• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

meloşum geçmiş olsun paşaya
nerde üşüttü öle :ssz: öpüyom tontiş yanaklarından kaanımın :16:

sarıbeybi evet canım pek giremiyorum bu sıra birde pek sohbet olmuyo diye himal ettik sanırım burayı :34:
az kalmış doğuma sağlıkla gelsin inşlh :16:

sağol cnm bneim..
sen ne durumdasın varmı bebiş falan?

tamam canım, benim için sorun değil asla :) size nasıl uyarsa... ekledim ben seni...

melikecim,anlıyorum durumunu, bebiş hasta olunca ne ameliyatı de mi, kim ilgilenicek ,san akim bakıcak, zor elbette...ama kafana da takma gurbetteyim diye, bazen ailelerden uzak olmak çok iyi, ben öyle düşünüyorum, yakın olunca niye gelmediniz, naptınız falan soruları oluyor, alınabiliyorlar, eşinle aranda tartışmalar artıyor, hayırlısı olsun ama sen de haklısın bebiş olunca annenin yakında olması büyük avantaj... inşallah biz de bu yaz gidebiliriz muğlaya...

meloşum geçmiş olsun paşaya
nerde üşüttü öle :ssz: öpüyom tontiş yanaklarından kaanımın :16:

sarıbeybi evet canım pek giremiyorum bu sıra birde pek sohbet olmuyo diye himal ettik sanırım burayı :34:
az kalmış doğuma sağlıkla gelsin inşlh :16:

çokkk soalun güzel teyzeleriiii bugün biraz daha iyiceyiz çok öptük siziii :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

gerçekten sinem nerelerde acaba :1:
sanem sen napıyosun? bu arada senin adın da mı ayşegül ? msn adresinde gördüm de :)))

slm kızlar nasılsınız bugün?
biizm burada bi toz bulutu var ki hava kıpkırmızı oldu...
toz boğazımıza doluyo...

gerçekten sinem nerelerde acaba :1:
sanem sen napıyosun? bu arada senin adın da mı ayşegül ? msn adresinde gördüm de :)))

eveeet canım benım de ayseguul:)napım ya soru cozmeye calısıyorum ama kım kımı cozuyor bılmıyorum cok sıkıcı:(

slm kızlar nasılsınız bugün?
biizm burada bi toz bulutu var ki hava kıpkırmızı oldu...
toz boğazımıza doluyo...
ayy oralarda öyle oluyormuş ya mardinde görev yapan arkadaşlar anlatmıştı, çok kötü oluyormş, dışarı çıkmazsın artık mecbur kalmadıkça..
eveet senın de aysegul galıba dımı?:)sinem kayıplara karısmıs:)

benimki ayşegül, sinem diyordu zaten adımı, farketmedin mi :) biz de sanem diyorduk sana :)
kolat gelsin o zaman, ben de yemek yapıcam oyalanıyorum öyle...

ayy oralarda öyle oluyormuş ya mardinde görev yapan arkadaşlar anlatmıştı, çok kötü oluyormş, dışarı çıkmazsın artık mecbur kalmadıkça..

benimki ayşegül, sinem diyordu zaten adımı, farketmedin mi :) biz de sanem diyorduk sana :)
kolat gelsin o zaman, ben de yemek yapıcam oyalanıyorum öyle...

sagol canım.sana da kolay gelsın yemegınde:)farkettım de acaba karıstırdım mı dıye tereddut ettım bıran:)adasız yanı

:9::9::9::9::9::9::9:
burdayımmmmm kızlar geldimmm nasılsınız bakeeemmmmm :54::54::54::54:
burda sabahtan berideir kar yağıyorr :44::44::44::44:
sanemmm senin adındamı ayşegüll :1::1::1::1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9:
burdayımmmmm kızlar geldimmm nasılsınız bakeeemmmmm :54::54::54::54:
burda sabahtan berideir kar yağıyorr :44::44::44::44:
sanemmm senin adındamı ayşegüll :1::1::1::1::1::1:

eveeeeeeet benım de adım aysegul.bn sanem adını cok severım de:))senle de nette karsılasamadık ben gelıyorum sen yoksun sen gelıyorsun ben yokum:)ayy ne guzel yaa ben hıc kar goremedımkı bu yıl:(

eveeeeeeet benım de adım aysegul.bn sanem adını cok severım de:))senle de nette karsılasamadık ben gelıyorum sen yoksun sen gelıyorsun ben yokum:)ayy ne guzel yaa ben hıc kar goremedımkı bu yıl:(

eee ben sana sanem diyodum hep :1: neese ayşegülde derim istersennn ..
evet cnm yaa karşılaşamadık hiç .... burdan bu yıl hiç kar kalkmadı hatta şöle deyim sana asfaltı unuttum yanii o derece :)))

eee ben sana sanem diyodum hep :1: neese ayşegülde derim istersennn ..
evet cnm yaa karşılaşamadık hiç .... burdan bu yıl hiç kar kalkmadı hatta şöle deyim sana asfaltı unuttum yanii o derece :)))

dee aysegul:)ıkısı de guzel.ilk aklıma gelen sanem oldu buraya kayıt olurken bak senın de sınemmıs,cok yakın:)evet ya oralara cok yagdı,burda tık yok.ben de karı cook sevıyorum ama goremedık kıs bıtecek:(

dee aysegul:)ıkısı de guzel.ilk aklıma gelen sanem oldu buraya kayıt olurken bak senın de sınemmıs,cok yakın:)evet ya oralara cok yagdı,burda tık yok.ben de karı cook sevıyorum ama goremedık kıs bıtecek:(

:))) buraaya gelin beklerizzz hem ziyaret hem gezme süper olurr burda 5yıldızlı kayak merk var :))
orda eğleniriz :))

:))) buraaya gelin beklerizzz hem ziyaret hem gezme süper olurr burda 5yıldızlı kayak merk var :))
orda eğleniriz :))

cook guzel lur ya valla ama bılırsın polısın pek oyle tatıl yapması falan cok degıldır:(sen kars merkezde mıydın canım?

Back