Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Son düzenleme:
merhabalar...

defne ismine ben de bayılıyorum melikecim, çok hoş geliyor kulağa, rahatlatıcı sanki:)

hayırlısı olsun gözünüz aydın

3 yıl aradan sonra tekrar merhaba :))
merhabalar hoşgeldin canım

Çanakkale Zaferinin 97. Yıldönümünde, Toprakları Kanlarıyla Sulayıp Vatan Yapan, Düğüne Gider Gibi Ölüme Giden 253.000 ŞEHİTLERİMİZİ Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıyoruz…Ruhları Şad, Mekanları Cennet Olsun…♥
çanakkale gecilmez..!

selamlar kızlar nasılsınız
bugün hava çok güzel bende yavaştan bahar temizliğine başladım bugün mutfagı döküyorum :)
eşim kalkınca yatak odasının gardrobun yerini değiştiricem çok işim var

ıyı geceler sarıbeybı nasılsın?nasıl gıdıyor hamılelık bakalım:)

mrb cnm sen yazmışın ben çıkmışım.
nolsun idare ediyoruz
sıkıntılı geçiyo biraz ama napalım idare edicez artık

kolay gelsin cnmm

oyyy kolay gelsin vallaha nefret ediyorum artk temizlikten yaa ama havalarda insanı cezbediyor resmen bugün çok güzeldi bende çok niyetlendim temizliğe ama herzamanki gibi vazgeçtim oğluşumu aldım parka götürdüm eve zor getirdik gelmicekmiş beyefendi :)tekrardan çok çok kolay gelsin.

SARIBEYBİM:canım çok çok normal doğum gerçekleşene kadar o kramplar ağrılar uyutmayacak yürüyemeyeceksin ama mecbur katlanacaksın.meloşunda dediği gibi doktoro söyle suda eriyen birşey vardı kalsiyumlu o azda olsa iyi geliyor ...bebişin içinde üzülme zaten son aylarda kilo almaya başlıyo bebişler dikkat edersin yemene falan sıkıntı olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…