canım 1 gün sürdü sadece 1 ped bile dolmadı ama korkuyorum lekelenmem devam ediyo ara ara damla şeklinde toz pembe renkte
sağol zeynepcim, inşallah... 16 haftadayım, 5. ayıma giricem artık :)
işte aynı benimki
progestan var yazdımı bitanem doktorun
günde 3 tane ve dinlen Allah ımın izniyle inşallah o yerleşme kanaması
evet canım yazdı günde 3 defa ve 2 şer tane alıyorum bugün yine 1 veya 2 damla oldu bakalım hayırlısı canım yatıyorum sürekli....
canımhemen kötü düşünme ilaç falan vermedilermi bol bol dinlen canım yat bakalım sürekli kalkma o sana sıkı sıkı tutunmuştur annesi merak etmeesaol cnm ama bebeğime veda etcem heraldekanamam oldu benm ve 2 doktor iyi konuşurken bugün bitanesi kötü konuştu çok üzülüyorum kahrolası şehirde doru düzgün drda yok ki
hoşbulduk canımmmm..evet bazen bi toplaşıyoruz bütün kızlar toplandık hesabı bazende ıssız kalıo topikk ..ben genellikle hep face de oluyorum kk ya sırf burası için giriyorum face adreslerinizi verin banamerhba canım, herkese açık topik burası, istediğin gibi yaz çiz :) ayrıca ne demek veda edeceğim bebeğime, inşallah bişeycikler olmaz...
melekcim kimseler yok topikte, kimi sorsak kimleri arasak :) hoşgeldin evine tekrar...
kız balıkesire gittim memlekete hayy gitmez olaydımm hastalandık gittiğimizede pişman oldum sürekli yatak döşek yatıyorum hastayız kuzumla.aaaaa meloş ameliyatmı olduuuuu??eneeemm haberim yok hiçç akşama arayayım bariyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
melek hatun yine nereye gittin bakim kız ne çok izin kullanıyosunuz maşallah diyem
topik tayin dönemi ve kış dönemi canlanıyo sonraki dönemler durgun
meloşum olsaydı boş bırakmazdı buraları ama o da ameliyat oldu kuzum yatıyo evde pc başınada oturamıyomuş zaten paşada hasta
heheeee ne torpili bacımmmm ben adamı eve kilitleyipp kendim gidiyorum memleketeemaşallah cnm zaman çabuk geçiyo bak seninki de kocaman olmuş maşallah
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...
meloş ameliyatmı olmuş yarın arıyım haberim yoktu
melekcim valla maşallah sık sık izne çıkıyosunuz nerden bu torpil kızzzz
canımhemen kötü düşünme ilaç falan vermedilermi bol bol dinlen canım yat bakalım sürekli kalkma o sana sıkı sıkı tutunmuştur annesi merak etmee
hoşbulduk canımmmm..evet bazen bi toplaşıyoruz bütün kızlar toplandık hesabı bazende ıssız kalıo topikk ..ben genellikle hep face de oluyorum kk ya sırf burası için giriyorum face adreslerinizi verin bana
kız balıkesire gittim memlekete hayy gitmez olaydımm hastalandık gittiğimizede pişman oldum sürekli yatak döşek yatıyorum hastayız kuzumla.aaaaa meloş ameliyatmı olduuuuu??eneeemm haberim yok hiçç akşama arayayım bari
heheeee ne torpili bacımmmm ben adamı eve kilitleyipp kendim gidiyorum memleketeenormalde eşimle gidecektik izin vermediler ona sonra ben çok hasta oldum memlekette onun için 3günlük izin verdiler eşime öylelikle geldi aldı bizi
meraba topram topi takip ediyordum balıkesirli olduğunu gördüm bende polis eşiyim aranıza katılabilirmiyim şuan nerde görevdesiniz ben susurlukluyum şuan bursa mkp dayız
canımhemen kötü düşünme ilaç falan vermedilermi bol bol dinlen canım yat bakalım sürekli kalkma o sana sıkı sıkı tutunmuştur annesi merak etmee
hoşbulduk canımmmm..evet bazen bi toplaşıyoruz bütün kızlar toplandık hesabı bazende ıssız kalıo topikk ..ben genellikle hep face de oluyorum kk ya sırf burası için giriyorum face adreslerinizi verin bana
kız balıkesire gittim memlekete hayy gitmez olaydımm hastalandık gittiğimizede pişman oldum sürekli yatak döşek yatıyorum hastayız kuzumla.aaaaa meloş ameliyatmı olduuuuu??eneeemm haberim yok hiçç akşama arayayım bari
heheeee ne torpili bacımmmm ben adamı eve kilitleyipp kendim gidiyorum memleketeenormalde eşimle gidecektik izin vermediler ona sonra ben çok hasta oldum memlekette onun için 3günlük izin verdiler eşime öylelikle geldi aldı bizi
herkese merhaba arkadaslar
salı günü acilen doktora gidip carsamba gün aldık ve hemen ameliyata gittim safra kesemde taş vardı 1.5 cm oglusum ben ve eşim özel oda ayarlandı hemşirelerde çok iyi ilgilendi hem benimle hemde oglusla saolsun eşimde elinden geleni yaptı ikimize allah razı olsun canım kocişimdensonra komseri aradı hemen çiçek yollamış saolsun 3 günde izin aldık çok iyi oldu yarın göreve baslıcak bakalım ben ayaga kalkıyorum ama acılarım var karından 4 delik acılmış ve o acılan yaralar canımı yakıyo hala genel anestezi oldum burdan arkadaslarda aramıs ama öyle bayılmışım ki halada ayıkamadım iyiki bu dogumu belden igneyle olmusum hiç begenmedim genel anestezi işini ben neyse cabucak iyileşirde atlatırım inşallah
size haber vereyim dedim canlarım kendinize ve minişlerinize çok ama çok iyi bakın biraz iyileşim kendime geleyim gelirim yine çok öptüm sizi
nan delüüüüüüü sen özlenmezmisin oh yavruya bak gel keyfım gel gez toz sen eç bizi düşünme len bilerek hasta oldun demi kocişine izin versinler diye taha hasta olmamıstır ıns ha dur bak unutuyodum GEÇMİŞ OLSUNleyyynn beni heeççmii özlemedinizz gıııı(ahanda küstüm sizeeeee.....neyse şaka şaka döndük memleketten herkesler iyidir inşallah yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerrr
hosgeldın canım benım esımde özel harekatcı bizde bingöldeyizmrb kızlar bende polis eşiyim eşim özel harekatçı 5+2 hamileyim memleket malatya eşimin adana görev yeri elazığ kabul edersenz aranıza katılmak isterm
herkese merhaba arkadaslar
salı günü acilen doktora gidip carsamba gün aldık ve hemen ameliyata gittim safra kesemde taş vardı 1.5 cm oglusum ben ve eşim özel oda ayarlandı hemşirelerde çok iyi ilgilendi hem benimle hemde oglusla saolsun eşimde elinden geleni yaptı ikimize allah razı olsun canım kocişimdensonra komseri aradı hemen çiçek yollamış saolsun 3 günde izin aldık çok iyi oldu yarın göreve baslıcak bakalım ben ayaga kalkıyorum ama acılarım var karından 4 delik acılmış ve o acılan yaralar canımı yakıyo hala genel anestezi oldum burdan arkadaslarda aramıs ama öyle bayılmışım ki halada ayıkamadım iyiki bu dogumu belden igneyle olmusum hiç begenmedim genel anestezi işini ben neyse cabucak iyileşirde atlatırım inşallah
size haber vereyim dedim canlarım kendinize ve minişlerinize çok ama çok iyi bakın biraz iyileşim kendime geleyim gelirim yine çok öptüm sizi
hoşgeldinn toprammm aramızaaa:))bizde şuan istanbuldayız canım tayin bekliyoruz bakalım tabisiiii çıkarsaaaa...meraba topram topi takip ediyordum balıkesirli olduğunu gördüm bende polis eşiyim aranıza katılabilirmiyim şuan nerde görevdesiniz ben susurlukluyum şuan bursa mkp dayız
kızzzz ne çürük bi hatun çıktın sende bacımm bi türlü kurtulamadın hastalıklardann...geçmiş olsun canımsınn yaa annenler falan gelseydi keşke yaa kim bakacak emirime..tez zamanda iyileşş gel hemen ok miii??herkese merhaba arkadaslar
ÇERKEZİMM=saol bebeeemmmm...heee gııı kocişi özleyince hasta numarası yaptım oda dayanamadı dermiiişşşiiiiimmm:))ölüyodumm gıı griptenn .heçç düşünmez olurmuyum sizii sizin yerinize yedim içtimm ohhhtahada hasta yaa diş bi yandan grip bi yandan ikimizde felç olmuş durumdayızz
hoşbuldum teşekkür ederim bizde sizin gibi tayin bekliyoruz doğuya bizim ikinci tayinimiz doğu şu ikinci şark olayıda çıktıtopram ilk görev yerinizmi istanbul
offff deşmee yaramıı bende çok kızıyorumm yaa bu olaya millet haftasonu pikniğe gider kalabalık heryer coşmuş bende eşime diyorum bizde yarın pazartesi bari gidelim diyee mal gibi kalacaz ortalıkta hafta içi kimsecikler olmazzbizim niye gecemiz gündüzümüz cumartesi pazarımız yok yaaa
günlerimiz karıştı resmen
milletin kocası evde biziki çalışıyor
milletinki çalışıyor bizimki evde
iveett canımm ilk görev yerimiz burası bizim inş kurtulacağım istanbuldan ya daha kötü yere düşeceğiz bakalım hayırlısı artık hakkımızda...bu 2.şark bazı özel birimler içindi sanırsam demekki sizide kapsıyorr haırlısı olsun güzelim yaahoşbuldum teşekkür ederim bizde sizin gibi tayin bekliyoruz doğuya bizim ikinci tayinimiz doğu şu ikinci şark olayıda çıktı
bizim niye gecemiz gündüzümüz cumartesi pazarımız yok yaaa
günlerimiz karıştı resmen
milletin kocası evde biziki çalışıyor
milletinki çalışıyor bizimki evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?