• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba arkadaslar,
size bir sorum olacak yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım. :(( Ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.Gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. Çok moralım bozuk. Size polis eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.Benı bole yarı yolda bıraktı.Memurluk 3 seneden daha mı onemlı?

cnm erkek arkadasın abartmıss konuyu artı bence calısma konusu bahane etmıs gıbı öleee söz konusu olamazzz cnm boswer uzulme takma tabıkı senı yarı yolda bırakması üzülürüsn ALLAH a havale et boswer ttlım :(

merhaba arkadaslar,
size bir sorum olacak yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım. :(( Ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.Gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. Çok moralım bozuk. Size polis eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.Benı bole yarı yolda bıraktı.Memurluk 3 seneden daha mı onemlı?

mrb canım öncelikle herseyden önce sevgi gelir ben okuyunca sunu anladım o senin devlet memuru olmanı yani işini garantiye almanı istemiş bi sürü polis eşi var özelde calışan hiç öle sey olurmu hayat müşterek sonucta ama sahsen benim sevdigim böle bişi yapsa ben onu yarı yolda bırakırım böle seviyosa hiç sevmesin daha iyi derim biz calışmıyoruz ve bizim gibi bi çok arkadasımız atanamamış yada calışmıyor ne ac mı geziyomusuz hiç çalışmasan ev hanımı olsan demekki seni hiç kabul etmicek çok yanlışş :20:

Son düzenleme:
gercekten baska hıc bır sorun yoktu. aıleme haber verıldı alyans modellerı bıle secıldı. kurban bayramını beklıyoduk. sonra sınav acıklandı sen bu puanla atanamazsın tek maasla gecınemeyız dedı. bende ozelde calısırım dedım. ozelın garantısı yok.sonra cıkarsın dedı. bende dedım cevrendekı polıs eslerı calısmıyor onlar nasıl gecınıyor dedım. ben yapamam tek maasla dedı. benı yarı yolda bıraktı. 3 senedır beraberdık. sımdı bazı erkeklerde memur bayan takıntısı olmus sankı devlet atadı bız gıtmıyoruz. sıze sormak ıstedım cevapladıgınız ıcın cok sağolun.

merhaba arkadaslar,

Yazık olmuş malesef.
Senın özel sektör oldugun belliymiş en başta, kamuya girme imkanın var evet, benım de arkadaslarım var, biri sürekli tayin gerektiren bir iş yapıyor, diğeri işi gereği sabit yerde calısıyor, yeni evliler, o yüzden uzaklar şimdilik, zor tabi ama böyle yani.
Bazısı da senın gibi kamuda çalışmak için sınava hazırlanmayı seçti, ama kazanamadı bir türlü, sınav için ertelıyorlardı düğünü, sınavı yıne olmayınca sonunda evlendıler, şimdi tekrar hazırlanıyor sınava arkadaş. yani bahane değil bunlar. Seven insanlar zor da olsa fedakarlık yapıp yollarına birlikte devam ediyor. Senınki kolay yolu tercıh etmiş, uğraşmak ıstememiş, elinde hazır parası olan, tayin sorunu olmayan birini istemiş, mantıklı tabi ama onu ya en baştan düşünüp senle olmayacaktı veya senin kazanmanı bekleyecekti evlilik öncesi veya sonrasında, şu anki puanın da belki tutar bir yeri, belli olmaz. Ama o çekip gitmiş bir kalemde, sen önune bak canım, ne güzel meslegin var, daha iyi mesleği olan, daha iyi eşler bulabılirsin. Yolun açık olsun.

en son dedıgı su ben senı cok sevıyorum ama kardesımın esı memur bızde herkes memur senınde memur olman gerekıyodu. 3 senedır memur olmamı beklemıs olamayınca haydı herkes yoluna sınavdan yuksek alcagımı dusunuyomus ama dusundugu cıkmadı. Hersey memurluk mu anlayamadım...

Anladım kı her erkek fedakarlık yapamıyormus. En cok ta zoruma gıden bukadar soz verıp memur olamayacagımı anlayınca ayrılması. Ben okurken tanısmıstık. Sonra ben mezun oldum özele gırdım. Sonra cıktım sınava hazırlandım ama olmadı napabilirim. Hersey memurlukmuş bunu anladım.Verdıgınız cevaplar ıcın cok sağolun.

en son dedıgı su ben senı cok sevıyorum ama kardesımın esı memur bızde herkes memur senınde memur olman gerekıyodu. 3 senedır memur olmamı beklemıs olamayınca haydı herkes yoluna sınavdan yuksek alcagımı dusunuyomus ama dusundugu cıkmadı. Hersey memurluk mu anlayamadım...

o ne ya bizde herkes memur... o kadar sacma gerekçe mi olurmuş, sanki patron da iş seçiyor, begeniyor. dedıgım arkadaş da 3 yıl kazanamadı sınavı ama ayrılmayıp evlendıler, yıne hazırlanıyor sınava.
bızde de çoğu akraba memurdur, ne olursa olsun yani. kardeşim memur ama özel sektörden biriyle evlendı. bir süre iş nedenıyle ayrı kalmak zorunda kaldılar, ama her haftasonu görustuler. eş durumundan birleştıler sonunda.
senınki sevıyorum dıye gönül yapmaya calışmış ama tamamen bencil davranmış bu konuda, kendisini düşünmüş. seven insan bırakmazdı, hele ki böyle bir nedenden dolayı.
sen özel sektörde daha cok kazanırsın, yerin sabit olur, sne nıye güzelim düzenıni bozacaksın ki, sne de bencil ol. boşver, ye, iç keyfıne bak, sosyal ortamlara girmeye calış. dengin birini bulursun umarım.

o ne ya bizde herkes memur... o kadar sacma gerekçe mi olurmuş, sanki patron da iş seçiyor, begeniyor. dedıgım arkadaş da 3 yıl kazanamadı sınavı ama ayrılmayıp evlendıler, yıne hazırlanıyor sınava.
bızde de çoğu akraba memurdur, ne olursa olsun yani. kardeşim memur ama özel sektörden biriyle evlendı. bir süre iş nedenıyle ayrı kalmak zorunda kaldılar, ama her haftasonu görustuler. eş durumundan birleştıler sonunda.
senınki sevıyorum dıye gönül yapmaya calışmış ama tamamen bencil davranmış bu konuda, kendisini düşünmüş. seven insan bırakmazdı, hele ki böyle bir nedenden dolayı.
sen özel sektörde daha cok kazanırsın, yerin sabit olur, sne nıye güzelim düzenıni bozacaksın ki, sne de bencil ol. boşver, ye, iç keyfıne bak, sosyal ortamlara girmeye calış. dengin birini bulursun umarım.

cok saol canım. Evet sevgımız yerıne parayı sectı. En cokta bu uzuyor benı.
Cevap verdiniz için hepınıze cok teşekkür ediyorum. Hepınız Allaha Emanet Olun.

ewet biliyorumm ula yı kızımda mugla dgoumlu yucelen hastanesınde :)) memnun kqldık mı dersek ben zor alıstımm ama komsular yanı oralının ınsanı cok cana yakın yardımsever vb. halen gorusuruz ...esım cok memnundu ....
sarkımızda sivas taydı....
ben de inş yücelende yapıcam doğumumu :) muğlalılar çok sıcakkanlıdırlar, biz buraya alışınca diğer şehirlerde selam vermek ,insanın yüzüne gülmek ayıp karşılanıyor, eşim çok kızıyordu bana herkesledurup konuşuyorsun,gülüyosun esnafa falan diye. burda gördü ki herkes böyle :) şu an sivasta mısınız yani? kangallı eşim benim de :)
merhaba arkadaslar,
size bir sorum olacak yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım. :(( Ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.Gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. Çok moralım bozuk. Size polis, eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.Benı bole yarı yolda bıraktı.Memurluk 3 seneden daha mı onemlı?

valla arkadaşım iyi ki kurtulmuşsun diycem bu durumda, böyle bişeyden ayrılacaksa varsın ayrılsın, ilerde insanın başına ne geleceği belli olmaz, yarın bi gün sağlık sorunun olsa "bizim ailede bu hastalıktan kimse yok, çocuğumuz da böyle olursa..." diye söyler boşanırdı, burdan bunu anladım. boşver cnım, mesleğin mis gibi, yoluna devam et, daha iyisini bulucaksın kesin, polis olmak çok mu mataf bişeymiş de snaa böyle sözler söylüyor, ne yani bişlim adamı falan mı havası var :) ayrıca benim bildiğim polsiler genelde ev hanımı tercih ediyor, adam yorgun argın geliyor işten, nöbetten, evde eşi olsun istiyor, yemeği hazır olsun, huzuru olsun istiyor, haklı olarak. ne güzel geçinen insanlar var memur veya değil ne farkeder gönüller bir olsun...

selamlar canlar :6:

aysul bencede iş ciddiye binmeden kendini belli etmesi daha iyi olmuş boşverrrr hiç canını sıkma
3 seneyi atanamadın diye bir çırpıda silip atan adam ilerde neler yapmazdı
ayşegülün dediği gibi benim eşim nişanlanınca beni mis gibi işimden çıkardı ben gelicem sen yoksun sen geliceksin ben yokum istemiyorum diye :ssz:
belki aileside biraz üzerinde baskı yaptıysa ipleri kopartmıştır
sen kurtulduğuna dua et :34:

sağolun bende merak ettım acaba polisler hep memur hanım mı istiyor diye size sormak istedim. Eylul sonunda aileler tanıscaktı kurban da nısan ama atanamadım dıye sıldı beni. lüksünden vazgecemedi ama benden gectı Allaha havale ediyorum. Sanırım yenı polislerde artık memur takıntısı olmaya baslamıs. kuzenım polis 4150 tl alıyor memur olmayan kısla asla evlenmem gecınemem dıyor. Artık ben ne diyecegımı sasırdım. Burda bunları yasdım yanlıs anlasılmasın. başlık acıp mılletın yorumlarını almak istemedim. Sadece siz polis eşlerine sormak istedim. Cevap veren herkese cok tesekkur ederım. 3 haftadır kendımı sucluyodum atanamadım dıye. Ama şimdi anladımkı seven herturlu sekılde kabul eder...

Anladım kı her erkek fedakarlık yapamıyormus. En cok ta zoruma gıden bukadar soz verıp memur olamayacagımı anlayınca ayrılması. Ben okurken tanısmıstık. Sonra ben mezun oldum özele gırdım. Sonra cıktım sınava hazırlandım ama olmadı napabilirim. Hersey memurlukmuş bunu anladım.Verdıgınız cevaplar ıcın cok sağolun.

Aysul merhaba, haspel kader mesajını gördüm.
Ben de mühendisim, özelde çalışıyorum ve erkek arkadaşım polis.
2 seneyi geçkin de beraberiz.
Dahası, benim devlette çalışma imkanım da yok.
Erkek arkadaşım kendi yaşamak istediği şehirden vazgeçip İstanbul'a yanıma gelmeyi kabul etti ve şu an onun İstanbul'a gelmesini bekliyoruz...
En az 15 sene Allah kısmet ederse burada olacağız, bir insan severse her fedakarlığı göze alır.
Hele bir erkek... :34:
Karşındaki insan seni sevse ne mesleğin ne de çalışma şartların ne de para göz önünde olurdu...

Aysul merhaba, haspel kader mesajını gördüm.
Ben de mühendisim, özelde çalışıyorum ve erkek arkadaşım polis.
2 seneyi geçkin de beraberiz.
Dahası, benim devlette çalışma imkanım da yok.
Erkek arkadaşım kendi yaşamak istediği şehirden vazgeçip İstanbul'a yanıma gelmeyi kabul etti ve şu an onun İstanbul'a gelmesini bekliyoruz...
En az 15 sene Allah kısmet ederse burada olacağız, bir insan severse her fedakarlığı göze alır.
Hele bir erkek... :34:
Karşındaki insan seni sevse ne mesleğin ne de çalışma şartların ne de para göz önünde olurdu...
[/QUOTE

sevdı ama para ve luks yasam kadar sevememıs bunu anladım. Allah sizin mutluluğunuzu daim etsin canım...

sevdı ama para ve luks yasam kadar sevememıs bunu anladım. Allah sizin mutluluğunuzu daim etsin canım...

Sana kendimi övmüş gibi anlatmadığımı umuyorum...
Derdini bir de bu yönden görmen için sana bu cevabı yazdım.
İnşallah hepimiz hayırlısıyla sevelim-sevilelim...
Gözü paradan başka bir şey görmeyen insanı kalbinden söküp atmaktan başka çare yok.
Dediğim gibi düşünmeye değmez yaptığı kalleşlik...
Sen onun için KPSS çalış, didin onun yaptığına bak.
Çok ayıp çok... :20:

Sana kendimi övmüş gibi anlatmadığımı umuyorum...
Derdini bir de bu yönden görmen için sana bu cevabı yazdım.
İnşallah hepimiz hayırlısıyla sevelim-sevilelim...
Gözü paradan başka bir şey görmeyen insanı kalbinden söküp atmaktan başka çare yok.
Dediğim gibi düşünmeye değmez yaptığı kalleşlik...
Sen onun için KPSS çalış, didin onun yaptığına bak.
Çok ayıp çok... :20:

yanlıs anlamadım. Sadece birbirimize verdiğimiz sözler ve 3 sene tamamen yalanmıydı ona yanıyorum. sınavdan 80 aldım ama atanamıcam. devlet atadıda ben mı gıtmedım elımden bukadar geldı. Ama bu puanla atanamassın dıyıp dıye ayrılması bana koydu. Umarım ilerde herseyın memurluk olmadıgını anlar...

Artık yorum yapmıcam burayı mesgul etmeyeyım. Çok sağolun neyın ne oldugunu sızın cevaplarınızla daha ıyı anladım. Herkesin mutlu olması dileğiyle..

ben de inş yücelende yapıcam doğumumu :) muğlalılar çok sıcakkanlıdırlar, biz buraya alışınca diğer şehirlerde selam vermek ,insanın yüzüne gülmek ayıp karşılanıyor, eşim çok kızıyordu bana herkesledurup konuşuyorsun,gülüyosun esnafa falan diye. burda gördü ki herkes böyle :) şu an sivasta mısınız yani? kangallı eşim benim de :)

inş... cnm allah kurtarsın senide yücelen hast. cok memnumdum.... şarkımızı yaptık cnm sıvas sarkıslada 3 yıl orda yasadımm :) suan antalya dayız cuma gunu ANKARA tasınıom :( mecbur olmasak asla ayrılmazdım hayıllısı artık ...

gercekten baska hıc bır sorun yoktu. aıleme haber verıldı alyans modellerı bıle secıldı. kurban bayramını beklıyoduk. sonra sınav acıklandı sen bu puanla atanamazsın tek maasla gecınemeyız dedı. bende ozelde calısırım dedım. ozelın garantısı yok.sonra cıkarsın dedı. bende dedım cevrendekı polıs eslerı calısmıyor onlar nasıl gecınıyor dedım. ben yapamam tek maasla dedı. benı yarı yolda bıraktı. 3 senedır beraberdık. sımdı bazı erkeklerde memur bayan takıntısı olmus sankı devlet atadı bız gıtmıyoruz. sıze sormak ıstedım cevapladıgınız ıcın cok sağolun.

ayyyy inanmıyorum yaa ne geri kafalı birimişşşş canım benim innaki böle biriyle hayat gecmezdi ayrılmanız hakkında senin daha hayırlı birini çıkaracak bana inan ve güven....yol ver gitsin bak herkesin basına gelebilecek durumlar bunlar sadece bahane farklı diyelim cevremde cok olay oluyor bu tarz salla gitsin canım önemli olan insanlıkkkk gercekten tamam 3 sene diosun az deil belki unutman zor olucak belki cok aglayacak her seyde aklına gelicek ama inanki baan böle bi insanı asla bida hatırlama gururunu kırmıs resmen ne demek yengesi calışıyomusta sende calışmalıymıssın yok canım daha nelerrrr sen önce sev de sonra gerisi gelir arkadasım hayy allahım ya valla çok sinirlendim okuyunca boşver tatlımmm sen önüne bak daha hayırlı insan cıkıcak karsına emin ol ondan böle oldu o seni asla haketmeyen birisi böle düşün, salla..... ve unut :20:

inş... cnm allah kurtarsın senide yücelen hast. cok memnumdum.... şarkımızı yaptık cnm sıvas sarkıslada 3 yıl orda yasadımm :) suan antalya dayız cuma gunu ANKARA tasınıom :( mecbur olmasak asla ayrılmazdım hayıllısı artık ...

kuzuuuu hayırlı ugurlu olsun canımmm ankara güzeldir ama yogundur calışması bitanem antalyadan ayrılmak gercekten zor olucak güzel şehir nede olsa :34:

Back