• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hayırlı aksamlar kızlarrrrr nasılsınızzz :3:

hayırlı akşamlar canımm ayyy iyi değilimmm kafayı yemek üzereyim artı yaaa bir dk durmuo vırvırvır mızmızmız offf sabahtan beri ağlıyo .eşimde işte ona atsam kafa dinlesem desem ama nerdee .anca uyudu birazdan kalkar işte.öyle işte aamman herneyse sen nasılsın canım kuzun nasıl oldu

aaa et pirzolaydı canım :) kaçırdığına üzülme o zaman :) karnıbahar beşamel soslu olanından de mi? ellerine sağlıkcanım, eminim güzel olmştur tıka basa doluydum gelemedim yemeğe :)))

hee tamam o zama uzulmeyeyım ben:)yok ya besamel soslusunu bılmıyorum ben canım.ben ılk kez yedım daha karnıbahar,ben cook yemek secerım yaa.ama guzel olduu.olsun gelseydın keskee...esım soyledı de bırlıkte yaptık yanı:)yoksa ben hıc bılmezdım.yoğurtlu oldu.o nasıl soslusu?:)))

evt burdan takip edersiniz. :))
minnak kızım doğum pozisyonunu almış zaten teyzesi...
evt haklısın bende bebiş yokken çok takılırdım bu tarz ayrıntılara..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..
ay maşallah kızına :) canım isim düşündün mü :))) ne koyacaksınız, artık belirleyin yavaştan :)
ah kızlar bende polis eşiyim ve dün adliye sınavlarına girdim eşim polis deyince ne işin var burda ihtiyacın mı var olmaz alamayız seni dediler sen tayincisin çeker gidersin die bende insanın doğduğu yer değil doyduyu yerdir dedim bana her yer memleket dedim ama sonuç başarısız olmuşum soruları bilmeme rağmen eşimde çok üzüldü neyse nasibimiz başka yerden olur inşllah
adliye sınavları ya da göevleri hakkında bilgim yok ama kalıcı eleman mı istiyorlar acab? öyleyse haklılar derim amasenin ihtiyacın yok, niye girdin gibi saçma sorlara mantık blamıyorm... hakkında hayırlısı olmuştur, mutlu olamayacaksan da çalışmanın anlamı yok, bi gün istediğin ve mutlu olduğun işte çalışırsın umarım :) boşver, onların ayıbı...
selam canım

sağlıkla gelsin miniğin

ne kadar ince düşüncelisin taktir ettim doğrusu :16:
selam ayşen. teşekkür ederim, amin. güzel sözlerin için de sağolasın, böyle şeylere gerçekten çok dikkat ederim ben, empati kurma yeteneğimin fazla oldğunu söylerler :)
aaa et pirzolaydı canım :) kaçırdığına üzülme o zaman :) karnıbahar beşamel soslu olanından de mi? ellerine sağlıkcanım, eminim güzel olmştur tıka basa doluydum gelemedim yemeğe :)))

hee tamam o zama uzulmeyeyım ben:)yok ya besamel soslusunu bılmıyorum ben canım.ben ılk kez yedım daha karnıbahar,ben cook yemek secerım yaa.ama guzel olduu.olsun gelseydın keskee...esım soyledı de bırlıkte yaptık yanı:)yoksa ben hıc bılmezdım.yoğurtlu oldu.o nasıl soslusu?:)))

ben kızartmasını çok seviyorum karnabaharın, beşamlellisini de yapıyordum ama çok severek yemiyoruz, beşamel sos dediğim tereyağ, un, süt, kaşar peyniri ve tuzlu sos ya, fırına sürüyorsun karnabaharı bu sosla, öyle bişey :) yoğurtluysa güzel olur,elinize sağlık:)

ben kızartmasını çok seviyorum karnabaharın, beşamlellisini de yapıyordum ama çok severek yemiyoruz, beşamel sos dediğim tereyağ, un, süt, kaşar peyniri ve tuzlu sos ya, fırına sürüyorsun karnabaharı bu sosla, öyle bişey :) yoğurtluysa güzel olur,elinize sağlık:)

hımm anladım canım.ben de fırına surdum de yogurt doktum sonradan da guzel oldu:)afıyet olsun tatlıım:)sagolasın.

destek veren arkadaşlarım saolun demekki mevlam böyle nasip görmüş inş daha iyisi olur
herşey maddiyat değil :40: ben çok zor şartlarda okudum :43: okuduğumunda emeğini almak istiyorum ben bu mesleği istiyorum çünkü yapabileceğim bir meslek dedim ama tutupta bana sen polis eşisin olmaz alamayız demeleri zoruma gitti 2 ay gece gündüz çalıştım çok çalıştım :50: soruları bilmeme rağmen başarısız saymışlar olsun bu dünyanın öbür dünyası da var hak yiyene allah gün göstermez ne yapalım başka sınavlarda şansımı deneyeceğim

Son düzenleme:
destek veren arkadaşlarım saolun demekki mevlam böyle nasip görmüş inş daha iyisi olur
herşey maddiyat değil :40: ben çok zor şartlarda okudum :43: okuduğumunda emeğini almak istiyorum ben bu mesleği istiyorum çünkü yapabileceğim bir meslek dedim ama tutupta bana sen polis eşisin olmaz alamayız demeleri zoruma gitti 2 ay gece gündüz çalıştım çok çalıştım :50: soruları bilmeme rağmen başarısız saymışlar olsun bu dünyanın öbür dünyası da var hak yiyene allah gün göstermez ne yapalım başka sınavlarda şansımı deneyeceğim

arkadaşım, sanırım bana yazmışsın " bi arkadaş ihtiyacın yok demiş" diye, düzeltmişsin sonra, mailime gelince okudum ben. yanlış anlamışsın ve zaten yanlış anladığını da farkedip düzeltmişsin, umarım seni kırmadım...

selam canım
yaa aslında geliyorum bakıyorum kimse olmuyo yazasımda gelmiyo sanırım önceden akşamları felan denk gelirdik sohbetin dibine vururduk :7:
bende gündüzleri pek giremiyorum haftada iki gün kursum oluyo eşimde gündüzleri evde olunca girmeye vaktim kalmıyo
sen nasılsın çalışmaya devammı :emir_bebek:

EVT CNM SON 2 HAFTA DAHA ÇALIŞACAĞIM..
SONRA İNŞ 2 HAFTADA RAPOR ALICAM VE ARTIK DOĞUM İZNİM BAŞLAYACAK..
SEN NE KURSUNA GİDİYORSUN?

HOŞGELDİN ARAMIZA..
GEÇEN EŞİMİN Bİ ARKADAŞININ EŞİNE DE AYNI ŞEYİ SÖYLEMİŞLER..
ÇOK SAÇMA ELBETTE AMA YAPACAK BİŞİ YOK ÖBÜR TARAFTA ALIRSIN HAKKINI İNŞ..

48VE558 CNM HENÜZ İSİMDE KAAR VEREMEDİK..
YAZAYIM DA SİZDE FİKİRLERİNİZİ BELİRTİRSİNİZ..
BEYZA,DİLA,AYÇA,BADE SİZCE HANGİİS?

Merhabalar herkese; Bir ara geldim gitti gibi oldu ama tekrar burdayım en son atama beklediğimi yazmıştım tayinim Tokat-Sulusaraya çıktı çok şükür. Eşim de eş durumundan benimle gelecek ve bizim şark hizmeti başlayacak inşallah, bu arada sulusaray 2 yıllıkmış bu da bizim için sevindirici oldu :)

Merhabalar herkese; Bir ara geldim gitti gibi oldu ama tekrar burdayım en son atama beklediğimi yazmıştım tayinim Tokat-Sulusaraya çıktı çok şükür. Eşim de eş durumundan benimle gelecek ve bizim şark hizmeti başlayacak inşallah, bu arada sulusaray 2 yıllıkmış bu da bizim için sevindirici oldu :)

merhaba cnm gözün aydın diyelim..
artık gelmeye devam edersin topiğimize..

hayırlı cumalar hanımlar...
Allahım cuma hürmetine günahlarımızı kusurlarımızı affeylesin...
bizleri sevdiklerimizi, ailemizi kaza-bela ve kötülüklerden korusun inş..
bizi kendisinden başkasına el açtırıp yalvartmasın inş..
evlerimize hayır bereket nasip etsin inş..
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin Rabbim..
evsizlere ev, işsizlere iş, çocuksuzlara çocuk, nasip etsin Rabbim
hamile olanlara hayırlı ve sağlıklı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Amin,Amin,Amin....

arkadaşım, sanırım bana yazmışsın " bi arkadaş ihtiyacın yok demiş" diye, düzeltmişsin sonra, mailime gelince okudum ben. yanlış anlamışsın ve zaten yanlış anladığını da farkedip düzeltmişsin, umarım seni kırmadım...

evet canım yanlış anlamışım kafa mı kalıyor insanda sen kusura bakma adamlar öyle dedi ya sende öyle demişsin sandım çok öfkelendirdi bu konuşma beni hersey ihtiyaçtan mı sanki yok estağfirullah ne kırılması çok memnun oldum destek olduğunuz için

sarıbeyli arkadaşım saolasın bende öyle diyorum bu dünyanın öbür dünyasıda var diye hakkımzda hayırlısı böyleymiş sana da hayırlı cumalar
ayrıca kız isimleri yazmışsın ben bade adını çok beğenirim sağlıkla hayırla kucağına alırsın inş

sarıbeyli arkadaşım saolasın bende öyle diyorum bu dünyanın öbür dünyasıda var diye hakkımzda hayırlısı böyleymiş sana da hayırlı cumalar
ayrıca kız isimleri yazmışsın ben bade adını çok beğenirim sağlıkla hayırla kucağına alırsın inş

sağol cnm benim..

selam canım:)yıne karsılasamadııkk...

evet , bu aralar pek girmiyorsun sanırım,sen de sinem de... sen hele msn verdin ama hiç girmiyorsun :) sağlık olsun, gönüller bir olsun :)

zeynepcim, isimlerin içinde en beğendiğim bade oldu benim, beyza bi sürü var hele maraşta off her sınıfta 2-3 tane, önüne gelen koymuş dini anlamı var demekki, maraşlılar öyle isimleri pek sever :) dila da bayağı var sanırım özellikle sizin o taraflarda, ayça yeni bebişlerde olmasa da fazla, eskilerde yaşıtlarımda var :) bade daha sempatik geliyor kulağıma :) soyadınıza da uyuyorsa güzel bi isim, o da önemli :)

selamlar kızçeler şansım yok geliyorum gidiyorum kimseye rastlamıyorum :26:
meloşşşş nerdesin hayatım telede cevap vermedin :4:
kuzucumm emir kaan uyuyo yaa sesi kısık oluyo sonra görüyom bacım canım arkadasım benim yoksaa sen aranda ben acmazmıyım heç :29: :38: :48:
cnm bu akşam çık gel ben her akşam yapıyorum..
sonra bide telvesini yiyorum..
umarım bebeğim kapkara olmaz :52:

slm cnm
topiğin eski canlılığı yok çünkülüm gelmiyosunuz :20:
yokkk bebişkomm biz burdayızzzz hiç burayı bizsiz bırakırmıyızzz:52:
emir kaan diş cıkarınca teyzesi kötülendi ilgi istiyo hasta olmustu şimdi biraz daha iyi maşallah kuzum artık burdayım devam ederiz bacımm :29: :38:
sen napıon nasılsın melegin nasıl ok öptüm ikinizide :29: :38:
ah kızlar bende polis eşiyim ve dün adliye sınavlarına girdim eşim polis deyince ne işin var burda ihtiyacın mı var olmaz alamayız seni dediler sen tayincisin çeker gidersin die bende insanın doğduğu yer değil doyduyu yerdir dedim bana her yer memleket dedim ama sonuç başarısız olmuşum soruları bilmeme rağmen eşimde çok üzüldü neyse nasibimiz başka yerden olur inşllah
aaa üzüldüm canımmm yaa ne kadar sacma bi düşünce şidettle kınadım dogrusu :20:
hakkında hayırlısı olsun bitanem inşalah daha güzel bi yerde iş bulur calısırsın bende kpss hazırlanmaya calışıyorum ama bebekle çok zorlanıyorum 4 yıl okuyoruz boş yere gitmesin güzel bir puan alalım yerleşelim inşallahhhh :25:

hayırlı akşamlar canımm ayyy iyi değilimmm kafayı yemek üzereyim artı yaaa bir dk durmuo vırvırvır mızmızmız offf sabahtan beri ağlıyo .eşimde işte ona atsam kafa dinlesem desem ama nerdee .anca uyudu birazdan kalkar işte.öyle işte aamman herneyse sen nasılsın canım kuzun nasıl oldu
hadii canım yaaa üzüldüm emir kaanda bazen böle oluyo hepte eşim görevde oldugu zaman oda ekiplere gecti güya 12-36 oldu ama hiç faydası yok bide gece uyuyamıyo sanırım uyku düzeni bozuldu bende ogluşa bakmakla aksam oluyo anlıcagın büyüselerde rahat etsek diom ama dahada ilgi istiyolar allah yardımcımız olsun :19:
ooo harikaa canım çokk sevindim gözünüz aydın güle güle gidin inşallah :16:
hayırlı cumalar hanımlar...
Allahım cuma hürmetine günahlarımızı kusurlarımızı affeylesin...
bizleri sevdiklerimizi, ailemizi kaza-bela ve kötülüklerden korusun inş..
bizi kendisinden başkasına el açtırıp yalvartmasın inş..
evlerimize hayır bereket nasip etsin inş..
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin Rabbim..
evsizlere ev, işsizlere iş, çocuksuzlara çocuk, nasip etsin Rabbim
hamile olanlara hayırlı ve sağlıklı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Amin,Amin,Amin....

amin tatlısım agzına saglık :38:
isim konusunda diyecegim bi kaç isim var belki işine yarar kuzum :34:
ece...
sude...
pelin...
selin...
elif ve eylül...:24:

evet , bu aralar pek girmiyorsun sanırım,sen de sinem de... sen hele msn verdin ama hiç girmiyorsun :) sağlık olsun, gönüller bir olsun :)

zeynepcim, isimlerin içinde en beğendiğim bade oldu benim, beyza bi sürü var hele maraşta off her sınıfta 2-3 tane, önüne gelen koymuş dini anlamı var demekki, maraşlılar öyle isimleri pek sever :) dila da bayağı var sanırım özellikle sizin o taraflarda, ayça yeni bebişlerde olmasa da fazla, eskilerde yaşıtlarımda var :) bade daha sempatik geliyor kulağıma :) soyadınıza da uyuyorsa güzel bi isim, o da önemli :)

bende bade diyorum da eşim tutturmuş beyza diye..
dila değil de dilan çok bizim bu tarafta..
evt soyadımızla da uyumlu sayılır..
hakkımızda hayırlısı olsun..

kuzucumm emir kaan uyuyo yaa sesi kısık oluyo sonra görüyom bacım canım arkadasım benim yoksaa sen aranda ben acmazmıyım heç :29: :38: :48:
yokkk bebişkomm biz burdayızzzz hiç burayı bizsiz bırakırmıyızzz:52:
emir kaan diş cıkarınca teyzesi kötülendi ilgi istiyo hasta olmustu şimdi biraz daha iyi maşallah kuzum artık burdayım devam ederiz bacımm :29: :38:
sen napıon nasılsın melegin nasıl ok öptüm ikinizide :29: :38:

aaa üzüldüm canımmm yaa ne kadar sacma bi düşünce şidettle kınadım dogrusu :20:
hakkında hayırlısı olsun bitanem inşalah daha güzel bi yerde iş bulur calısırsın bende kpss hazırlanmaya calışıyorum ama bebekle çok zorlanıyorum 4 yıl okuyoruz boş yere gitmesin güzel bir puan alalım yerleşelim inşallahhhh :25:

hadii canım yaaa üzüldüm emir kaanda bazen böle oluyo hepte eşim görevde oldugu zaman oda ekiplere gecti güya 12-36 oldu ama hiç faydası yok bide gece uyuyamıyo sanırım uyku düzeni bozuldu bende ogluşa bakmakla aksam oluyo anlıcagın büyüselerde rahat etsek diom ama dahada ilgi istiyolar allah yardımcımız olsun :19:

ooo harikaa canım çokk sevindim gözünüz aydın güle güle gidin inşallah :16:

amin tatlısım agzına saglık :38:
isim konusunda diyecegim bi kaç isim var belki işine yarar kuzum :34:
ece...
sude...
pelin...
selin...
elif ve eylül...:24:

meloşun oğluşuna çok geçmiş olsun..
abi olmuş diş mi çıkarırmış..
öpsün onu teyzesi..
isimler için tşkler cnm ama ece amcamın torunu,sude görümcemin kızı,