kızlar bende siirtteyım.Burada bu yıl son senemiz,TAYINCIYIZ..temmuzda 6 yıl olacak.Birikim yapmak için kaldık burda.şükür ev ve arabamıZI almış şekılde döneceğiz kısmet olursa.Biz lojmana sıfır halde oturduk.tokı polis lojmannı merkeze 7 km uzaklıkta ama en güzel lojman burası.diğerlerı en az 30-40 senelık belkı daha fazla.kayınpederım 30 yl önce yıne siirtte görev yapmışlar onların zamanında bıle varmış düşünün.bızım burda cami,market,okul ,fırın hersey var.o açıdan sıkıntımız yok.ama tabı çarşı için arabanız yksa dolmuşlar sıkıntı olabılır çocuklarla.ama her 30 dk da gelıyor.bızım burası 3+1 bırde ekstradan kılerımız var.mutfak dolabımız,aspirartöre kadar takılmış.yıllık yakıt 800 tl kadar 150 ev kirası aidatda içinde.Gelecek olanlara tavsiye ederım.Son zamanlara kadar terör olayları yoktu.Şimdi daha fazla.benım eşim rahat bır şubede çalışıyor.15 gunde bır eksradan cesur görevıne gidiyordu şimdı haftada 1 gidiyor.malum güneydoğuda önlemler artırıldı.sosyal yaşantı var diyemem.ama bız sosyal olarak burda piknığe gıdıyoruz kışın bıle gıttık havalar burda yumuşak geçer.ama yazın berbat hem toz hemde 50 derecelere varan sıcaklar var.buraya gelecek olan arkadaşlar korkmayın ınanın o kadar kötü bır yer değil.bız 2.doğu görevınıde yapmış olduk 2 katı kaldığımız için.2.doğuyu yapmamış olsam yıne siirt isterdım
boncukcum saol valla beni bayağı bir motive ettin çok canım sıkılıyodu 2+1 e gideceem bazı eşyalarımı burda satmak zorunda kalcam diye ama allah razı olsun sevindirdin beni.. okul konusu nasıldır eğitimi açısından soruyorum lojman ortamı nasıldır.bu saydığın fırın market vsç hepsi konutların içindemidir yoksa yakın civardamıdır...[/QUO
rica edrm inşallah faydası olmuştur canım sana.market fılan hemen karşısı aradan bır yolgeçiyor.bır tel ıle hersey kapıda çocuklar hemen getırıyor bıle.su ekmek gıda vs.fırında yemek balık bıle pişirıyorlar.lahmacun pide bıle.bu açıdan burayı arayacağım kesın
bu arada bızım lojmanın yanında okul da var.benımoğlum 1.sınıfa o okula gıdıyor.eğitımden çok memnunuz.bızım öğretmenımız cumartesı bıle çağrıyor çocukları şuan 2.sınıf sevıyesındeler diyebılırım.okumaya kasım ayında geçtıler şuan okuma olsun diğer dersler olsun üst sevıyedeler.belkı batıda bıle bulamayabılırz yanı.bu konudada şanslı olduğumuzu düşünuyorum.merkezde okullar 50-60 kışilıkken bızım sınıflar 25-30 kışilık.bence esyanı satma arkadaşım burası çıkarsa rahat rahat koyarsın esyalarını.kilerımız bıle var.bu arada bızım burda çok boşan konut var.hepimiz 2007 de gırdiğimiz için lojman hakkımız doldu.burdan çıkma ihtımalı yuksek ihtımal
slm kızlar nasılsınız?
selam canımmaşaallah doğumada az kalmış. .rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
seninde kutlu olsun canımm...seni anne yapan o minnakıda kocamaaannn öpppmerhaba canlar
tüm gün arkadaslarla dısarda takıldık çok güzel gecti günümüzanca girebildim ay çok yorulmuşum ama
hepinizin anneler günü kutlu olsun daha nice senelere inşallahhh
seninde kutlu olsun canımm...seni anne yapan o minnakıda kocamaaannn öppp
selamlar...
zeynepcim gerçekten az kalmış yaaa ben çokkorkuyorum doğumdan,sen nasıl hissediyosun, heyecan ya da korku var mı :))) hayırlısıyla sağ salim olsun inşallah... normal mi olucak sezeryan mı peki?
iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..
ayyy zeynep hadi inşallah sağ salim kurtulursunuz sağlıklı olur bebeğin, ani old gerçekten, böylesi daha iyi, sayılı gün geçmiyor...iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..
allah sağlıkla kızınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğuma giderken bebek hasreti çeken bizlerede dua ederseniz sevinirim gözünüzaydın olsun şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?