ayyy beni sorma valla, heyecandan ziyade korku var canımsen tecrübelisin benim ilk, nolcak nasıl geçicek ameliyatı falan, bebek sağlıklı mı... bi sürü şey işte bilirsin isim konusunda net bişey yok, bebek şekerine ne yazdırıcaz bilmiyz artık Nil Defne geçiyor içimizden ama bakalım...
benim eşimde aslen safranbolulu canım çokta yabancı deilmissinBen zonguldaklıyım burda tanıstık kendisi balıkesirli ailesi orda :) siz ? :)
oyy oyy maşlalah kuzumun ismide çok tatlımışayyy beni sorma valla, heyecandan ziyade korku var canımsen tecrübelisin benim ilk, nolcak nasıl geçicek ameliyatı falan, bebek sağlıklı mı... bi sürü şey işte bilirsin isim konusunda net bişey yok, bebek şekerine ne yazdırıcaz bilmiyz artık Nil Defne geçiyor içimizden ama bakalım...
geldim hayatım
dün giremedim gündüz komşular geldi oturmaya
akşamda eşimin arkadaşları hoşgeldine geldiler fırsatım olmadı
hımm avrupa yakasının lojman durumu nasıl bilemiyorum
halkalıda var sanırım beşiktaşta var..geçen sene felan niye yazılmadınız
anadolu yakasında olsaydınız karşı bloklarda 3 tane boş lojman vardı komşu gelirdin balkona her çıktığımda bakıyorum hala boşmu diye
benim eşimde aslen safranbolulu canım çokta yabancı deilmissin
oyy oyy maşlalah kuzumun ismide çok tatlımışdogum deme bana gözümm çıldırasım geliyorrr valla kuzum bilion ben saglık problemi yasadıgım için erken dogum yapmak zorunda kaldım belden igne oldum güzeldi sadece belim agrıdı arada o kadar sezeryanmı olucan ki? bence yapabilirsen normal dogum yap zaten kızlar gününde geliyor bacım tabi yinede sen bilirsin rabbim yardım eder kuzusum korkma bide acılman olursa olay tamamdır
hoşgeldin çiçegemmm
oh ohhh ne güzel olmuss yakın olsaydık bende gelirdim kusummm
nasılsın meloşum
forumda saç renklerine bakıyodum saç rengimi değiştiricem ama kararsızım meloş sence bana hangi renkler gider
burda olsaydın istanbul kazan biz kepçe misali gezerdik istbln her deliğine sokardım seni
ahh ahhh keşke kuzusumm yaaaaa nerdeeee bende cok isterdim yanında olmayıııııı
vay gele istanbulun basınaelimizden cok cekerdii
valla kuzusum her renk gider öle esmer deilsin hani fazla sen ne düşünüyon bacım ona göre sölimm
burda olsan seninle ilk gideceğim yer kız kulesinin karşısında kahve içmek olurdu
bende kararsızım hayatım en son 4 ay önce kestirip çikolata kahveye boyamıştım saçlarım kendine gelsin diye boyamadım hiç
şimdi koyu sarımı yapsam diye düşünüyom :26:
oyyyy düşüneceli arkadasım benim kahveyede bayılırım bilionn canımsın
valla kuzum sarıda yakısır sana daha önce hiç denedinmiydin? bende dogumdan sonra cikilota kahve yapıcam kuzum
sağol canım, kalsın o zman ismi böyle, teyzelerimiz de beğendi çünkügüzelmiş ismi
rabbim sağlıkla kucağına almayı evinize dönmenizi nasip etsin inşlh
doğuma giderken banada dua etmeyi unutma bacım
oyy oyy maşlalah kuzumun ismide çok tatlımışdogum deme bana gözümm çıldırasım geliyorrr valla kuzum bilion ben saglık problemi yasadıgım için erken dogum yapmak zorunda kaldım belden igne oldum güzeldi sadece belim agrıdı arada o kadar sezeryanmı olucan ki? bence yapabilirsen normal dogum yap zaten kızlar gününde geliyor bacım tabi yinede sen bilirsin rabbim yardım eder kuzusum korkma bide acılman olursa olay tamamdır
ankara'dan kimse yok galibaa bizim tayin ankara cıktı.... halen antalyadayızz bu hafta tasınacgzzz antalyadan ayrılmak zor gelecek ama yapacak bısey yokkk bır yerlesseydımmm rahatlıyacgımm evi topladım gunluk kullnma dısı......
hayırlı olsun yeni yeriniz, nş mutlu olursunuz anklarada...taşınma işi yorucuydu, biz de temmuzda taşındık yeni yerimize.
tamam kuzusum sen bak işine acık zaten kolay gelsin tatlısım bende seni öptüm çokkk
inşş cnmm tskler ......
sizin tayın nereye cıktııı... haklsın ev tasnmak cok yorucu cocuklarla off sizede hayrlı olsun cnm yeni yeriniz
teşekkürler canım, benim memlekete istedik biz, muğladayız :) k.maraştaydık önceden.
benim eşimde aslen safranbolulu canım çokta yabancı deilmissin
aaaa ölemi ne guzell merkez mi?? ilçe mi?
esım ilk görev yeri muglaydı köycegızde :) 2 yıl kaldık orda memleketıne gtmenlede cok sanslıymıssın
muğla merkez canım, ben ulalıyım zaten köyünden, annemler orda, merkeze yakın zaten biliyosun :) köyceğiz de çok şirin güzel yer, memnun kalmışsınızdır inşallah, muğlaya geldiğim için şanslıyım, eşim sivaslı ama çok sevdi buraları ,insanlarını, köylerini :)
sarıgazideyiz canım bizcanım sen neresindesin ist.lun?
hoşgeldin canım hayırlısı olsun sizin için...demek balıkesir gelini olucann bende balıkesirliyim tatlım[ı]ben zonguldaklıyım burda tanıstık kendisi balıkesirli ailesi orda :) siz ? :)[/ı]
merhaba arkadaslar,
size bir sorum olacak yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım.( ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. Ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. çok moralım bozuk. Size polis eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. Sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.benı bole yarı yolda bıraktı.memurluk 3 seneden daha mı onemlı?
sağol canım, kalsın o zman ismi böyle, teyzelerimiz de beğendi çünküdoğuma giderken eminim herkese herşeye dua edicem :18:allahım olmayanlara da versin diycem tabi :)
sağol cnm beğenmene sevindim isminikaç haftalıktın doğum yaptığında? aniden mi geldi oğluşun yoksa sezeryandan dolayı günü belirlendiğinde mi geldi ? ben de sezeryan olucam canım, malum şeker hastalığı var bende, zaten 9 ayı zor atlattım şeker ind ıktı, bebeğe bişey oldu olmadı derken...hala korkularım var bebeğe bişey oldu mu diye de allahım korumuştur inşallah. normal doğumda bizde de risk oluyor işte, şeker iniyo çıkıyo o kadar uzun süre, bebeğe zarar veriyor, ben de kontrol edemem şekerimi, aç da kalmamam gere, zor olur yani normal, sancı çekemem gün boyu
hayırlı olsun yeni yeriniz, nş mutlu olursunuz anklarada...taşınma işi yorucuydu, biz de temmuzda taşındık yeni yerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?