Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım 1 gün sürdü sadece 1 ped bile dolmadı ama korkuyorum lekelenmem devam ediyo ara ara damla şeklinde toz pembe renkte

işte aynı benimki
progestan var yazdımı bitanem doktorun
günde 3 tane ve dinlen Allah ımın izniyle inşallah o yerleşme kanaması

sağol zeynepcim, inşallah... 16 haftadayım, 5. ayıma giricem artık :)

maşallah cnm zaman çabuk geçiyo bak seninki de kocaman olmuş maşallah

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...
meloş ameliyatmı olmuş yarın arıyım haberim yoktu
melekcim valla maşallah sık sık izne çıkıyosunuz nerden bu torpil kızzzz

işte aynı benimki
progestan var yazdımı bitanem doktorun
günde 3 tane ve dinlen Allah ımın izniyle inşallah o yerleşme kanaması

evet canım yazdı günde 3 defa ve 2 şer tane alıyorum bugün yine 1 veya 2 damla oldu bakalım hayırlısı canım yatıyorum sürekli....

evet canım yazdı günde 3 defa ve 2 şer tane alıyorum bugün yine 1 veya 2 damla oldu bakalım hayırlısı canım yatıyorum sürekli....

hayırlısyla inşallah hiç birşeyi olmaz ayağının altına yastık koy yada dik yat yüksek tut

ama olmayacaksa da amuda kalksan olmaz canım annem bayağı bi düşük yaptı.
hayırlısı olsun rabbim aratmasın geç olmasın güçde olmasın aminnnnnnn

evet zeynep, bugünlerde ben de zamanın çabuk geçtiğini hissediyorum, lk başlarda böyle değildi :) amin, sana da maşallah

obsesif, inşallah bişey olmaz ya, iyimser olalım...

saol cnm ama bebeğime veda etcem heralde kanamam oldu benm ve 2 doktor iyi konuşurken bugün bitanesi kötü konuştu çok üzülüyorum kahrolası şehirde doru düzgün drda yok ki
canımhemen kötü düşünme ilaç falan vermedilermi bol bol dinlen canım yat bakalım sürekli kalkma o sana sıkı sıkı tutunmuştur annesi merak etmee

hoşbulduk canımmmm..evet bazen bi toplaşıyoruz bütün kızlar toplandık hesabı bazende ıssız kalıo topikk ..ben genellikle hep face de oluyorum kk ya sırf burası için giriyorum face adreslerinizi verin bana

kız balıkesire gittim memlekete hayy gitmez olaydımm hastalandık gittiğimizede pişman oldum sürekli yatak döşek yatıyorum hastayız kuzumla.aaaaa meloş ameliyatmı olduuuuu??eneeemm haberim yok hiçç akşama arayayım bari

heheeee ne torpili bacımmmm ben adamı eve kilitleyipp kendim gidiyorum memleketeenormalde eşimle gidecektik izin vermediler ona sonra ben çok hasta oldum memlekette onun için 3günlük izin verdiler eşime öylelikle geldi aldı bizi

çok teşekkür ederm kızlar rabbim hayırlısını versin bakalım ne eylerse güzel eyler rabbim tedbirimi aldım takdiri rabbime
bıraktım...

meraba topram topi takip ediyordum balıkesirli olduğunu gördüm bende polis eşiyim aranıza katılabilirmiyim şuan nerde görevdesiniz ben susurlukluyum şuan bursa mkp dayız

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaslar

salı günü acilen doktora gidip carsamba gün aldık ve hemen ameliyata gittim safra kesemde taş vardı 1.5 cm oglusum ben ve eşim özel oda ayarlandı hemşirelerde çok iyi ilgilendi hem benimle hemde oglusla saolsun eşimde elinden geleni yaptı ikimize allah razı olsun canım kocişimden sonra komseri aradı hemen çiçek yollamış saolsun 3 günde izin aldık çok iyi oldu yarın göreve baslıcak bakalım ben ayaga kalkıyorum ama acılarım var karından 4 delik acılmış ve o acılan yaralar canımı yakıyo hala genel anestezi oldum burdan arkadaslarda aramıs ama öyle bayılmışım ki halada ayıkamadım iyiki bu dogumu belden igneyle olmusum hiç begenmedim genel anestezi işini ben neyse cabucak iyileşirde atlatırım inşallah

size haber vereyim dedim canlarım kendinize ve minişlerinize çok ama çok iyi bakın biraz iyileşim kendime geleyim gelirim yine çok öptüm sizi

çok geçmiş olsun cnm ya bende eşinle gittin sandım da ondan didim

cnm benim çok çok geçmiş olsun..
seni bekliyoruz anacım hemen iyileş ve gel topikimize...

leyyynn beni heeççmii özlemedinizz gıııı(ahanda küstüm sizeeeee.....neyse şaka şaka döndük memleketten herkesler iyidir inşallah yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerrr
nan delüüüüüüü sen özlenmezmisin oh yavruya bak gel keyfım gel gez toz sen eç bizi düşünme len bilerek hasta oldun demi kocişine izin versinler diye taha hasta olmamıstır ıns ha dur bak unutuyodum GEÇMİŞ OLSUN
mrb kızlar bende polis eşiyim eşim özel harekatçı 5+2 hamileyim memleket malatya eşimin adana görev yeri elazığ kabul edersenz aranıza katılmak isterm
hosgeldın canım benım esımde özel harekatcı bizde bingöldeyiz

gecmıs olsun bacinek bi totoyu dogrultamadın sende heeeeeeeee

meraba topram topi takip ediyordum balıkesirli olduğunu gördüm bende polis eşiyim aranıza katılabilirmiyim şuan nerde görevdesiniz ben susurlukluyum şuan bursa mkp dayız
hoşgeldinn toprammm aramızaaa:))bizde şuan istanbuldayız canım tayin bekliyoruz bakalım tabisiiii çıkarsaaaa...

kızzzz ne çürük bi hatun çıktın sende bacımm bi türlü kurtulamadın hastalıklardann...geçmiş olsun canımsınn yaa annenler falan gelseydi keşke yaa kim bakacak emirime..tez zamanda iyileşş gel hemen ok miii??

ÇERKEZİMM=saol bebeeemmmm...heee gııı kocişi özleyince hasta numarası yaptım oda dayanamadı dermiiişşşiiiiimmm:))ölüyodumm gıı griptenn .heçç düşünmez olurmuyum sizii sizin yerinize yedim içtimm ohhhtahada hasta yaa diş bi yandan grip bi yandan ikimizde felç olmuş durumdayızz

topram ilk görev yerinizmi istanbul

bizim niye gecemiz gündüzümüz cumartesi pazarımız yok yaaa
günlerimiz karıştı resmen
milletin kocası evde biziki çalışıyor
milletinki çalışıyor bizimki evde

offff deşmee yaramıı bende çok kızıyorumm yaa bu olaya millet haftasonu pikniğe gider kalabalık heryer coşmuş bende eşime diyorum bizde yarın pazartesi bari gidelim diyee mal gibi kalacaz ortalıkta hafta içi kimsecikler olmazz

hoşbuldum teşekkür ederim bizde sizin gibi tayin bekliyoruz doğuya bizim ikinci tayinimiz doğu şu ikinci şark olayıda çıktı
iveett canımm ilk görev yerimiz burası bizim inş kurtulacağım istanbuldan ya daha kötü yere düşeceğiz bakalım hayırlısı artık hakkımızda...bu 2.şark bazı özel birimler içindi sanırsam demekki sizide kapsıyorr haırlısı olsun güzelim yaa

slm hanımlar biz bugün nihayet beşiğimizi aldık yarın sabah gelicekmiş...

Valla öyle gerçekten, şuan yalnızım mesela, hem de gece nöbeti var, sabah 8 gibi geliyor... Oğlumdan cesaret alıp babamızı bekliyoruz biz de böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…