- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Ayy maşallahhh Darısı bana olsunnnnn =)) İnşallahh bütün kalbimle istiyorumm güzel yerlere cıksın ama sevdiceğimle heryer Aşk her yer çok güzel ahh ahh
Maşaallah canım yavrularınaAllah kolaylık versin az kalmış
Sizleri gördükçe bende daha heyecanlanıyorumm mutlu mutlu maşallahh
Darısı bizlere olsunnn İnşallah Dua et olur mu=)
Ankaralıyım ben canım ve Ankara'da yaşıyorum nişanlım ve ailesi İstanbul'da 1 er ay aralıklarla görüşebiliyoruz onunla yan yana olabilmek için hemen evlenmek istiyorumamin tatlım benim aminnnnbu arada nerelisin canım suanda nerdesin? nisanlın uzakmış üzüldüm
Ankaralıyım ben canım ve Ankara'da yaşıyorum nişanlım ve ailesi İstanbul'da 1 er ay aralıklarla görüşebiliyoruz onunla yan yana olabilmek için hemen evlenmek istiyorum
Sen nerelisin zor olmalı aileden uzakta olmak değil mi? Ben bir yandan üzülüyorum bir yandan da Nişanlımla olmak istiyorumm . .
Ankaralıyım ben canım ve Ankara'da yaşıyorum nişanlım ve ailesi İstanbul'da 1 er ay aralıklarla görüşebiliyoruz onunla yan yana olabilmek için hemen evlenmek istiyorum
Sen nerelisin zor olmalı aileden uzakta olmak değil mi? Ben bir yandan üzülüyorum bir yandan da Nişanlımla olmak istiyorumm . .
çok memnunn oldum Ayşe Kayınvalıdemın ismii =) tatlımmm kaynamadın olurmu daha yeniyim takip etme konusunda sızler kadar ıyı değilim Ankaradayım ben Nişanlımda İstanbul'da malesef =(İsmim Raziye Yönetici Asistanıyım özel bir şirkette. . Grubun ismi ney hemen uye olayımm lütfen yanlıs anlama gercekten görmedimmbi önceki sayfada ben de yazmıştım sana, soru sormuştum da arada kaynadım galiba, neyse bakalım
ayyy inşallahh inşallah=) Maşallah baya uzaksın ailedençok uzak sayılmazsınız yinede canım tabii simdi insan sevdiginin her an yanında olmak istiyo seni çok ii anlıyorum inşallah tez zamanda kavusursunuz sevdiceginle sende
bende adanalıyım tatlım tabii gurbete alışkın deilsen zorlanıyosun ama eger kafa dengi arkadasların olursa hiç zaman nasıl geciyor anlamazsın bile
çok memnunn oldum Ayşe Kayınvalıdemın ismii =) tatlımmm kaynamadın olurmu daha yeniyim takip etme konusunda sızler kadar ıyı değilim Ankaradayım ben Nişanlımda İstanbul'da malesef =(İsmim Raziye Yönetici Asistanıyım özel bir şirkette. . Grubun ismi ney hemen uye olayımm lütfen yanlıs anlama gercekten görmedimm
ayyy inşallahh inşallah=) Maşallah baya uzaksın ailedenBenim 2 Ablam var ikiside asker eşi bende polis eşi olcam sanırım aılece kaderimizde var gurbetlık benımde anlaşabıleceğım ınsanlar cıkar karsıma inş..=))
merhaba bende polis eşiyim ve biz ilk şarkımız yapıp geleli 4 yıl olacak ve bu yaz tekrar gitmek istiyoruz..9 yaşında kızım ve .3.5 yaşındada oğlum var onlar büyümeden gitmek gelmek derdindeyiz..ığdırı düşünüyor az bilig verirmisin nasıl lojman sıkıntısı varmı..evet ya diye diye sonunda çıkardılar..şu an ıgdırdayız daha bu sene geldik..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
2.ci şark çıktı arkadaşlar tüm teşkilata hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?