teşekkürler ayşen :)
çıkar ya tayin, neden çıkmasın,çıkmazsa dilekçeyle itiraz hakkıvar diye biliyorum ama,durum nedir bilemem. inşallah erzincan olur o zaman, doğu görevi herhalde :)
çıkmayadabilir canım eski elemanlarını yollamak istemiyomuş çapkın emmi
zaten kimseye ipkada verdirmediler biz sizin yerinize verdik diye
hayırlıysa çıksın inşlh
ama belli olsada bizde kurtulsak
a aaa öyle bi hak varmış mıymış ki ??? hiç bilmiyordum, sizin yerinize ipka vermek falan, yani yasalsa sorun yok da, değilse itiraz edilebilir, olağanüstü durum da yok sanırım o tarafta, neden böyle ki... neyse bakalım hadi hayırlısı ...
bu teşkilatın içinde neden niçin sorusu sorulmuyo biliyosun
istbla polis yetiştiremiyolar birde eski personel olunca çoğu şeyi görmüş geçirmiş oluyolar yeni gelenlerin hiç bilgisi olmuyo desek yeridir
bu yüzden emn müdürü göndermiyomuş diyolar
bakalım artık nasip kısmet
bana hala garip geliyor, itiraz hakkı mutlaka olmalı, ister istnbulda olsun ister ağrıda olsun, ülkenin her yeri bir, her giden elbet alışma süresi yaşıyordur, böyle şey olur mu, ayrıca teşkilat o kadar da da berbat değil, hele de bizim milli eğitimin yanında hiç... :)
istblun çalışma sistemi doğu illerine göre daha berbat diyen görmüş geçirmişler var bilemiyorum iyisini kötüsünü artık
millet torpil yaptıramasın diyede yapıyo olabilillermiş
ya nasip dedik artık ilk tercihimiz çıksa kafi bize
selam canım nasılsın
valla bende urfayı yaz dedim eşime ne yalan söyliyim istiyodum çok yakın bi arkadaşım orda oda aslen antepli
sadece sıcağından ve kiraların pahalılığından şikayet var dediğin gibi ama zaten çoğu doğu olarak geçen illerde kiralar aynı istbl gibi niyeyse
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ya nasip
sağol zeynepcim, ben de sevindim kız olmasına,bakalım değişir mi sonradan :)
kilomu şimdilik koruyorum, yürüyüş yapıyorum, yemeyi de azalttım...
ayşen meraba, siz de mi tayinciydiniz, nereleri yazdınız?
ayy sorma gidemiyoruz yer değiştremiyoruz puanlı çalışıyor istanbul
inşallah bende polis olurumda kurtuluruz eş durumundan felan diyordum
oda kalkmış :26:
mrb kızlar bende polis eşiyim eşim özel harekatçı 5+2 hamileyim memleket malatya eşimin adana görev yeri elazığ kabul edersenz aranıza katılmak isterm
ne demek katılmak istiyorum canım hoşgelmişsinn:))bebişde hayırlı olsun sağsalim kucağına almayıda nasip etsin rabbim...benim eşimde adanalı canım
saol cnm ama bebeğime veda etcem heraldekanamam oldu benm ve 2 doktor iyi konuşurken bugün bitanesi kötü konuştu çok üzülüyorum kahrolası şehirde doru düzgün drda yok ki
mrb kızlar bende polis eşiyim eşim özel harekatçı 5+2 hamileyim memleket malatya eşimin adana görev yeri elazığ kabul edersenz aranıza katılmak isterm
canım 1 gün sürdü sadece 1 ped bile dolmadı ama korkuyorum lekelenmem devam ediyo ara ara damla şeklinde toz pembe renkteaaaaaaaaaa nasıl laf öyle ... kanaman nasıldı kaç gün sürdü
benimde oldu hap kullandım bak şimdi 26.haftamdayım
merhba canım, herkese açık topik burası, istediğin gibi yaz çiz :) ayrıca ne demek veda edeceğim bebeğime, inşallah bişeycikler olmaz...
melekcim kimseler yok topikte, kimi sorsak kimleri arasak :) hoşgeldin evine tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?