- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
iyiyizzz kuzusummm tv izliyozz babasıylaaa kuzuyla beraberrrrrrrr sen napıon tahamlaaaaaiveett kalabalığızz canım çoktandır denk gelmiyoruz böyle yaa ama şansya oğlan mızmız gebertecem şimdi kafamı şişirdi yahuuu
merhaba canımm nasılsın neler yapıyorsunuz paşanlaa
amiiiinnn çok saol canım yaa vallaha dert olkdu içimize çıkacakmı çıkmayacakmı çıkarsa neresi olacakk off daraldımmm
bende iyiyim canım tesekkürler oglusla oynuyorumay evet cok sevındım.cok sukur ıyıyım sen nasılsın
canım arkadasım nasılsınnnnn
benım esım cevık kuvvet ve taksımde calısıyor hep.. hep calısıyor heppbende esımı goremıyorum neden ayrısınız
hosbulduk bıtanemmm benım cekik gozlu japon erkegım nasıl bakalımmmm :)iyiyizzz kuzusummm tv izliyozz babasıylaaa kuzuyla beraberrrrrrrr sen napıon tahamlaaaaa
bende iyiyim canım tesekkürler oglusla oynuyorum
ooooooo adamımmm hoşgeldinnn kuzişkomm yaaa
bende polis eşiyimmm :):) ve kocasını göremeyenlerdenimmm
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmm ..
hosbulduk bıtanemmm benım cekik gozlu japon erkegım nasıl bakalımmmm :)
benım esım cevık kuvvet ve taksımde calısıyor hep.. hep calısıyor hepp
zaten nevruzu atlattık ya sukurler olsunnn ama cok sıkıntılı gecti inanınn .. off off bıde sark var
Allah razı olsun balım hamılelık ıste gecıp gıdıyor zamannn ..hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın
ohh paşama masallah kızzz ..iyi kuşumm bomba gibi maşallahh kucagımda oyunlar yapıyo annesi onagülücükler sacıyor şimdi qüzel teyzesiii
hoşgeldim canım iyiyiz vallaha uğraşıp duruyoruz sıpalarla sen nasılsınbende polis eşiyimmm :):) ve kocasını göremeyenlerdenimmm
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmm ..
hahaaa:)) ya erkek çocuklara has bi özellikmidr nedir bu yaramazlık yaa vallaha 1dk gıçının üzerine oturmadan yaramazlık yapıyo bende peşinde ama gram kilo veremiyom hahaaa:))benımkı de öyle bebe ya ne zaman pc basına otursam verem edıyo bende telden takılıyom onda da raat vermıyo full dokunmatık ya cıkıyorum sayfadan ya da bızım fırlamanın yuzunden yanlıs yazıyorum psikopat benım oglum ya kafayı vura vura aglıyo ne yapacam sastım
insallah olmaz arkadasımm insallahhhhhhh... nefret edıyorum ıstanbuldan ınan .. 1 sene sonra yazın tayinimiz cıkacak şarka .. 4 gözle beklıyorummmkıyamam ya bı de hamılelık var..esım ıstanbulda suan kursta benım.o bıtınce ıstanbula tayın olabılır.
ıste bu yuzden ıstanbulu hıııccc ıstemıyorum.Allahım ınsaallah ıstanbul olmazzzz:18::18::18:
Allah razı olsun balım hamılelık ıste gecıp gıdıyor zamannn ..
ohh paşama masallah kızzz ..
ayy onun fotolarını gorunce dogurmak ıcın sabırsızlanıyorummm
her an patlamaya hazır diyorsun yaniiiiiyi kuşumm bomba gibi maşallahh kucagımda oyunlar yapıyo annesi onagülücükler sacıyor şimdi qüzel teyzesiii
sende bendensin canım herkes istanbul ister bende buradan kurtulmak istiyorum ne bileyim yaa alışamadım ben bir türlü istanbulaakıyamam ya bı de hamılelık var..esım ıstanbulda suan kursta benım.o bıtınce ıstanbula tayın olabılır.
ıste bu yuzden ıstanbulu hıııccc ıstemıyorum.Allahım ınsaallah ıstanbul olmazzzz:18::18::18:
her an patlamaya hazır diyorsun yaniiiieşim uzanmış yerde uyuyo tahada kafasına basmakla meşgul şuan.bende netin başında onlarla ilgilenmiyorummm
hahahah bende cıksın en kısa zmanda dıye dua edıyorum mıllet bana sen manyaksın dıyorr .. ayy melıke son 16 haftaaa .. korkuyorum dogurmakrtannnn :18::18::18::18:hahaha koptumm kuzuuu yaa benden sana tavsiyem hiç dogurma karnında kalsın ayy ne rahattım ben yaaa hamişkenbakk şimdi hiç durmuyorr hep benle ilgilen hep benimle oyna diyor yumurcak
bende sıpamla ugrasmak ıstıyorummm canım yaaaa .. sıkıldım hamılelıktennnhoşgeldim canım iyiyiz vallaha uğraşıp duruyoruz sıpalarla sen nasılsın
hahaaa:)) ya erkek çocuklara has bi özellikmidr nedir bu yaramazlık yaa vallaha 1dk gıçının üzerine oturmadan yaramazlık yapıyo bende peşinde ama gram kilo veremiyom hahaaa:))
ben senii görecem canım o 9ay 9yıl gibi gelmişti ama şimdi azıcık daha dursaymışmış diyorum ...bende sıpamla ugrasmak ıstıyorummm canım yaaaa .. sıkıldım hamılelıktennn
insallah olmaz arkadasımm insallahhhhhhh... nefret edıyorum ıstanbuldan ınan .. 1 sene sonra yazın tayinimiz cıkacak şarka .. 4 gözle beklıyorummm
hahahah bende cıksın en kısa zmanda dıye dua edıyorum mıllet bana sen manyaksın dıyorr .. ayy melıke son 16 haftaaa .. korkuyorum dogurmakrtannnn :18::18::18::18:
sende bendensin canım herkes istanbul ister bende buradan kurtulmak istiyorum ne bileyim yaa alışamadım ben bir türlü istanbulaa
ayy herkes oyle soyluyor ama hamıleyken de hep bı korku ya bısey olursa dıye anacıgımmm .. dogurunca bakması zor ama tasıması da zorrrrrben senii görecem canım o 9ay 9yıl gibi gelmişti ama şimdi azıcık daha dursaymışmış diyorum ...
gezılecek ve zaman gecırmek ıcın harıka ama cok pahalı cok karısık ve cok buyulk bı sehır .Rabbım hayırlısını versın canımmmsevıyosunuzdur belkı dıye dıyemedım bende nefret edıyorum.ıstanbul benım ıcın sadece gezılecek,guzel yerlerde keyıflı vakıt gecırılecek bı yer..
ama calısmak ve yasamak..offf cok tırsıyorum cok..yınede Allahın gucune gıtmesın.baska yere gıderız kotu bısey olur neresı hayırlısıysa hakkımızda orası olsun
sa ol benım canım arkadasımmmmhadiii allah kurtarsın bitanem benim korkma yaa inanki allah yardım ediyo dualarım seninle tatlım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?