız şuan ipka vermiştik kesinlikle çıkmaz şark dedik öylesine de tercih yaptık hiç beklemiyorduk cuma gecesi bi arkadaş aradı belli olmuş diye benimki bakmaya bile gitmiyor amaaaannn boşver zaten burdayız kesin derkeeeeeeeeeennnnnnnnn bir baktık sivas duyunca çok ağladım ama şoktan sonra şark ı sivasta yapmak kadar iyi bişey olamaz heralde batıya yakınlığı bakımından neyse işte beni düşündüren 6 aylık bebişim var benim çok zor olacak inş. iyi biryer çıkar ve soba derdimiz falan olmaz
gamzeli gamzeee....
canım sen sivastaymışsın biraz bahsedermisin herşeyinden merkez demisiniz siz :26:
kızlar slm biz ağrıya gidecez hayırlısıyla inş. ben sağlıkçıyım aranızda sağlıkçı olan var mı ağrıda ki hastaneleri durumu nedir bilgi alabileciğim birileri var mı ???
kızlar şoktayım eşimin polislikte 3,yılı ilk görev yerimiz olan çankırıdayız şuan ipka vermiştik kesinlikle çıkmaz şark dedik öylesine de tercih yaptık hiç beklemiyorduk cuma gecesi bi arkadaş aradı belli olmuş diye benimki bakmaya bile gitmiyor amaaaannn boşver zaten burdayız kesin derkeeeeeeeeeennnnnnnnn bir baktık sivas duyunca çok ağladım ama şoktan sonra şark ı sivasta yapmak kadar iyi bişey olamaz heralde batıya yakınlığı bakımından neyse işte beni düşündüren 6 aylık bebişim var benim çok zor olacak inş. iyi biryer çıkar ve soba derdimiz falan olmaz
gamzeli gamzeee....
canım sen sivastaymışsın biraz bahsedermisin herşeyinden merkez demisiniz siz :26:
biz diyarbakır:)))
selamlar kızlar bize de sivas çıktı. merkez mi ilçemi bir kaç gune belli olur sanırım. merkez olursa lojman düşünüyoruz ısınması yenilik/eskilik bakımından durumu nasıl bilen var mı.. biz şu an hakkaride lojmandayız ve çok kötü durumda ev.. bilgisi olan yazarsa sevinirim... herkese hayırlı olsun yeni memleketleri :)
bizdeeee angaraya gidiyoruz nasipse cok sukur iki dogunun ardindan buyuk yere gidiyoruz
hayırlı olsun adaşım :) bebiş de geliyor hayırlısıyla, güzel günler sizin olsun...merhaba arkadaslar,tayınlar acıklandı,allah ızın verırse agrıya gıdıyoruz.bılgısı olan var mııııı
yiğidolar diyarı :)ben adetlerini dahaca görmedim lojmanda oturuyoruz arkadaşlarımda hep benim gurbetten gelme şark olarak sivas güzel fakat ben 3 yıldır alışamadım gezilecek hiç bi yeri yok şark olarak düşünürsek güzel doğdugun yerdemisin doydugun yerde mi diye boşuna dememişler :):)
hakkari yolcusuu kalmasınnnn böööggg allahımmm öleceeemm üzüntüdenn artıkkk...taşnma adına herşeyi hazırlamıstık gerekli malzemeleri ama şuan paketleyesim bile gelmiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?