Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

teşekkürler ayşen :)
çıkar ya tayin, neden çıkmasın,çıkmazsa dilekçeyle itiraz hakkıvar diye biliyorum ama,durum nedir bilemem. inşallah erzincan olur o zaman, doğu görevi herhalde :)

çıkmayadabilir canım eski elemanlarını yollamak istemiyomuş çapkın emmi
zaten kimseye ipkada verdirmediler biz sizin yerinize verdik diye
hayırlıysa çıksın inşlh
ama belli olsada bizde kurtulsak

çıkmayadabilir canım eski elemanlarını yollamak istemiyomuş çapkın emmi
zaten kimseye ipkada verdirmediler biz sizin yerinize verdik diye
hayırlıysa çıksın inşlh
ama belli olsada bizde kurtulsak

a aaa öyle bi hak varmış mıymış ki ??? hiç bilmiyordum, sizin yerinize ipka vermek falan, yani yasalsa sorun yok da, değilse itiraz edilebilir, olağanüstü durum da yok sanırım o tarafta, neden böyle ki... neyse bakalım hadi hayırlısı ...

bu teşkilatın içinde neden niçin sorusu sorulmuyo biliyosun
istbla polis yetiştiremiyolar birde eski personel olunca çoğu şeyi görmüş geçirmiş oluyolar yeni gelenlerin hiç bilgisi olmuyo desek yeridir
bu yüzden emn müdürü göndermiyomuş diyolar
bakalım artık nasip kısmet

bana hala garip geliyor, itiraz hakkı mutlaka olmalı, ister istnbulda olsun ister ağrıda olsun, ülkenin her yeri bir, her giden elbet alışma süresi yaşıyordur, böyle şey olur mu, ayrıca teşkilat o kadar da da berbat değil, hele de bizim milli eğitimin yanında hiç... :)

istblun çalışma sistemi doğu illerine göre daha berbat diyen görmüş geçirmişler var bilemiyorum iyisini kötüsünü artık
millet torpil yaptıramasın diyede yapıyo olabilillermiş
ya nasip dedik artık ilk tercihimiz çıksa kafi bize

anladım cnm, inşallah çıkar diyelim. eşim de ist gaziosmanpaşadan gelmiş maraşa doğu görevine, istanbuldaki görevim diyor da başka bişey demiyor, orası rahattı, iyiydi, burdaki gibi olay olmuyordu falan filan :) çok sevmiş, e tabi istanbul, gez toz vakit geçer, buralar gibi değil, belki ondandır...

cnm çıkacaksa tayininiz erzincan yerine urfa çıksın inş..
bizde kalırız burda inş görüşürüz senle..

cnm inş değişmez artık.
ne kadarlık oldunuz bilmiyorum ama 4 aydan sonrası artık net oluyo...
hakkınızda hayırlısı olsun yinede..

sağol zeynepcim, inşallah... 16 haftadayım, 5. ayıma giricem artık :)

selam arkadaşlar
bizde 1.yılımız olcak 2.yılda doğuya gitmeyi çok istiyoruz
ama gidemiyormuşuz malesef hüseyin çapkın bey amcamız ne zaman isterse
istanbulda güzel 3 4 sene kalcaz sanırım
e biz doğda okula gitmesin diye erkenden çocuk aptık gidemiyoruzda

ilknu34, merhabalar...
sizin de ayşenle aynı durum olmuş herhalde, istanbuldakiler esir kalmış orda :))) hayırlııs olsun bakalım, bebiş de bi kaç yılını doğuda geçirir mecburen...

ayy sorma gidemiyoruz yer değiştremiyoruz puanlı çalışıyor istanbul
inşallah bende polis olurumda kurtuluruz eş durumundan felan diyordum
oda kalkmış :26:

ayy sorma gidemiyoruz yer değiştremiyoruz puanlı çalışıyor istanbul
inşallah bende polis olurumda kurtuluruz eş durumundan felan diyordum
oda kalkmış :26:

aaa eş durumu da mı kalkmış, şaşırdım yine :) şu an çalışmıyorsun sanırım, inşallah polislik hayalin gerçek olur :)

leyyynn beni heeççmii özlemedinizz gıııı(ahanda küstüm sizeeeee.....neyse şaka şaka döndük memleketten herkesler iyidir inşallah yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerrr

mrb kızlar bende polis eşiyim eşim özel harekatçı 5+2 hamileyim memleket malatya eşimin adana görev yeri elazığ kabul edersenz aranıza katılmak isterm

mrb kızlar bende polis eşiyim eşim özel harekatçı 5+2 hamileyim memleket malatya eşimin adana görev yeri elazığ kabul edersenz aranıza katılmak isterm

ne demek katılmak istiyorum canım hoşgelmişsinn:))bebişde hayırlı olsun sağsalim kucağına almayıda nasip etsin rabbim...benim eşimde adanalı canım

ne demek katılmak istiyorum canım hoşgelmişsinn:))bebişde hayırlı olsun sağsalim kucağına almayıda nasip etsin rabbim...benim eşimde adanalı canım

saol cnm ama bebeğime veda etcem heralde kanamam oldu benm ve 2 doktor iyi konuşurken bugün bitanesi kötü konuştu çok üzülüyorum kahrolası şehirde doru düzgün drda yok ki

saol cnm ama bebeğime veda etcem heralde kanamam oldu benm ve 2 doktor iyi konuşurken bugün bitanesi kötü konuştu çok üzülüyorum kahrolası şehirde doru düzgün drda yok ki

aaaaaaaaaa nasıl laf öyle ... kanaman nasıldı kaç gün sürdü
benimde oldu hap kullandım bak şimdi 26.haftamdayım

merhba canım, herkese açık topik burası, istediğin gibi yaz çiz :) ayrıca ne demek veda edeceğim bebeğime, inşallah bişeycikler olmaz...

melekcim kimseler yok topikte, kimi sorsak kimleri arasak :) hoşgeldin evine tekrar...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

melek hatun yine nereye gittin bakim kız ne çok izin kullanıyosunuz maşallah diyem

topik tayin dönemi ve kış dönemi canlanıyo sonraki dönemler durgun

meloşum olsaydı boş bırakmazdı buraları ama o da ameliyat oldu kuzum yatıyo evde pc başınada oturamıyomuş zaten paşada hasta

aaaaaaaaaa nasıl laf öyle ... kanaman nasıldı kaç gün sürdü
benimde oldu hap kullandım bak şimdi 26.haftamdayım
canım 1 gün sürdü sadece 1 ped bile dolmadı ama korkuyorum lekelenmem devam ediyo ara ara damla şeklinde toz pembe renkte

inşallah canım bu 4. gebeliğim 3 tane boşum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…