Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hoşgeldiniz arkadaşlar, d.bakır ve adıyaman hkkında bilgim yok maalesf, hayırlısı olsun sizlr için. hepimiz için

hosbulduk canim..

cok gerginim ben kizlar.. bi yandan gitmek istemiyorum.. istanbul cok guzel, hayat standartimiz belli, az cok cevremiz var, saglik kurumlari, sosyal hayat cok iyi.. bunlari birakip gitmek istemiyorum ama eninde sonunda gidecegiz.. bilmedigim yerler oldugu icin hayal kuramiyorun plan yapamiyorum bizi neler bekliyor, nasil olacak bilmiyorum.. endiseliyim bu yuzden biraz...

küçük yerlerin de kendine has güzellikleri var, kötü düşünme şimdi, trafik yok, daha ucuz hayat, daha samimi ilişkilerin olur belki, sağlık kurumları açısından heryer iyi değil doğru ama orda yaşayna insanlar da var, onlar da öyle idare edip gidiyolar işte :)

slm kızlar bende bi polis eşiyim d. bakıra cıktı şarkımız 5 aydır d. bakırdayım sorularınız olursa cvplayabilirim..

ay ne güzel.bizde merkeze gelmeyi düşnyrz bu yaz.şark tayinmz btti bu yıl ama tayin istmdk.lojmanlarda mı kalyosnz kira mı?

yok cnm lojman alan nerde 500. sıradayız daha o gelene kadar bizim şark biter =)) cok pahalı birde polis olduğunu anlayınca 700 den assagı ev yok buralarda ALLAH yardımcımız olsun inşş...

yok cnm lojman alan nerde 500. sıradayız daha o gelene kadar bizim şark biter =)) cok pahalı birde polis olduğunu anlayınca 700 den assagı ev yok buralarda ALLAH yardımcımız olsun inşş...
oooo 500.sıradasınz demek:26:desene biz hiç gelmeyelm merkezeee kaç yıllık evlisnz çocuk falan var mı

merhaba arkadaslar bizde sivastayız 6 yılı bitti eşimin 2 yıldır fazladan duruyoruz ipka verdik kalmak istıyoruz şark olarak çok güzel ama istanbulu ailemi özlüyorum

merhaba arkadaslar bizde sivastayız 6 yılı bitti eşimin 2 yıldır fazladan duruyoruz ipka verdik kalmak istıyoruz şark olarak çok güzel ama istanbulu ailemi özlüyorum

sivas mı, eşim sivaslı benim merkez güzel sanki, 1 kez gelmiştim ben de. ama eşimin annesiyle küsüz konuşmuyorz,ne ilginç adetleri var öyle... sivas kelimesini duyunca içim cız ediyor, nefret ediyorum maalesef artık (( sevdiyseniz mutlyssanız ne güzel,sağlık olsun varsın,ailen artık eşin çoluğun çocuğun, öyle düşün :)

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız neler yapıyorsunuz yaklasık 1 yıldır uğramıyordum sayfaya:\
biz Bolu'da görev yapıyoruz, doğu görevimiz var ne zaman açıklanıyor bilginiz var mı mayısın ilk haftası dediler ama doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…