- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
kıss aysennnnn zuzummmm nirdesinnnnnnnnnn
canım dur msn yüklüyorum netten bilgisayar bozulmuştu onu yeni yaptık msn felan gitmişti ekleyim msj atcam burdan
tamam topragım çok sevindim ya malatyada olmana
valla iyi oldu ya seni bulmam sıkılıyordum bende malatya da ne yapacam diye tek başıma...gerçi okul başlıcak ama arkadaşın yeri ayrı oluyor ya :))
oyy canım benim tesekkür ederimm tabiki allah arkadassız etmesin yaa suanda sıkılmıyosam onların sayesinde vallaa
canım bu msn yavaş yükleniyor yüklenin ce eklicem ben seni hemen saat beş oldu benimki çıkmıştır emniyetten en geç onbeş dk burda olur yemek yapmadım dahaaaa acil çıkmam lazım aç kalacak yoksa :)))ekleyince burdan da msj atcam ben sana akşam girerim ben nete seni göremesem de yazarım oldu ju tatlım çok öpyorum seni inşllah en yakın zamanda karşılıklı olarak da görüşürüz tatlım ...
hosgeldin canımdügün ne zaman
Haftaya sözüm var inşallah :) düğün için bi tarih yok ufukta :)
aaa öylemi ne kadar güzel canım hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah
Aminn..inşallah benim gibi tüm bekleyenlere nasip etsin RABBİM :)
merabalar...
ecemnaz, merkezde görev yaptık canım 4 yıl, benim ilk atamam ilçenin köyüydü ama 4 yıldır merkezdeydik :) bak bakalım maraş topikine, tanışırsın buluşursun belki kızlarla :)
tamam kuzusum sen bak işine acık zaten kolay gelsin tatlısım bende seni öptüm çokkk
canım yükledim ben msn ekledim de seni geldim sen yoksun neyse ben yarın öğlen girerim net e o zaman gürüşürüz tatlım...
burdayım kuzumm oglusla oynuyoduk teyzesi acık canım hani gelmedi davet duu bida bakimm
burdayım kuzumm oglusla oynuyoduk teyzesi acık canım hani gelmedi davet duu bida bakimm
aminn tatlım benim nerelisin canım kısmetse nereye gelin gitcen
aysegülll canommm az kalmışş dogumuna ayy heyecan yaptım bak simdiii:) isim düşündünüzmü canım belli mi minişin
kıss aysennnnn zuzummmm nirdesinnnnnnnnnn
avcılardayız
bende 2+1 istiyorum bu yıl yazılcaz ama burdakiler çıkmaz dedi bilemedim bende şimdiki evimden memnun değilim taşıncam mecbur artık çıkarsa lojman bide oraya taşınırım ohh bi ton iş
biz avcılardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?