Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

benim ikiside spinal sezeryan canım belden uyuşturma yani memnun kaldım güzel yani heyecanlı kuzunu gördügün an bitiyo acıların:)

Son düzenleme:
benim ikiside spinal sezeryan canım belden uyuşturma yani memnun kaldım güzel yani heyecanlı kuzunu gördügün an bitiyo acıların:)

ben de epıdural normal dusunuyorum olmazsa spınal sezeryan.yanı uyumak yok,cok korkuyorum.evet ya herkes oyle dıyor bebısı gorunce her sey unutuluyormuss

ben de epıdural normal dusunuyorum olmazsa spınal sezeryan.yanı uyumak yok,cok korkuyorum.evet ya herkes oyle dıyor bebısı gorunce her sey unutuluyormuss

aynen öyle canım erkekler hemen gelmiyo kuzum hakkında hayırlısı olsun inşş

yiğidolar diyarı :)ben adetlerini dahaca görmedim lojmanda oturuyoruz arkadaşlarımda hep benim gurbetten gelme şark olarak sivas güzel fakat ben 3 yıldır alışamadım gezilecek hiç bi yeri yok şark olarak düşünürsek güzel doğdugun yerdemisin doydugun yerde mi diye boşuna dememişler :):)

kızlar slm biz ağrıya gidecez hayırlısıyla inş. ben sağlıkçıyım aranızda sağlıkçı olan var mı ağrıda ki hastaneleri durumu nedir bilgi alabileciğim birileri var mı ???

kızlar şoktayım eşimin polislikte 3,yılı ilk görev yerimiz olan çankırıdayız şuan ipka vermiştik kesinlikle çıkmaz şark dedik öylesine de tercih yaptık hiç beklemiyorduk cuma gecesi bi arkadaş aradı belli olmuş diye benimki bakmaya bile gitmiyor amaaaannn boşver zaten burdayız kesin derkeeeeeeeeeennnnnnnnn bir baktık sivas duyunca çok ağladım ama şoktan sonra şark ı sivasta yapmak kadar iyi bişey olamaz heralde batıya yakınlığı bakımından neyse işte beni düşündüren 6 aylık bebişim var benim çok zor olacak inş. iyi biryer çıkar ve soba derdimiz falan olmaz

gamzeli gamzeee....

canım sen sivastaymışsın biraz bahsedermisin herşeyinden merkez demisiniz siz :26:

iyi geceler sivasta şark yapmanız bence cok sanslı olduğunuz anlamına gelir ben sivas ta büyüdüm orada okudum gerçekten sark görevi için cok güzel bir sehir evet küçüktür ama ulaşım kolaydır cok pahalı bir sehir değil cok büyük alış veriş merkezleri yoktur en meşhur caddesi istasyon caddesi adında bir cadde eğitim sağlık konusundada sıkıntı yasamazsın inşallah merkez çıkar . sobalı ev pek kalmadı sanırım sivasta

bizde gönüllü şark için dilekçe vermiştik çıkacağına pek ihtimal vermiyoduk ama erzincana cıktı tayinimiz herkesin hakkında hayırlısı olsun

kızlar slm biz ağrıya gidecez hayırlısıyla inş. ben sağlıkçıyım aranızda sağlıkçı olan var mı ağrıda ki hastaneleri durumu nedir bilgi alabileciğim birileri var mı ???

biz diyarbakır:)))

hayırlı ugurlu olsun kızlarrrrr ben malatyadayım s,vaslı arkadaslarımız var burda sadece cok soguk diyolar onun dısında olay felan olmaz güzelmiş merkezi

selamlar kızlar bize de sivas çıktı. merkez mi ilçemi bir kaç gune belli olur sanırım. merkez olursa lojman düşünüyoruz ısınması yenilik/eskilik bakımından durumu nasıl bilen var mı.. biz şu an hakkaride lojmandayız ve çok kötü durumda ev.. bilgisi olan yazarsa sevinirim... herkese hayırlı olsun yeni memleketleri :)

bende senin gibiyim merak içinde neler bekliyor acaba bizi hayırlısı olsun 6 aylık bebişim var ısınm konusunda problem yaşamak istemiyoruz şuan bende lojmndayım küçük bi ev istemiyorum ama bakıcaz hayırlısı bişeyler öğrenirsek paylşalım lütfen

bizdeeee angaraya gidiyoruz nasipse cok sukur iki dogunun ardindan buyuk yere gidiyoruz

merhaba arkadaslar,tayınlar acıklandı,allah ızın verırse agrıya gıdıyoruz.bılgısı olan var mııııı
hayırlı olsun adaşım :) bebiş de geliyor hayırlısıyla, güzel günler sizin olsun...

yiğidolar evet :) haklısın,sıkıntısı yoksa sorun yok, hastanesi güzeldir en azından. sağlık,eğitim önemli. şarkların içinde güzel yerlerden biridir sanırım...

herkese hayırlı olsun yeni yerleri arkadaşlar, mutluluk ve sağlık olsun :)))

merhaba arkadaşlar tayinler açıklandı doğuya gitmiyoruz eşim kriminal incelemeyi kazandı ve adanaya göndereceklermiş bizi nasıl biryer bilginiz var mı?

hakkari yolcusuu kalmasınnnn böööggg allahımmm öleceeemm üzüntüdenn artıkkk...taşnma adına herşeyi hazırlamıstık gerekli malzemeleri ama şuan paketleyesim bile gelmiyoooo

hakkari yolcusuu kalmasınnnn böööggg allahımmm öleceeemm üzüntüdenn artıkkk...taşnma adına herşeyi hazırlamıstık gerekli malzemeleri ama şuan paketleyesim bile gelmiyoooo

melekcim tercihler arasında mıydı ? hayırlısı olsun napcan, sağlık olsun da biter görev,kısadır herhalde oranın kalma süresi de mi ? çabucak dönersiniz kız inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…