• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Ayy maşallahhh Darısı bana olsunnnnn =)) İnşallahh bütün kalbimle istiyorumm güzel yerlere cıksın ama sevdiceğimle heryer Aşk her yer çok güzel ahh ahh :9: :9:

ayy canım benim inşallah yaa seni çok iyi anlıyorum emin ol bizde bu anları cok yasadık ay kıyamam yaa :1: :38:

Maşaallah canım yavrularına:nazar::nazar:Allah kolaylık versin az kalmış:16:

amin bitanem aminn inşallah :16:

Sizleri gördükçe bende daha heyecanlanıyorumm mutlu mutlu maşallahh :nazar:
Darısı bizlere olsunnn İnşallah Dua et olur mu=)

amin tatlım benim aminnnn :1: :38: bu arada nerelisin canım suanda nerdesin? nisanlın uzakmış üzüldüm :5:
Ankaralıyım ben canım ve Ankara'da yaşıyorum nişanlım ve ailesi İstanbul'da 1 er ay aralıklarla görüşebiliyoruz onunla yan yana olabilmek için hemen evlenmek istiyorum :5: :5: :5:
Sen nerelisin zor olmalı aileden uzakta olmak değil mi? Ben bir yandan üzülüyorum bir yandan da Nişanlımla olmak istiyorumm . .

Ankaralıyım ben canım ve Ankara'da yaşıyorum nişanlım ve ailesi İstanbul'da 1 er ay aralıklarla görüşebiliyoruz onunla yan yana olabilmek için hemen evlenmek istiyorum :5: :5: :5:
Sen nerelisin zor olmalı aileden uzakta olmak değil mi? Ben bir yandan üzülüyorum bir yandan da Nişanlımla olmak istiyorumm . .

bi önceki sayfada ben de yazmıştım sana, soru sormuştum da arada kaynadım galiba, neyse bakalım :24: :27:

çok uzak sayılmazsınız yinede canım tabii simdi insan sevdiginin her an yanında olmak istiyo seni çok ii anlıyorum inşallah tez zamanda kavusursunuz sevdiceginle sende :16:
bende adanalıyım tatlım tabii gurbete alışkın deilsen zorlanıyosun ama eger kafa dengi arkadasların olursa hiç zaman nasıl geciyor anlamazsın bile :34:

bi önceki sayfada ben de yazmıştım sana, soru sormuştum da arada kaynadım galiba, neyse bakalım :24: :27:
çok memnunn oldum Ayşe Kayınvalıdemın ismii =) tatlımmm kaynamadın olurmu daha yeniyim takip etme konusunda sızler kadar ıyı değilim Ankaradayım ben Nişanlımda İstanbul'da malesef =(İsmim Raziye Yönetici Asistanıyım özel bir şirkette. . Grubun ismi ney hemen uye olayımm lütfen yanlıs anlama gercekten görmedimm :(

çok uzak sayılmazsınız yinede canım tabii simdi insan sevdiginin her an yanında olmak istiyo seni çok ii anlıyorum inşallah tez zamanda kavusursunuz sevdiceginle sende :16:
bende adanalıyım tatlım tabii gurbete alışkın deilsen zorlanıyosun ama eger kafa dengi arkadasların olursa hiç zaman nasıl geciyor anlamazsın bile :34:
ayyy inşallahh inşallah=) Maşallah baya uzaksın aileden :( Benim 2 Ablam var ikiside asker eşi bende polis eşi olcam sanırım aılece kaderimizde var gurbetlık benımde anlaşabıleceğım ınsanlar cıkar karsıma inş..=))

ben de memnun oldum raziye. benimkinin de adı ayşe, neys e ki benim gül var sonunda :))) hakkında hayırlısı olsun, tez zamanda lkavuşursun inşalah, aşkına :)

çok memnunn oldum Ayşe Kayınvalıdemın ismii =) tatlımmm kaynamadın olurmu daha yeniyim takip etme konusunda sızler kadar ıyı değilim Ankaradayım ben Nişanlımda İstanbul'da malesef =(İsmim Raziye Yönetici Asistanıyım özel bir şirkette. . Grubun ismi ney hemen uye olayımm lütfen yanlıs anlama gercekten görmedimm :(

ayyy inşallahh inşallah=) Maşallah baya uzaksın aileden :( Benim 2 Ablam var ikiside asker eşi bende polis eşi olcam sanırım aılece kaderimizde var gurbetlık benımde anlaşabıleceğım ınsanlar cıkar karsıma inş..=))

inşallah tatlım benim eger kalbini tüm güzelliklere acık tutarsan ben eminim ki karsına hep güzel dostlar cıkar tabii kimseyi iyice tanımadan sakın görüşme bazen insan yanılıyo bu konuda artık insan sarrafı olduk öyle insanlar hep yalnızlıga mahkum insanlardır :34:
yolunda bahtın da acık olsun inşallah :38:

Son düzenleme:
mcnckjf333333333333221"""""""nhd

Son düzenleme:
evet ya diye diye sonunda çıkardılar..şu an ıgdırdayız daha bu sene geldik..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

bizim de ılk sark hızmetımız olacak bu yıl ama durumlar cok karısık gıbı:14:mayısta bebısımız gelıyor:nazar::nazar: allah ızın verırse,temmuzda kpss sınavım var,bu yıl mayısta tayın cıkar dedıkodusu var.ne yapacagımızı sasırdık sınav yerı nereyı yazacagım,bebegımız gelecek mı o zamana off cok karıstı.allah yardımcısı olsun herkesın

slm kızlar bende polis eşiyim 2.sark nerden çıktı ya.Allah sonumuzu iyi getirsin offff:50::50:

bizde 1.şarkı bitirmeden 2.nin tasasını cekmeye basladık kızlar hakkımızda hayırlısı olsun artık napalım :34:

evet ya diye diye sonunda çıkardılar..şu an ıgdırdayız daha bu sene geldik..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba bende polis eşiyim ve biz ilk şarkımız yapıp geleli 4 yıl olacak ve bu yaz tekrar gitmek istiyoruz..9 yaşında kızım ve .3.5 yaşındada oğlum var onlar büyümeden gitmek gelmek derdindeyiz..ığdırı düşünüyor az bilig verirmisin nasıl lojman sıkıntısı varmı..
2.ci şark çıktı arkadaşlar tüm teşkilata hayırlı olsun

amin amin hayırlısı olsun..

merhabalar

ben de polis eşiyim.. 4 senedir İstanbuldayız.. şark görevi için 2 senedir başvuruyoruz ama her seferinde ipka veriliyor.. bu sene inşallah gideriz.. 2 yaşında kızım var, aslında okula başlamadan bitirelim diyorduk ama sanırım bi kaç sene doğuda okuyacak..

adıyaman ilk tercihimiz.. adıyamanın lojman durumları ve genel olarak bilgisi olan var mı?

arkadaşlar biz de lice deyiz şar görevi.diyarbakır lice şark görevi olanlar var mı aranzda:)

hoşgeldiniz arkadaşlar, d.bakır ve adıyaman hkkında bilgim yok maalesf, hayırlısı olsun sizlr için. hepimiz için

Back