Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

valla iyi oldu ya seni bulmam sıkılıyordum bende malatya da ne yapacam diye tek başıma...gerçi okul başlıcak ama arkadaşın yeri ayrı oluyor ya :))

oyy canım benim tesekkür ederimm tabiki allah arkadassız etmesin yaa suanda sıkılmıyosam onların sayesinde vallaa

oyy canım benim tesekkür ederimm tabiki allah arkadassız etmesin yaa suanda sıkılmıyosam onların sayesinde vallaa

canım bu msn yavaş yükleniyor yüklenin ce eklicem ben seni hemen saat beş oldu benimki çıkmıştır emniyetten en geç onbeş dk burda olur yemek yapmadım dahaaaa acil çıkmam lazım aç kalacak yoksa :)))ekleyince burdan da msj atcam ben sana akşam girerim ben nete seni göremesem de yazarım oldu ju tatlım çok öpyorum seni inşllah en yakın zamanda karşılıklı olarak da görüşürüz tatlım ...

tamam kuzusum sen bak işine acık zaten kolay gelsin tatlısım bende seni öptüm çokkk

merabalar...

ecemnaz, merkezde görev yaptık canım 4 yıl, benim ilk atamam ilçenin köyüydü ama 4 yıldır merkezdeydik :) bak bakalım maraş topikine, tanışırsın buluşursun belki kızlarla :)

merabalar...

ecemnaz, merkezde görev yaptık canım 4 yıl, benim ilk atamam ilçenin köyüydü ama 4 yıldır merkezdeydik :) bak bakalım maraş topikine, tanışırsın buluşursun belki kızlarla :)

aysegülll canommm az kalmışş dogumuna ayy heyecan yaptım bak simdiii:) isim düşündünüzmü canım belli mi minişin

aysegülll canommm az kalmışş dogumuna ayy heyecan yaptım bak simdiii:) isim düşündünüzmü canım belli mi minişin

ayyy beni sorma valla, heyecandan ziyade korku var canım sen tecrübelisin benim ilk, nolcak nasıl geçicek ameliyatı falan, bebek sağlıklı mı... bi sürü şey işte bilirsin isim konusunda net bişey yok, bebek şekerine ne yazdırıcaz bilmiyz artık Nil Defne geçiyor içimizden ama bakalım...

kıss aysennnnn zuzummmm nirdesinnnnnnnnnn

geldim hayatım
dün giremedim gündüz komşular geldi oturmaya
akşamda eşimin arkadaşları hoşgeldine geldiler fırsatım olmadı

hımm avrupa yakasının lojman durumu nasıl bilemiyorum
halkalıda var sanırım beşiktaşta var..geçen sene felan niye yazılmadınız
anadolu yakasında olsaydınız karşı bloklarda 3 tane boş lojman vardı komşu gelirdin balkona her çıktığımda bakıyorum hala boşmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…