Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

muğlada başka hastane yok zaten, devlette yapmak istemedim :) kolay gelsin taşınma işinde, çok zor oluyor alışmışındır gerçi bayağı yer değiştirmişsiniz :) ankarA ÇOK GÜZEL VE DÜZENLİ Bİ ŞEHİR, alışman kolay olucaktır ...

desteklerınız ıcın çok teşekkür ederim. Sizin cevaplarınızı aldıktan sonra artık daha sağlıklı dusunmeye basladım. Artık tamamen sildim. Gitsın kendıne kadrolu kole memur bir eş bulsun. Allaha havale edıyorum. Burdakı herkesin mutlu olması dileğiyle...

işte en dogru karar hayatım aferin sana yol ver gitsin arar memur zaten sonra anlaşamaz sanada dönmeye calışır sakın kabul etme bu adam hayat boyu seni bu konuda hep ezmeye calışır ne güzel mühendismişsin daha ne kıymetini bilen biri cıkar inşallah karsına bitanem benimm

tesadüfen okudum ve kınadım şahsen o adamı..
bütün polisler memur eş istemiyorlar cnm..
eskiden polisler hep kendi köylerinden falan evlenmişler
yeni nesil geçim derdi olmasın diye meslektaşlarını seçiyo genelde..
eşim polis ama ben özelde çalışıyodum
çocuk olunca da ayrıldım o da istemiyo çalışmamı çocuk var diye.
yol ver gitsin bu adama bence..

ayrıldık zaten canım arkasına bıle bakmadan bıtırdı. Ne istiyosa onu yapsın olan bana 3 seneme oldu. İnş biranönce düzelir hayatım. İyi dileklerini yazan herkese cok tesekkur edıyorum...

okudugum kadarıyla bircogunuz evlılık hazırlıkları yapıyor, bircogunuz bebek beklıyor, cocuk buyutuyor. Hepinize Allah kolaylık versin.Hepinizin mutlu olması dileğiyle... cok gec farkettım bu topıgı (

selamlar kızlar
meloşum gece telinin şarjımı bitti yoksa çekmedidemi kapandı..sonra eşimle konuştum uzun konuşunca geride aramadım seni yatmışsınızdır felan diye

hmm, eşim de 7 yıllık, burası 3. yeri, yeni geldik, bi 10 sene kalırız herhalde :) siz erkenden ayrılıyosunuz ya yine, neden öyle doğuma az kaldı canım...

kızlşaaaar 2 hafta sonra sezeryan günüm verildi, erken gelmezse tabi, 24 eylül gibi olucak inşallah. tırsıyorum:18:

EWET CNM SIK SIK TAYİN GÖRDÜK ANTALYADAN AYRILMAK ISTEMIYRDUK SINAVI KAZANDIGI ICIN MECBUREN AYRILDIK YOKSA ORDA KALMAYI DUŞÜNÜYRDUK CNMM

OYYY COK AZ KALMIS ALLAH KURTARSIN CNMM

[sıze=2]ankara'ya tasındım evime yerlestımm cok sukur ne zor yaa tasınmak ve bıryere alsmak gerci burda okadar zorlnmadımm..... [/sıze]

selam kizlar...

yazim biraz uzun olucak ama size danismak istedigim bise var okursaniz sevinirim yardima ihtiyacim var :44:

benim eski erkek arkadasim polis 5 sene önce cikiyoduk yaklasik 1 sene beraberdik sonra bi takim olaylar oldu ayrildik
sonra pisman oldum tekrar barismak istedim bu seferde o istemedi vs
toplam 5 senedir tanisiyoruz ve bu sürede cok seyler yasadik tatsiz seylerde oldu ama hala görüsüyoruz
bi kac kere görüsmemeyi denedim hayatimdan cikaricam dedim ama olmuyo yapamiyorum onsuz

suan ayrilsakta beraberiz gibi bi durumdayiz ne yapicami bilmiyorum
buarada belirtmem lazim ben almanyada erkek arkadasimsa istanbulda yasiyo zaten en büyük derdimiz sorunumuz bu
daha gecen hafta istanbuldaydim ve yine bu konulari konustuk
uzaklik yüzünden istemiyo artik ve haklida kizamiyorum ona cünkü biz beraberken bu uzaklik cok sorun oldu
ve bu son 1 sene icinde yasadiklarimizdan dolayida onun güvenini sarstim sanirim biraz
aslinda bise yaptigimda yok ama aramizda hep yanlis anlasilmalar oldu
bana inandigini söylüyo biliyorum ben seni taniyorum güveniyorumda sana diyo ama icine bi süphe girmis düzeltemiyorum
bazen soruyo bana evlenmicekmisin sen hala diyo yok diyorum ne evliligi
ne bilim senin cevren genis vardir etrafinda evlenmek isteyenler diyo

bana bu gidisimde dedikleri söyle:
ben sana karsi hala bise hissetmesem sevmesem zaten suan yaninda olmam ama uzaktan olmuyo, benim aklim sürekli sende kaliyo napiyosun nerdesin bilmiyorum, sana ihtiyacim oluyo sevgine ihtiyacim oluyo ama yanimda diilsin bunun eksikligini hep yasiyorum falan dedi
burda olsam olurmuydu diyorum olurdu tabi ki bizim baska bi derdimiz yok ki evlenmeyi düsünmicem bi kizda diilsin burda olsan hersey cok farkli olurdu dedi

tabi sevince mesafenin önemi yok vs bunlari biliyorum ama yurt disi olunca dahada skntli oluyo ki bide benim erkek arkadasim asiri kiskanc biri bu duruma alisamiyodu ve 5 sene gercekten uzun bi süre artik onada bise diyemiyorum hakli söylediklerinde

bunlarin hepsine amenna kabul ediyorum zor bi durum
size sormak istedigim erkek arkadasimin evlilige bakis acisinda ki "polis düsüncesi"

biz zamaninda beraberkende erkek arkadasim benimle öyle cikmayi, flörtü cok uzun vadeli düsünmemisti
aileler tanissin nisan takalim resmi biseler olsun dedi daha 6 aylik beraberken
ama nisani taktiktan sonra beklemen lazim ben sark görevimi yapim ondan sonra evlenelim seni oraya götürmem dedi
bende itiraz ettim ne alaka bende seni yalniz yollamam beraber gitcez demistim
ama buna kesinlikle karsi o zamanlar bile kesinlikle olmaz ben seni oraya götürmem zaten almanyadan geliceksin gelir gelmez pisman olma diyodu

gecen haftaki konusmamizda bana bu uzaklik meselesini anlatirken söyle söyledi
ben sana eger gelirsem zaten laylaylom bi iliski icin gelmem ben sana deger veriyorum sana gelirsem hadi gelicek ay nisanimizi yapiyoruz diyebilmem lazim
bu isleri uzatmam hemen nisan dügün olur dedi
ama ben suan evlenicek durumda diilim sarka gitcem bi türlü gidemedim yollamiyolar bu sene belki hakkari veya sirnak olcak dedi
sark görevini yapmadan öncede evlenmem diyo
yani 5 sene önceki akli neyse hala o hic bise degismemis
bende gelirim diyorum nolcak diyorum olmaz benim sarkta bi sürü arkadasim var ailesiyle gidiyolar perisan oluyolar ben götürmem seni oraya diyo
ben daha önce ona bi kac kez eger istersen istanbula gelirim buraya yerlesirim demistim
yani daha önce dedigim gecen sene böyle demistim
sen istanbula gelsen bile ben sarka gidiyorum nereye geliyosun dedi hakkariye mi gelcen sanki benle diyo ben orda belki ölcem ne biliyosun benim icin hayatini öyle alt üst et diyemem ben sana diyo

ya kizlar bilmiyorum hani bu düsünce tarzi daha yeni ortaya cikmis olsa bahane ariyo derdim ama biz beraberkende bu böyle düsünüyodu nasi bi psikoloji anlamadim su sark görevini o kadar takiyo ki kafasina
hani korktugu falanda yok hatta (Allahim korusun) insallah sehit olurum bile diyo

kendi erkek arkadaslarinizdan veya eslerinizden bilirsiniz belki böyle düsünmesi normal mi polisler genelde böyle mi düsünüyo anlamiyorum artik nasil yaklasicami sasirdim
sevmiyo diyemiyorum seviyo hala bise hissediyo belli ama iliskiye yanasmiyo
uzaklik zaten basli basina bi dert bu uzakliktan dolayi sevgili olmamizi istemiyo eger senle olursa ciddi bise istiyorum direk evlilik istiyorum ama o da suan mümkün diil diyo

Son düzenleme:

ben 1 yıllık evliyim çocuğum var eşim doğu görevi isteme hakkı var bizde istanbuldayız ama gndermiyorlar 2 yıl oldu bize ki gidersem seni götürmem diyor
orada sefil olmanı istemem diyor
doğuda kapı dışarı çıkamazsın hastalansan hastaneye gidemezsin hep can tehlikesi felan bence haklı

Heeeyyy gençlikkk nerdesinizz yahuuuuuubi 15gün yoktum hasretime dayanamayıp sizlerdemi yok oldunuz naptınızz herkesler nerelerde iyimisinizz???haberleri izledikçe iyi olacak yanımız kalmıyo da hayatta devam ediyo iştee napacann

cnmm herkes nasıl bilemem bizde sarkımız yaptık beraber gıttık ..... önce derdiki doguya gıtsem sizi götürmem derdi... sonrada fıkrı degıstıı ben sizsiz yapamam ben nereye siz oraya derdii hrksın dusuncesi farklııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…