- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
hoşgeldim canım iyiyiz vallaha uğraşıp duruyoruz sıpalarla sen nasılsın
hahaaa:)) ya erkek çocuklara has bi özellikmidr nedir bu yaramazlık yaa vallaha 1dk gıçının üzerine oturmadan yaramazlık yapıyo bende peşinde ama gram kilo veremiyom hahaaa:))
insallah cıkmaz..bakalım hayırlısı
bitanem benimmmmmayy herkes oyle soyluyor ama hamıleyken de hep bı korku ya bısey olursa dıye anacıgımmm .. dogurunca bakması zor ama tasıması da zorrrrr
gezılecek ve zaman gecırmek ıcın harıka ama cok pahalı cok karısık ve cok buyulk bı sehır .Rabbım hayırlısını versın canımmm
sa ol benım canım arkadasımmmm
demek ki melegim oyle oluyo ben artık psıkologa goturmeyı dusunuyorum bu kafa vurma yuzunden bı de essek sıpası benı dövüyo
lan melike ben sana en rahat karnındayken dıyodum gordun mu boruyu
ayy herkes oyle soyluyor ama hamıleyken de hep bı korku ya bısey olursa dıye anacıgımmm .. dogurunca bakması zor ama tasıması da zorrrrr
gezılecek ve zaman gecırmek ıcın harıka ama cok pahalı cok karısık ve cok buyulk bı sehır .Rabbım hayırlısını versın canımmm
sa ol benım canım arkadasımmmm
eşimin arkadasıda burdan istanbula gitti okumaya canım gecen eşiyle konusmustuk da oda büyük ihtimalle ist.cıkar sanırım diyodu hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
demek ki melegim oyle oluyo ben artık psıkologa goturmeyı dusunuyorum bu kafa vurma yuzunden bı de essek sıpası benı dövüyo
off yaa..ıstanbul ıcın delı olanlar var.onlar gıtsın ıstanbula..
ıyıgeceleerr oglumun adaşına da opucuklerneyse kızlar ben kaçar biraz dinleneyim de ders calışayım eşim emirkaanı uyuttu saolsun öpüldünüz canlarımmm hayırlı geceler hepinize saglıcakla kalın..
evet biz gidelim valla biz deli oluyoruz ama bizim gitmemiz pek etkilemez digerlerinioff yaa..ıstanbul ıcın delı olanlar var.onlar gıtsın ıstanbula..
ben baska bı konu ıcın oglumu goturdum psıkologa.ınan 2sene ugrastıgım mevzuuyu 2 seansta cozdu sukur..eger ımkanınız varsa hıc kendınızı yıpratmadan gıdın pedagoga derım
neyse kızlar ben kaçar biraz dinleneyim de ders calışayım eşim emirkaanı uyuttu saolsun öpüldünüz canlarımmm hayırlı geceler hepinize saglıcakla kalın..
evet biz gidelim valla biz deli oluyoruz ama bizim gitmemiz pek etkilemez digerlerini
valla canım ben bu konularda bıraz hassasım doktorlar bu ısın ilmini biliyo egıtımını alıyo dedıgın gıbı kendımı yııpratmaktan oteye gecemıyorum ama burda elım kolum baglı bıraz bıngölde pedagog yok malesef doktorumuz cok ıyı ama ılgı alanı degıl o yuzden cok faydalı olabılcegını dusunmuyorum sabıha paktunanın kıtaplarını bıle aldım sırf oglum ıcın yenıden öss gırıp hemşirelik okuyacagım calısmak ıcın bıle degıl sadece bıleyım tıp kazanabılecegımı bılsem ona bıle hazırlanırım ama su sartlarda anca hemsırelık kazanırım
selam kızlar...tayincilere şimdiden hayırlı olsun dilekelrimi iletiyorum:)
zeynepcim,muğlayı siz de yazmışsınız, kütahyaya da pek yakın değil, çok da pahalı uak bi yerdir, inşallah beğenirsin çıkarsa, egeden aydın ve afyonu yazmış bi de eşin, eskişehir,denizli, izmir, manisa daha yakındır, onları neden yazmadı merak ettim? muğlada buluşuruk belkim :)))
sinemcim sizin de tayin istediğiniz yer olsun canım,ankara öncelikli sanırım,hadi hayırlısı...bebiş snin de olsun inşallah, çok mu istiyorsun sen de? :)
sanemcim kolay gelsin, zordur herhalde çalışmak sınava şimdi :) sürekli aynı şeyler dediğin gibi, ben çok sınav stresi yaşamadım neyse ki hayatımda ama allah göstermesin bi daha...
ıyıaksamlar kızlar..
tayın tercihi yapan herkese haklarında hayırlısı olsun dıyorum ve tabıı en onemlısı Allah ıyı
ınsanlarla karsılastırsın..hem sızlerı hem eslerınızı..
bende polis eşiyimmm :):) ve kocasını göremeyenlerdenimmm
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmm ..
hahahah bende cıksın en kısa zmanda dıye dua edıyorum mıllet bana sen manyaksın dıyorr .. ayy melıke son 16 haftaaa .. korkuyorum dogurmakrtannnn :18::18::18::18:
herkese selam ay bugün başıma ne geldi ömrümden ömür gitti temizlikçi gelmiyo çoktan beri kapının önü ayakkabılardan falan tozlanmış orayı siliyordum tahada kapıda oturuyo dedim komşununkinide sileyim küt dedi birşey bi baktım taha kapıyı kapatmış içeride kalmış.tlf yok anahtar yok komşu çıktı hemen eşimi aradık gel diye o arada taha sürekli ağlıyo odaları geziyo beni göremedikçe delirdi konuşuyorum onunla anlamıyo bütün apartman toplandı en altta işyeri var oradan merdiven istediler ama 4.kat birde çok rüzgar var adam düşersiniz sakın denemeyin demiş kartlarla uğraştılar falan taha hala ağlıyo ben perişan en sonunda şişe kestiler tek çekmede tıg diye açıldı yavrum kapının arkasında ağlıyo ateşi çıkmış ağlamaktan tam o arada eşim geldi ama iş işten geçmişti yazık hemen geri işe döndü taha kucaktan inmiyo korkuyo bırakacağız onu diye
herkese selam ay bugün başıma ne geldi ömrümden ömür gitti temizlikçi gelmiyo çoktan beri kapının önü ayakkabılardan falan tozlanmış orayı siliyordum tahada kapıda oturuyo dedim komşununkinide sileyim küt dedi birşey bi baktım taha kapıyı kapatmış içeride kalmış.tlf yok anahtar yok komşu çıktı hemen eşimi aradık gel diye o arada taha sürekli ağlıyo odaları geziyo beni göremedikçe delirdi konuşuyorum onunla anlamıyo bütün apartman toplandı en altta işyeri var oradan merdiven istediler ama 4.kat birde çok rüzgar var adam düşersiniz sakın denemeyin demiş kartlarla uğraştılar falan taha hala ağlıyo ben perişan en sonunda şişe kestiler tek çekmede tıg diye açıldı yavrum kapının arkasında ağlıyo ateşi çıkmış ağlamaktan tam o arada eşim geldi ama iş işten geçmişti yazık hemen geri işe döndü taha kucaktan inmiyo korkuyo bırakacağız onu diye
sıkma canını tatlım vardır her ıste bı hayr vana gıtmektense tokat daa ıyıdır gercı sebeplerde onemlı ama hakkarideyken vandan gecmek zorundaydık sehır olarak guzeldı ama hakkarı ve van deyınce tuylerım urperır omrumden gıden 2yıl gelıyo aklıma bı de van depremden yenı yenı kalkıyo ayaga duzen tam olarak kurulmamıssa hastane olması cok sey ıfade etmez tokat ne de olsa buyuk gelısmıs ıllere yakın bı sehır ıyı tarafından dusun hakkınızda hayılısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?