aysegülüm böle bişi var ama tam kesinleşmedi dahaa evet su sözünde dogru söledin sadece bazı birimler için gecerli kuzusum tem.istihbarat.vs.birimler için yani
oooo harikasınız ozaman ana-ogul bacım yıkıyoo ortalıgı desene yumurcakayy biz şimdiden çok hareketli ve durmuyoruz vay gele basımaaa tamam tatlım koyarım ne demek sen iste yeterkii öptüm ikinizide paşamla
yazın kuzummm yok yaa malatya kalkmadı sark hala bebişim ilk tercihinize yazın siz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bitanem benim
dişten cok müzdarip biri olarak sölüyorum cok feci bi durummuş bu canım yaaaallah yardımcımız olsun da cabucak cıksın agrısız sızısız
inşallahh bebişimmmm
rica ederiz canım napıyosun nasılsın görüşmeyeli baya oldu seninle
slm sinem naber tatlım
sinem ıyı geceler canım nasılsın gorusmeyelı cook oldu
sağol cnm evet büyüyo kızçem hayırlısıyla alsam kucağıma da rahatlasam inş..
2 kişi yakalanmış ama tabi devamı da vardır onlardan henüz bilgi yok..
sen nasılsın?
cnm bozma moralini lütfen..
bende aynı durumdayım
burda doğdum büyüdüm eşimin de 5 yılı doldu kesin bu yıl gönderirler diyo..
üstelik doğuma denk geliyo..
ama eşlerimiz sağsalim yanımızda olsunlar da alışıcaz mecburen..
verdiğiniz dilekçeye ek olarak belirtseniz tedavi meselesini..
eşim amiriyle konuşmuş bu konuyu da o da eşinin doktorundan bi rapor al
raporu dilekçeye iliştir demiş öyle yaptık ama yine de içim rahat değil..
tabi önce eşimin görev yapacağı yerin rahat olmasını düşünüyorum..
Allahım hepsini korusun inş.
sağol cnm benim..
malataya adıyaman rize tokat şarktan çıktı diye duydum?? haberiniz varmı?
meloşşş nerelerdesin eşimi ikna edebilsem malatya yazdıracak ilk sıraya
sizce ilk sıranın çıkma ihtimali nedir?
eşim belli olmaz diyo..
hepinize merhaba kızlarrrrr
emir kaanın üst dişleri de çıkmaya basladı hiç durmuyor çok yogunum net.de giremedim umarım herkes iyidir bi yandan kpss calışmaya çalışıyorum malüm az kaldı temmuzda hakkımızda hayırlısı olsun bu arada şarkta konusulmuş dün ögrendimki bazı iller sarktan cıkarılmış kahramanmaraş, rize,yozgat felan ben malatyadayım burası ilk tercihimizdi ama ben eşime torpil yaptırdım şimdi yalan olmasın ama gercekten net deildi süpriz oldu bizede burası çok rahat ve çok güzel bir sehir doguyla hiç alakası yok tavsiye ederim herkese inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir hakkınızda hayırlısı olsun dualarım sizinle
cnm ben seni görmemişim( denk gelemiyorum kimseyle yaaaa...
iyidir tatlım valla nolsun bildiğin gibi sende ne var ne yok....
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bitanem benimselamlar kızçeler
son tercihleri yapmış bugün eşim son günmüş zaten :)
ilk tercihimiz erzincan
son tercihimiz muş
rabbim hakkımızda neresi hayırlıysa orayı nasip etsin inşlh
iyidir cnm senden
bende iyiyim tatlım tesekkürler ugrasıyoz ogluşla ve derslerlebizde tercihlerimizi değiştirmek zorunda kaldık
özel harekat bazı illeri değiştirdi gruplar değişti falan....
1 ankara
2 malatya
3 elazığ
4 hatay
falan falaaannn .... hayırlısı artık.....
ya canım senın ısın daha zor tabı hem oğlusun hem kpss.ama melıkecım ben de cocuk yok ama cok sıkıcı bu ıs ya calıs calıs bıktım ıyıce aynı seylere.hayırlısı dıyorum da bılmem ne olur yoruldum ıyıceecok calısıyorum da ne oluyor sonuc yıne husran puuuff.allah kolaylık versın canım:)
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızzz altta görüyorum birkaç kişiiii:))
naber millet bugun kalabalıgız anlasılan gordum epıcınızı alttan
selam kızlar...tayincilere şimdiden hayırlı olsun dilekelrimi iletiyorum:)
zeynepcim,muğlayı siz de yazmışsınız, kütahyaya da pek yakın değil, çok da pahalı uak bi yerdir, inşallah beğenirsin çıkarsa, egeden aydın ve afyonu yazmış bi de eşin, eskişehir,denizli, izmir, manisa daha yakındır, onları neden yazmadı merak ettim? muğlada buluşuruk belkim :)))
sinemcim sizin de tayin istediğiniz yer olsun canım,ankara öncelikli sanırım,hadi hayırlısı...bebiş snin de olsun inşallah, çok mu istiyorsun sen de? :)
sanemcim kolay gelsin, zordur herhalde çalışmak sınava şimdi :) sürekli aynı şeyler dediğin gibi, ben çok sınav stresi yaşamadım neyse ki hayatımda ama allah göstermesin bi daha...
ıyıaksamlar kızlar..
tayın tercihi yapan herkese haklarında hayırlısı olsun dıyorum ve tabıı en onemlısı Allah ıyı
ınsanlarla karsılastırsın..hem sızlerı hem eslerınızı..
iveett kalabalığızz canım çoktandır denk gelmiyoruz böyle yaa ama şansya oğlan mızmız gebertecem şimdi kafamı şişirdi yahuuunaber millet bugun kalabalıgız anlasılan gordum epıcınızı alttan
merhaba canımm nasılsın neler yapıyorsunuz paşanlaamerhaba güzel hatunlarrrrrrr
amiiiinnn çok saol canım yaa vallaha dert olkdu içimize çıkacakmı çıkmayacakmı çıkarsa neresi olacakk off daraldımmmıyıaksamlar kızlar..
tayın tercihi yapan herkese haklarında hayırlısı olsun dıyorum ve tabıı en onemlısı Allah ıyı
ınsanlarla karsılastırsın..hem sızlerı hem eslerınızı..
ay evet cok sevındım.cok sukur ıyıyım sen nasılsıniyi akşamlar canım bak bugün karşılastık nasılsın
bende polis eşiyimmm :):) ve kocasını göremeyenlerdenimmmiveett kalabalığızz canım çoktandır denk gelmiyoruz böyle yaa ama şansya oğlan mızmız gebertecem şimdi kafamı şişirdi yahuuu
merhaba canımm nasılsın neler yapıyorsunuz paşanlaa
amiiiinnn çok saol canım yaa vallaha dert olkdu içimize çıkacakmı çıkmayacakmı çıkarsa neresi olacakk off daraldımmm
canım arkadasım nasılsınnnnniyi akşamlar canım bak bugün karşılastık nasılsın
bende polis eşiyimmm :):) ve kocasını göremeyenlerdenimmm
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmm ..
iveett kalabalığızz canım çoktandır denk gelmiyoruz böyle yaa ama şansya oğlan mızmız gebertecem şimdi kafamı şişirdi yahuuu
merhaba canımm nasılsın neler yapıyorsunuz paşanlaa
amiiiinnn çok saol canım yaa vallaha dert olkdu içimize çıkacakmı çıkmayacakmı çıkarsa neresi olacakk off daraldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?