hoşgeldiniz arkadaşlar, d.bakır ve adıyaman hkkında bilgim yok maalesf, hayırlısı olsun sizlr için. hepimiz için
hosbulduk canim..
cok gerginim ben kizlar.. bi yandan gitmek istemiyorum.. istanbul cok guzel, hayat standartimiz belli, az cok cevremiz var, saglik kurumlari, sosyal hayat cok iyi.. bunlari birakip gitmek istemiyorum ama eninde sonunda gidecegiz.. bilmedigim yerler oldugu icin hayal kuramiyorun plan yapamiyorum bizi neler bekliyor, nasil olacak bilmiyorum.. endiseliyim bu yuzden biraz...
canım biz de şark görevindeyz diyarbakrdaslm kızlar bende bi polis eşiyim d. bakıra cıktı şarkımız 5 aydır d. bakırdayım sorularınız olursa cvplayabilirim..
canım biz de şark görevindeyz diyarbakrda
ilçedeyiz malesefsiz merkez mi
ay ne güzebiz merkezdeyiz cnm bağlarda..
ay ne güzel.bizde merkeze gelmeyi düşnyrz bu yaz.şark tayinmz btti bu yıl ama tayin istmdk.lojmanlarda mı kalyosnz kira mı?
oooo 500.sıradasınz demek:26:desene biz hiç gelmeyelm merkezeyok cnm lojman alan nerde 500. sıradayız daha o gelene kadar bizim şark biter =)) cok pahalı birde polis olduğunu anlayınca 700 den assagı ev yok buralarda ALLAH yardımcımız olsun inşş...
biz merkezdeyiz cnm bağlarda..
bende merkezdeyım cnm baglar dıye gecıyor polis evı civarındayız ev kiraları çok yüksek gerçekten burada
slm kızlar bende bi polis eşiyim d. bakıra cıktı şarkımız 5 aydır d. bakırdayım sorularınız olursa cvplayabilirim..
canım biz de şark görevindeyz diyarbakrda
bende merkezdeyım cnm baglar dıye gecıyor polis evı civarındayız ev kiraları çok yüksek gerçekten burada
hepinizden kıdemliyim siz bana sorun asıl ... 5 yıl oldu geleli
biz de ipka verdk ama pişman oldk yav:26:merhaba arkadaslar bizde sivastayız 6 yılı bitti eşimin 2 yıldır fazladan duruyoruz ipka verdik kalmak istıyoruz şark olarak çok güzel ama istanbulu ailemi özlüyorum
biz de ipka verdk ama pişman oldk yav:26:
biz diyarbakırdayız:)ya güzel gelişmiş şehir ama insan yakınlarnı özlüyo..siz nerdesiniz ? hakkınızda hayırlısı olsun
merhaba arkadaslar bizde sivastayız 6 yılı bitti eşimin 2 yıldır fazladan duruyoruz ipka verdik kalmak istıyoruz şark olarak çok güzel ama istanbulu ailemi özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?