• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ya arkadaşlar gördünüz mü 1 mayısta polislere neler yaptılar taksimde. benim eşimde görevliydi iç taraflardaydı çatışma durumları yoktu ama yaralanan tüm polis kardeşlerimize Allah acil şifa versin onlara bunu yapanlara da vicdan merhamet versin inşallah

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız neler yapıyorsunuz yaklasık 1 yıldır uğramıyordum sayfaya:\
biz Bolu'da görev yapıyoruz, doğu görevimiz var ne zaman açıklanıyor bilginiz var mı mayısın ilk haftası dediler ama doğru mu?

canım bu aralar açıklanması gerekk..eli kulağındadır.herseyin hayırlısı.bizde gebzedeyiz..:6::6:

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız neler yapıyorsunuz yaklasık 1 yıldır uğramıyordum sayfaya:\
biz Bolu'da görev yapıyoruz, doğu görevimiz var ne zaman açıklanıyor bilginiz var mı mayısın ilk haftası dediler ama doğru mu?

benim bilidiğim yarın açıklancak.ben de sabırsızlıkla bekliyorum:))))inş kurtulcam bu yerden:)))

tayini açıklanan var mı ben de merak ettim şimdi, inşallah istediğiniz yerler olmuştur :)

Merhaba arkadaslar. Bende polis esiyim.. 4 yildir istanbuldayiz.. bu sene sarki cok istiyoruz... bugun saat 17-18 arasi aciklanacak deniliyor.. coook heyecanliyim... hayirlisi olsun insallah...

merhaba kızlar tayinler acıklandı nerelere gidiyosunuz hayırlısıyla inşallah malatyaya gelen yok sanırım?

merhaba arkadaslar,tayınlar acıklandı,allah ızın verırse agrıya gıdıyoruz.bılgısı olan var mııııı

aaa gercektenmi:) ne güzel kuzumun adaşı olucak desene teyzesi çok sevindim bende adıyla yasasın kuzucuklarımız inşallah :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek: :38:

evet canım gercekten,cınsıyetını ogrendıgımızden berı oyle dedık hep,amın canım allahım bana da nasıp etsın kucagıma almayı ve herkese.ıns ısımlerıyle yasasınlar bebıslerımız:nazar::nazar::16:

evet canım gercekten,cınsıyetını ogrendıgımızden berı oyle dedık hep,amın canım allahım bana da nasıp etsın kucagıma almayı ve herkese.ıns ısımlerıyle yasasınlar bebıslerımız:nazar::nazar::16:

amin bitanemm:) bende ilk hamilelgimi ögrendigimde eşim buda erkek olucak adıda metehan olucak hayatım dedi bende çok şaşırdım gercektende öyle oldu adıda metehan oldu:)) kocacıgımı kırmadım herkeste cok begeniyor ismimizi kuzumuzu maşallah teyzesi darısı sana olsun inşallah :nazar: :emir_bebek: :16:

amin bitanemm:) bende ilk hamilelgimi ögrendigimde eşim buda erkek olucak adıda metehan olucak hayatım dedi bende çok şaşırdım gercektende öyle oldu adıda metehan oldu:)) kocacıgımı kırmadım herkeste cok begeniyor ismimizi kuzumuzu maşallah teyzesi darısı sana olsun inşallah :nazar: :emir_bebek: :16:

:16::16:benım de mete cok hosuma gıdıyordu esım de metehan olsun dedı cok asıl,ben de onu kırmadım:1:maasallah canım kuzuna,benım kuzum da gelse artık cok heyecanlanıyorum ama pek nıyetı yok gıbı 11 gunumuz var tık yok,rahat sanırım ıcerde:1:

:16::16:benım de mete cok hosuma gıdıyordu esım de metehan olsun dedı cok asıl,ben de onu kırmadım:1:maasallah canım kuzuna,benım kuzum da gelse artık cok heyecanlanıyorum ama pek nıyetı yok gıbı 11 gunumuz var tık yok,rahat sanırım ıcerde:1:

hadi inşallah bitanemm ilk olunca hemen dogsun bi an önce diyosun yaa sorma ben 2.de okadar acele etmedim inanki çok zor gaz sancısı hele hem seni üzüyo hem bebişi allah kolaylık versin şimdiden sana bitanem benim ikiside bebek sayılır abimiz 22 aylık oldu kaanım buda 3 aylık:) darısı sana kuzum dogumu nerde yapıcan?

hadi inşallah bitanemm ilk olunca hemen dogsun bi an önce diyosun yaa sorma ben 2.de okadar acele etmedim inanki çok zor gaz sancısı hele hem seni üzüyo hem bebişi allah kolaylık versin şimdiden sana bitanem benim ikiside bebek sayılır abimiz 22 aylık oldu kaanım buda 3 aylık:) darısı sana kuzum dogumu nerde yapıcan?

evet gaz sancısını cok zor dıyor herkes,tabı bebıs huzursuz olunca huzurlu olmak ne mumkun.evet ya hayırlısıyla gelsın artık dıyorum,hem karnımda buyudu ya ıyıce zor oluyor her sey.ay evet ya senın kaan kucuktu hatırlıyorum,konusmustuk.ne guzel bırlıkte buyurler ama cok zordur mutlaka.edırnedeyım ben burda yapacagım ıns.sen normal mı yapmıstın sezeryan mı canım?

Back