Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba..ist.lun neresindesiniz?
avcılardayız
siciline göre değişiyo
biz yazıldık bi sene sonra çıktı ama 1+1 çıkmıştı girmedik
bu sene 2+1 çıktı girdik bir ay olmadı taşınalı
hangi semttesiniz siz ?

bende 2+1 istiyorum bu yıl yazılcaz ama burdakiler çıkmaz dedi bilemedim bende şimdiki evimden memnun değilim taşıncam mecbur artık çıkarsa lojman bide oraya taşınırım ohh bi ton iş
biz avcılardayız

inşallah canım benimmmm
melikecim, oynarlar geçrkten beraber ne güzel olur :) maşallah

ayşencim daha nice güzel yıllara evliliğinizde inşallah bebişle perçinlenir :) bize de ders oldu cnm taşınma, bundan sonra şirkete veririz:)
evet kuzu yaaaa suan bunun hayaliyle yasıyorum desem yeridirr
hoşgeldin tatlımm benimm iyiyim canım çok saol evet oglum olucakmış kuzu valla hakkımızda hayırlısı böleymiş aslında 2 erkek kulaga güzel geliyodu hem oyanrlar daha iyi olur benim içinde die düşünüyom bakalım sen napıosun nasılsın kuzusum oglusun nasıl
merhaba bayanlar
bende bir polis eşiyim
k.maraşta şark görevindeyiz 2 yıldır
hoşgeldin canımm komusmusuz bende malatyadayım bizde geleli 2 yıl oldu kaldı 4 senemiz:)
slm hatunlar.giremiyordum ne zamandır. laptop bozuldu yaptık sonunda...özledim ya sizleriii sıkıntıdan çatlıyordum ne var ne yok bakalımmmm nasılsınız... :))
slm canım nasılsın

ayyy valla kuzu hafta sonu bi gezdik anlatamam öyle yoruluyorumki artıkkk araba tutuyo beni o derceyim
canımm arkadasların olsa kafa dengi hiç yalnızlıgını hissetmezsin ben suanda öleyim bide düşün üstüne hem bebegim var hemde hamişim yinede vazgecemiyom gezme işinden bide dügüne gittim üstüne ohh deme keyfime keşke burda olsaydın hiç yalnız oldugunu hissetmezdin bebegem canımsın üzülme

Son düzenleme:
en sevdiğim şey gezme ve alışveriş .alışverişi bi şekilde hallediyorum ama işte gezme pek olmuyo ha hergün kızlarla beraberiz bigün onun evi bi gün bunun ama ben eşimle gezmek istiyorum artı ev ortamını sevmem ben alışkanlık gereği gideyim arkadaşlarımla cafeye kahvemi sigaramı içeyim kafa dinleyeyim ama herkesin 1-2 çocugu var helei bende canavar var 1dk durmaz dışarıda nerdee kafa dinlicen .herkes yaa çocuklarla çıkamayız yapamayız diyo çıksan çocuklardan birşey anlamıyorsun daha kafa 1miltyon olup geliyorum anlıcan çoook sıkıcı birde istanbulda oturuyorum ama ne istanbuuuuuullll mahallede türkçe bilen insan yok hergün apoo apoo kıçlarını yırtıyorlarr çocugumu parka bile çıkaramıyorum bildiğin doğudayım yaniii...vallaha senin adına çok seviniyorum canım kafa dengini buldunmu sıkıntı yok gez eğlenmene bak canım benim

ahh canım benim yaa üzüldüm bide istanbulda bölyesen doguda oldugunu hiç düşünemiyom kuzu hiç dayanamazsın umarım iyi bi yere tayininiz çıkar sende rahat edersin eşinde.. bu ara uygulama felan cok kuzum eşim 12-36 geceye gidiyo benim genelde evde sayılır yoksa 12-24 de bu kadar rahat gezemiyoduk bakalım degişmezse iyi bacım

12-36 iyi yaa keşke bizdede olsa... biliyorsun beni sataşacak yer arıyorum burada bile herkesle kavga ediyorum doğuda beni linç ederler herhalde:))inşallah canım inşallah iyi bir yere düşeriz vallaha yoksa bende kendimi düşünemiyorum..inşallah değişmez sizinde canım yaa

merkezde mi görev yaptınız?
maraş topiği olduğunu bilmiyordum bir bakayım
evet şarktan çıktı ama bizi etkilemedi 2 yıl oldu çünkü geleli
evet şark görevi yapıyoruz

ay bizde hic lojman düşünmedik,doğuya gidersekte düşünmüyoruz.ben cok korkuyorum lojmanlardan ( Allah bütün askerleri ve polisleri korusun..

canım sen neresindesin ist.lun?

ay bizde hic lojman düşünmedik,doğuya gidersekte düşünmüyoruz.ben cok korkuyorum lojmanlardan ( Allah bütün askerleri ve polisleri korusun..

aaaaa canımmm hamişmisinn sennnnn???? tebrik ederim bitanemm benim darısıda sanemle ayseme

Son düzenleme:
erkege benziyor dedi dr bey canımmm çin takvimi bende hep dogru cıkıyorr ona bakabilirsin yada sen söyle hamile kaldıgın ayı ve yası ben sölim sana ne gösteriyor

erkege benziyor dedi dr bey canımmm çin takvimi bende hep dogru cıkıyorr ona bakabilirsin yada sen söyle hamile kaldıgın ayı ve yası ben sölim sana ne gösteriyor

mrb canım bende msj atmıştım ama olmamış heralde...e mail ini aldım ben eklicem seni iclal diye gelir zaten öptm çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…