Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyiyizzz kuzusummm tv izliyozz babasıylaaa kuzuyla beraberrrrrrrr sen napıon tahamlaaaaa
ay evet cok sevındım.cok sukur ıyıyım sen nasılsın
bende iyiyim canım tesekkürler oglusla oynuyorum
canım arkadasım nasılsınnnnn

ooooooo adamımmm hoşgeldinnn kuzişkomm yaaa

benım esım cevık kuvvet ve taksımde calısıyor hep.. hep calısıyor hepp
zaten nevruzu atlattık ya sukurler olsunnn ama cok sıkıntılı gecti inanınn .. off off bıde sark var

kıyamam ya bı de hamılelık var..esım ıstanbulda suan kursta benım.o bıtınce ıstanbula tayın olabılır.
ıste bu yuzden ıstanbulu hıııccc ıstemıyorum.Allahım ınsaallah ıstanbul olmazzzz:18::18::18:

bende polis eşiyimmm :):) ve kocasını göremeyenlerdenimmm
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmm ..
hoşgeldim canım iyiyiz vallaha uğraşıp duruyoruz sıpalarla sen nasılsın

hahaaa:)) ya erkek çocuklara has bi özellikmidr nedir bu yaramazlık yaa vallaha 1dk gıçının üzerine oturmadan yaramazlık yapıyo bende peşinde ama gram kilo veremiyom hahaaa:))

insallah olmaz arkadasımm insallahhhhhhh... nefret edıyorum ıstanbuldan ınan .. 1 sene sonra yazın tayinimiz cıkacak şarka .. 4 gözle beklıyorummm

Allah razı olsun balım hamılelık ıste gecıp gıdıyor zamannn ..

ohh paşama masallah kızzz ..
ayy onun fotolarını gorunce dogurmak ıcın sabırsızlanıyorummm

hahaha koptumm kuzuuu yaa benden sana tavsiyem hiç dogurma karnında kalsın ayy ne rahattım ben yaaa hamişken bakk şimdi hiç durmuyorr hep benle ilgilen hep benimle oyna diyor yumurcak

Son düzenleme:
sende bendensin canım herkes istanbul ister bende buradan kurtulmak istiyorum ne bileyim yaa alışamadım ben bir türlü istanbulaa

her an patlamaya hazır diyorsun yaniiiieşim uzanmış yerde uyuyo tahada kafasına basmakla meşgul şuan.bende netin başında onlarla ilgilenmiyorummm

aynenn bacımm yaaa eşimde şimdi uykum geldi benim dioo 12-36 oldu bi haftadır geceye de gidince uyku düzeni bozuldu hele ilk zamanlar gece hiç uyumuyodu buna şükür valla

hahaha koptumm kuzuuu yaa benden sana tavsiyem hiç dogurma karnında kalsın ayy ne rahattım ben yaaa hamişken bakk şimdi hiç durmuyorr hep benle ilgilen hep benimle oyna diyor yumurcak
hahahah bende cıksın en kısa zmanda dıye dua edıyorum mıllet bana sen manyaksın dıyorr .. ayy melıke son 16 haftaaa .. korkuyorum dogurmakrtannnn :18::18::18::18:

bende sıpamla ugrasmak ıstıyorummm canım yaaaa .. sıkıldım hamılelıktennn

insallah olmaz arkadasımm insallahhhhhhh... nefret edıyorum ıstanbuldan ınan .. 1 sene sonra yazın tayinimiz cıkacak şarka .. 4 gözle beklıyorummm

sevıyosunuzdur belkı dıye dıyemedım bende nefret edıyorum.ıstanbul benım ıcın sadece gezılecek,guzel yerlerde keyıflı vakıt gecırılecek bı yer..
ama calısmak ve yasamak..offf cok tırsıyorum cok..yınede Allahın gucune gıtmesın.baska yere gıderız kotu bısey olur neresı hayırlısıysa hakkımızda orası olsun

hahahah bende cıksın en kısa zmanda dıye dua edıyorum mıllet bana sen manyaksın dıyorr .. ayy melıke son 16 haftaaa .. korkuyorum dogurmakrtannnn :18::18::18::18:

hadiii allah kurtarsın bitanem benim korkma yaa inanki allah yardım ediyo dualarım seninle tatlım benimm

ben senii görecem canım o 9ay 9yıl gibi gelmişti ama şimdi azıcık daha dursaymışmış diyorum ...
ayy herkes oyle soyluyor ama hamıleyken de hep bı korku ya bısey olursa dıye anacıgımmm .. dogurunca bakması zor ama tasıması da zorrrrr

gezılecek ve zaman gecırmek ıcın harıka ama cok pahalı cok karısık ve cok buyulk bı sehır .Rabbım hayırlısını versın canımmm
hadiii allah kurtarsın bitanem benim korkma yaa inanki allah yardım ediyo dualarım seninle tatlım benimm
sa ol benım canım arkadasımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…