Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyidir cnm senden

cnm k.maraş rize tokat bide sivas olması lazım bu 4 il çıktı şarktan... bide bazı illerin görev süreleri değişti... :18::18::18::18:

bizde tercihlerimizi değiştirmek zorunda kaldık
özel harekat bazı illeri değiştirdi gruplar değişti falan....
1 ankara
2 malatya
3 elazığ
4 hatay
falan falaaannn .... hayırlısı artık.....

cnm ben seni görmemişim ( denk gelemiyorum kimseyle yaaaa...
iyidir tatlım valla nolsun bildiğin gibi sende ne var ne yok....

evet ya denk gelmek cok zor canım..yaa ben de ıste ne olsun aynı her sey.kpss calısmaya devam(off ya bu kpss hayatımı kararttı bıktım ıyıce yaa

ya canım senın ısın daha zor tabı hem oğlusun hem kpss.ama melıkecım ben de cocuk yok ama cok sıkıcı bu ıs ya calıs calıs bıktım ıyıce aynı seylere.hayırlısı dıyorum da bılmem ne olur yoruldum ıyıceecok calısıyorum da ne oluyor sonuc yıne husran puuuff.allah kolaylık versın canım:)

selamlar kızçeler
son tercihleri yapmış bugün eşim son günmüş zaten :)
ilk tercihimiz erzincan
son tercihimiz muş
rabbim hakkımızda neresi hayırlıysa orayı nasip etsin inşlh
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bitanem benim
iyidir cnm senden

bizde tercihlerimizi değiştirmek zorunda kaldık
özel harekat bazı illeri değiştirdi gruplar değişti falan....
1 ankara
2 malatya
3 elazığ
4 hatay
falan falaaannn .... hayırlısı artık.....
bende iyiyim tatlım tesekkürler ugrasıyoz ogluşla ve derslerle sizde tayinciydiniz dimi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım

ahhh canım sormaaa bende senin gibiydim canım sıkılıyo belki gecer dedim bi bebegim olsun ama bu ders işini hiç düşünemedim ayy ne kaaa zormuss meger çok yoruyor bu ara dişti emekleme zamanıydı derken evi viran ediyoo vallaa canı saolsun kuzumun teyzesi ama banada zaman bıraksa çok iyi olucak az kaldı sınavada sanada şimdiden basarılar dilerim bitanem allah yardımcımız olsun inşallahhh

naber millet bugun kalabalıgız anlasılan gordum epıcınızı alttan

selam kızlar...tayincilere şimdiden hayırlı olsun dilekelrimi iletiyorum:)
zeynepcim,muğlayı siz de yazmışsınız, kütahyaya da pek yakın değil, çok da pahalı uak bi yerdir, inşallah beğenirsin çıkarsa, egeden aydın ve afyonu yazmış bi de eşin, eskişehir,denizli, izmir, manisa daha yakındır, onları neden yazmadı merak ettim? muğlada buluşuruk belkim :)))

sinemcim sizin de tayin istediğiniz yer olsun canım,ankara öncelikli sanırım,hadi hayırlısı...bebiş snin de olsun inşallah, çok mu istiyorsun sen de? :)
sanemcim kolay gelsin, zordur herhalde çalışmak sınava şimdi :) sürekli aynı şeyler dediğin gibi, ben çok sınav stresi yaşamadım neyse ki hayatımda ama allah göstermesin bi daha...

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızzz altta görüyorum birkaç kişiiii:))

merhaba güzel hatunlarrrrrrr

ıyıaksamlar kızlar..
tayın tercihi yapan herkese haklarında hayırlısı olsun dıyorum ve tabıı en onemlısı Allah ıyı
ınsanlarla karsılastırsın..hem sızlerı hem eslerınızı..

ıyıaksamlar kızlar..
tayın tercihi yapan herkese haklarında hayırlısı olsun dıyorum ve tabıı en onemlısı Allah ıyı

iyi akşamlar canım bak bugün karşılastık nasılsın

iveett kalabalığızz canım çoktandır denk gelmiyoruz böyle yaa ama şansya oğlan mızmız gebertecem şimdi kafamı şişirdi yahuuu

merhaba güzel hatunlarrrrrrr
merhaba canımm nasılsın neler yapıyorsunuz paşanlaa

ıyıaksamlar kızlar..
amiiiinnn çok saol canım yaa vallaha dert olkdu içimize çıkacakmı çıkmayacakmı çıkarsa neresi olacakk off daraldımmm

vayyyyy yavrum vayyyyyyyyyy ılk defa bu kadar kalabalıgız sankım

melek gorundun kactın mı kız

bende polis eşiyimmm :):) ve kocasını göremeyenlerdenimmm
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmm ..

benımkı de öyle bebe ya ne zaman pc basına otursam verem edıyo bende telden takılıyom onda da raat vermıyo full dokunmatık ya cıkıyorum sayfadan ya da bızım fırlamanın yuzunden yanlıs yazıyorum psikopat benım oglum ya kafayı vura vura aglıyo ne yapacam sastım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…