slm hanımlar biz bugün nihayet beşiğimizi aldıkyarın sabah gelicekmiş...
hayırlı olsun arkadaşım, darısı bizlerin başına inşallahBenimde oğluşum olacak hayırlısıyla bir kaç kıyafetten başka hiçbirşey almadım daha 1-2 aya taşınma ihtimalimiz var gittiğim yerde alırım herşeyini diye düşündüm ben de....
öylemii ne güzel maşallah size..
Bizde azar azar yapıyoruz alış verişi şurda bişi kalmadı zaten
Allah cümlemize kolaylıklar versin inşallah :)
‎23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
off offf durmadan off çekiyorumm yaa dün gece oğluşum hastalandı 39dereceye çıktı ateşi 1sene boyunca ilk defa başıma geldiği için çok panikledim eşimde nöbetteydi aradım izin aldı geldi fitil falan attık uyudu düşmüştü ateşiki sabah yine 39derece ateşle uyandı doktora gittiğimizde 39.5olmuştu:2::2:hemen iğne falan yapıldı tahlil yapıldı 23nisan dolayısıyla heryer kapalı eczane ararken arabanın benzini bitti pooofffeşim benzin almaya gittti bidonda benzin verilmiyormuş 2saat bağrış çığrış almış ama o gelene kadar taha helak oldu arabada ağlamaktan şuan gayet iyi bekliyoruz işte inş. bi daha çıkmaz dua edin bize teyzelerii
ay melekcim çok geçmş olsun,inşallah iyidir şimdiyazık ona...kızlar bende dün kötüydüm.c.tesi akşamı yattığımıhatırlıyorum bi, pazaradair hiç bişeyyok hatrımda, gözümü açtığımda ambulanstaydım, evde müdahele yapmışlar önce,sonra kadın doğum hastanes,ine ,ordan da tıp akültesine götürülmüşüm, hiç bişey hatırlamıyordum, şekerim fena düşmüş...eşim evde olmasaydı şimdiye ölmüştüm...
ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun...
cnm sana da çok çok geçmiş olsun..
Allahtan eşin evdeymiş
peki drler ne dedi yoksa beslenmeni mi ihmal ediyosun kilo almıyım diye
dikkat et lütfen cnm Allaha emanet ol..
sağol cnm,akşam yemeği yememiştim canım istemiyo diye, meyve ve kuruyemiş dedim, yatmadan şekerimi ölçmemiştim meyve suyu da içtiğim için yüksektir diye düşündüm...normalde gnde 8 ölçüm yapmam alzım, şekerler iyi gidiyor diye ihmal ettim, artık her gece 2 kez kalkıp ölçüm yapmam gerek,dr ceza verdi:))) böyle işte...
merhaba kader arkadaşlarım nasılsınız bakalım epey oldu uğramıyordum sayfaya :)
ben iyiyim hamd olsun:) doğu görevini düşünüyorum sadece buraya tam alıştım herşey güzel sevmeye başladım,
ama doğu görevi de mecburi, inşAllah Rabbim gönlümüze göre verir dua edin bizim için[/QUOTE
İlk doğu görevinizmi allah yardımcınız olsun bizde ikinciyi bekliyoruz
amannn tayinn deme kuzum yaa düşünmek istemiyorum vallaha ne zaman bir şeyi istesem olmaz onun için ALLAHIM hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu versin ...ama gelmek bilmedi beee kardeşim şu mayıs ayıda bi an önce açıklansada bi rahatlasak .temizlik yapacam bekliyorum tayin çıkarsa diye .sürekli süs eşyası falan almak istiyorum eşim ya tayin çıkarsa diyo hayat durmuş şekilde bizdearkadaşlar nerelerdesiniz kimsede tayin heyecanı yok herhalde ben çok heyecanlıyım mayısın sonunu bekliyorum
amannn tayinn deme kuzum yaa düşünmek istemiyorum vallaha ne zaman bir şeyi istesem olmaz onun için ALLAHIM hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu versin ...ama gelmek bilmedi beee kardeşim şu mayıs ayıda bi an önce açıklansada bi rahatlasak .temizlik yapacam bekliyorum tayin çıkarsa diye .sürekli süs eşyası falan almak istiyorum eşim ya tayin çıkarsa diyo hayat durmuş şekilde bizde
merhaba kader arkadaşlarım nasılsınız bakalım epey oldu uğramıyordum sayfaya :)
ben iyiyim hamd olsun:) doğu görevini düşünüyorum sadece buraya tam alıştım herşey güzel sevmeye başladım,
ama doğu görevi de mecburi, inşAllah Rabbim gönlümüze göre verir dua edin bizim için
arkadaşlar nerelerdesiniz kimsede tayin heyecanı yok herhalde ben çok heyecanlıyım mayısın sonunu bekliyorum
hayırlısı artık canımda çokda takma bebek için herşey hallolur merak etme senselam canım senden başka kimse yok bu topiğe pek kimse uğramıyor mu bilmiyorum ne zaman gelsem kimseler yok :)
hayat durmuş ifadesi ne kadar doğru bizde de aynen öyle oldu, bir de bebek gelecek hiçbirşeyini alamıyorum gittiğimiz yerde 1 haftada tamamlarız diyor eşim bilmiyorum yapılacak o kadar çok iş var ki Allah yardımcımız olsun, hepimizin....
anaaa hem memlekete istemiş hemde heyecan yok diyoo maşallah bacımm sana vallaha:))selam kızlar
tayin heyecanı bizde o kadar yok, var da hayat durmuş şekilde değil, normal hayatımıza devam ediyoruz, mayıs gelsin diye acele etmiyorum gelmesin daha çünkü okulda konuları yetiştiremeyebilirim :) hem daha 2. sınavları yapamadım, tatildi müfettişti deneme sınavı haftasıydı derken çok aksadı :) işte herkesin bakış açısı farklı, tadını çıkarın son kalan günlerinizin bence ğer gitmeniz garantiyse tabi... yoksa da sabrediceksiniz artık, çok takmayın olacağı varsa olur. biz bi de kendi memleketime istedik tayini, benim daha heyecanlı olmam gerekiyor, inşallah çıkar... burda da yıllarca daha kalırım ama konu bebekimiz olunca memelkete en doğrusu olucak. hayırlısı...
anaaa hem memlekete istemiş hemde heyecan yok diyoo maşallah bacımm sana vallaha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?