• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz???eskisi gibi buraya giremiyorum taha fırsat vermediği için anca face girip çıkıyorum oradamı bi grup kursak napsak:))kızlar sizden dua istiyorum bugün iş başvurusunda bulundum evde çok bunaldım artık kafayı yemek üzereyim kafayı dağıtmam için birşeyle oyalanmam lazım galiba oğlumda çok yoruyo beni değişikliğe ihtiyacım var birde arabasıydı şusuydu busuydu derken borca daldık birsürü şu aralar sıkıştık yani işe girersem iyi olacagını düşünüyorum hernekadar eşim karşı olsada herneyse başvuru yaptım bugun dua edinde seçileyim öpüyorum sizi:54::54::54::54:

slmlaaaaaaaar bende size katılmak üzereyim nişanlım polis ve harıl harıl düğün hazırlığına gırısmek üzereyim daha başlamadan yoruldum :))

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz???eskisi gibi buraya giremiyorum taha fırsat vermediği için anca face girip çıkıyorum oradamı bi grup kursak napsak:))kızlar sizden dua istiyorum bugün iş başvurusunda bulundum evde çok bunaldım artık kafayı yemek üzereyim kafayı dağıtmam için birşeyle oyalanmam lazım galiba oğlumda çok yoruyo beni değişikliğe ihtiyacım var birde arabasıydı şusuydu busuydu derken borca daldık birsürü şu aralar sıkıştık yani işe girersem iyi olacagını düşünüyorum hernekadar eşim karşı olsada herneyse başvuru yaptım bugun dua edinde seçileyim öpüyorum sizi:54::54::54::54:

mrb cnm aynen valla bende kızımdan pek fırsat bulamıyorum..
hakkına hayırlısı cnm nasıl bi iş cnm..

slmlaaaaaaaar bende size katılmak üzereyim nişanlım polis ve harıl harıl düğün hazırlığına gırısmek üzereyim daha başlamadan yoruldum :))

hoşgeldin aramıza hazırlıklarda Allah kolaylık versin zor iş :1:

selamlar... kimseler uğramıyor ben gibi :) bence de facede grup kuralım,orası daha pratik olacak gibi...

günaydın kıslar cumanız mübarek olsun,
inş isteyen herkes sınavı kazanır. Allah yardımcınız olsun...

inşallah bitanem cok tesekkür ederimmm :16:

sagol canım benım,gttık geldık dun gece,cook guzeldı her sey.salı kontrolum var heyecanla onu beklıyorum sımdıı:emir_bebek::nazar:

oh canım ne güzel yaptın vallaa cinsiyet belli olmustur kuzum nasılsınız bebişinlee :nazar: :emir_bebek: :16:

hadii inşallah melegimm naptın girdinmi işe hakkında hayırlısı olsun kuzumm :16:

hoşgeldin aramıza hadi bakalım kolay gelsin canımmm :16:

naber zeynepcim nasılsın prensesinle :nazar: :49: :16:

selamlar... kimseler uğramıyor ben gibi :) bence de facede grup kuralım,orası daha pratik olacak gibi...

nasılsın aysegülüm nasıl alıştınmı güzel prensesinle nasıl geciyor zaman :nazar: :49: :16:

nasılsın aysegülüm nasıl alıştınmı güzel prensesinle nasıl geciyor zaman :nazar: :49: :16:

sağolasın cnm iyi sayılırım, nille geiyor günler, ağlıyor durmuyor uyuyor :D alıştık bayağı teyzesi birbirimize napalım. sen de 29 haftalık olmuşsun maşallah ne çabuk ya .))) kağan alışıyor mu kardeş fikrine peki ?

sağolasın cnm iyi sayılırım, nille geiyor günler, ağlıyor durmuyor uyuyor :D alıştık bayağı teyzesi birbirimize napalım. sen de 29 haftalık olmuşsun maşallah ne çabuk ya .))) kağan alışıyor mu kardeş fikrine peki ?

oy oyy maşallah kuzuyaa eee hep böle devam ediyolar tatlım merak etme sen alış bu duruma vallaa :nazar: :49: :1:
yok canım kaanın bişiden haberi yok aslında hep karnımla oynuyo ama sanırım artık cıkıyo dikkatini cekiyo yavrumun kardeşi teyzesi :3: :nazar: :emir_bebek: :1: cok tesekkür ederiz canım benimm az kaldıııı valla yaaa şaka gibiiii :52:

Son düzenleme:
slm canım hoşgeldinnn

saol canım bugun görüşmem vardı ama 6ay deneme süresi var saçmalık yaa 6ay çalışıp yarı fiyatını alıcam kabul etmedim tabikide kaldı yani başka işlere ıns

evet yaa kuralımmm

oy oyy maşallah kuzuyaa eee hep böle devam ediyolar tatlım merak etme sen alış bu duruma vallaa :nazar: :49: :1:
yok canım kaanın bişiden haberi yok aslında hep karnımla oynuyo ama sanırım artık cıkıyo dikkatini cekiyo yavrumun kardeşi teyzesi :3: :nazar: :emir_bebek: :1: cok tesekkür ederiz canım benimm az kaldıııı valla yaaa şaka gibiiii :52:

oyy meloşum az kalmış gerçekten ikinci dahamı hızlı geçiyo nee :)sağlıkla gelsinn de kuzumuzz alısır abisidee canımmm

:nazar::nazar::nazar: ayy şimdi oyun sanıyodur senin göbiş, sıpacık çıksın hele bi :) bakalım kıskanır mı nasıl olur :) beraber büyüyeccekler ...seni kutsal anne ilan ediyorum canım ben,maşallah 2. çabuk geliyor ve 2 erkek bi de kocan,3 erkekle uğraşmak kutsal anne yani, ben ufacık kız bebekle zorlanıyorum ya, gaz sorunu falan da çok yok şükür, erkek bebeklerde çok oluyormuş, inşallah yeni bebişinin de az olur,yormaz seni annesi :emir_bebek:

oyy meloşum az kalmış gerçekten ikinci dahamı hızlı geçiyo nee :)sağlıkla gelsinn de kuzumuzz alısır abisidee canımmm

valla sorma kuzu yaaa günler yaklaştıkca ben tırsıyorumm :52: :1: basıma ne gelecegini biliyorum ya ondan sanırımm :23:
sen naptın kuzum işe girdin mi? taham napıyor çok öpüyorum ikinizidee :55: :38:

:nazar::nazar::nazar: ayy şimdi oyun sanıyodur senin göbiş, sıpacık çıksın hele bi :) bakalım kıskanır mı nasıl olur :) beraber büyüyeccekler ...seni kutsal anne ilan ediyorum canım ben,maşallah 2. çabuk geliyor ve 2 erkek bi de kocan,3 erkekle uğraşmak kutsal anne yani, ben ufacık kız bebekle zorlanıyorum ya, gaz sorunu falan da çok yok şükür, erkek bebeklerde çok oluyormuş, inşallah yeni bebişinin de az olur,yormaz seni annesi :emir_bebek:

kaan kendi halinde oyun oynuyor kuzum genelde etrafla pek ilgilenmiyor sanırım buda benim işime yarayacak en azından kardeşine bilmeden bi zarar vermesinden korkuyorum hani daha küçük ve aklı ermez ya sonucta buda daha minik bi bebiş aralarında 20 ay olucak teyzesi :34:
çok tesekkür ederim tatlım benim inşallahh sag salim metehanımıda dogururum abisi gibii güzelce büyütürüm benim kaan 6 ay gaz problemi oldu bunda da olur kuzusum saglık olsun napalım biraz zorlanıcam orası kesin ama napim varlıkları bir ömre bedel onları bana veren allahıma kurban olurum ben yaa :nazar: :emir_bebek: :55: :38:
rabbim burda bebiş isteyen tüm arkadaslarımada nasip etsin hayırlısıyla inşallah :16:
prensesinle seni çok öptüm bitanemm :nazar: :49: :38:

yarın 24 kasım ögretmenler günü burdaki ve tüm güzel ögretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun onlara sonsuz tesekkürler emekleri büyük üzerimizde :16: :16: :16:

bende bu güzel ve anlamlı günde yani yarın sabah allahım izin verirse elazığa gidiyorum sabah 9.30 sınava giricem ziraat bankası servis görevlisi bölümüne basvurmustum inşallah güzel gecer hakkımda hayırlısı olur özelde calışmak istemiyorum bu benim alanım bankacılık daha öncede özelde calıştım cıktım devlet olursa daha cok severek yapacagımı düşünüyorum inşallah kuzum ugur getirir annecine duanızı eksik etmeyin canlarım allaha emanet olun kucak dolusu sevgiler :16:

Son düzenleme:
yarın 24 kasım ögretmenler günü burdaki ve tüm güzel ögretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun onlara sonsuz tesekkürler emekleri büyük üzerimizde :16: :16: :16:

bende bu güzel ve anlamlı günde yani yarın sabah allahım izin verirse elazığa gidiyorum sabah 9.30 sınava giricem ziraat bankası servis görevlisi bölümüne basvurmustum inşallah güzel gecer hakkımda hayırlısı olur özelde calışmak istemiyorum bu benim alanım bankacılık daha öncede özelde calıştım cıktım devlet olursa daha cok severek yapacagımı düşünüyorum inşallah kuzum ugur getirir annecine duanızı eksik etmeyin canlarım allaha emanet olun kucak dolusu sevgiler :16:

kızzzzz kaanı getircen bize bak haaaaaa :)))) sen git sınavına gir biz muratla bakacaz onaa :9: o gelecek diye murat akşam temizlik yapacak bakkk :9: :)))))))

oynarım ben onla diyor :))))

kızzzzz kaanı getircen bize bak haaaaaa :)))) sen git sınavına gir biz muratla bakacaz onaa :9: o gelecek diye murat akşam temizlik yapacak bakkk :9: :)))))))

oynarım ben onla diyor :))))

tamam kuzucumm getircem sabah inşallah kaan bayılıyoo ikinizede bilion vallaa oynar paşam teyzesiiii önce allaha sonra sana emanet bacımm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

slm kızlar nasılsınızz....

meloşumm takvim görüyorum paşama kardeş mi geliyor...

özlemişim sizlerii....

teşekkürler melikecim, biz de prensinle seni öpüyoruz kızımla :))) dediğin doğru, isteyerek bişey yapmaz kardeşine de çoukuğundan kaynaklı onla oynamak isterken dikkatsizlik oluverir allahım korusun, sürekli gözün üstlerinde olur artık, allahım yokluklarını vermesin de anneler katlanır tabi...
sınavın da iyi geçmiştr inşallah vcanım. kutlaman için de ayrıca teşekkürler.

canım benim hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş.

hiç denk gelmiyoruz görmüyordum uzun süredir canım. nasıl olalım canım yaa çocukla uğraşıyorum üstüne grip atlatamadım bii ölecem galiba ben:)

leeeyyynnn nerdesin sen kaçakkkk cee ee deyipp kayboluyonn

hoşgeldin kuzum aramızaaa

telefondan giriyorum face takiliyorum daha cok malum bi firlama da bende her cuma yaramazlikta promosyon yapiyo dana sanirsin bim facete grubu kurmadiysaniz kurip ekleyim simdi varolanlari

valla sorma kuzu yaaa günler yaklaştıkca ben tırsıyorumm :52: :1: basıma ne gelecegini biliyorum ya ondan sanırımm :23:
sen naptın kuzum işe girdin mi? taham napıyor çok öpüyorum ikinizidee :55: :38:
simdiden kolay gelsin canım eminim zor olacak ama sonrada iyiki ardarda olmuş diyeceksin herkes öyle diyoyaaaa hahaa:)) görüşmeye gittimde ücret çok azdı yaa kabul etmedim

telefondan giriyorum face takiliyorum daha cok malum bi firlama da bende her cuma yaramazlikta promosyon yapiyo dana sanirsin bim facete grubu kurmadiysaniz kurip ekleyim simdi varolanlari
bn kurmadım canım ekleyende olmadı beni kuran varmı bilmiyorum kur istersen

grup kurulursa beni de eklersiniz faceden kızlar...melek, zeynep ve melikede ekliyim, ordan bulursunuz beni :) bilenler bilir...

Back