Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sagol canım.sana da kolay gelsın yemegınde:)farkettım de acaba karıstırdım mı dıye tereddut ettım bıran:)adasız yanı

evet adaşız :))))) yemeğimizi yedik bitirdik, makineye attım her şeyi, toparladım, çayı da koydum, hadi gelin çay içmeye :)

ayy tüh yemeğe geleydin, pirzola yapmıştım ızgarada :) sen ne yapıcaksın ya da yaptın mı bişeyler?

ben et yemıyorum canım ya yanı kırmızı et.ama tavuksa tuh kacırdımmbn de esımı beklıyorum yaa yemege gelecektı ama gelemedı dahaben de karnıbahar yaptım fırında,tavuk kofte,corba,pılav:))hadı sen gell

afiyet olsun kızlar yemekler yenmiş..
ben her akşam bi türk kahvesi içiyorum
şimdi de cnm istedi içen varmı?

selamlar kızçeler şansım yok geliyorum gidiyorum kimseye rastlamıyorum :26:
meloşşşş nerdesin hayatım telede cevap vermedin

aaa et pirzolaydı canım :) kaçırdığına üzülme o zaman :) karnıbahar beşamel soslu olanından de mi? ellerine sağlıkcanım, eminim güzel olmştur tıka basa doluydum gelemedim yemeğe :)))
afiyet olsun kızlar yemekler yenmiş..
ben her akşam bi türk kahvesi içiyorum
şimdi de cnm istedi içen varmı?

ben de isterim kahve, yılda bi kaç kez içiyorum gerçi, özellikle içmem ama sütlü yap benimkini tamam mı :)
bu arada yeni takvimin değişikmiş, ben de kızdıydım kk ya, her cevabın altına artık reklam yapmışlar diye, bi baktım senin takvimmiş :)))))

tmm cnm sen gel de yaparım ben sütlü kahve..
evt yeni takvim çok daha güzelmiş..sen de yap istersen
kontrol panelinden
profili düzenle
muhtemel doğum tarihini yaz ve kaydet..
bende ilk reklam sanmıştım sonra farklı farklı görünce sordum
arkadaşlar tarif etti de yaptım

ben pek hoşlanmadım bu takvimden, okuması vakit alıyor ve yer kaplıyor :))) diğeri daha sevimli ve pratikti, kız bebeği vardı seninkinde kucağında oyuncağıyla :) bu tam büyülere yönelik takvimolmuş, diğeri bebeksiydi :) ya bi de benim endişelerim var hala, her an bişey olacakmış gibi geliyor, o yüzden yapmıycam , belki sonra bi de maraş topiğinde arkadaşlarım var, tanıştık da üzyüze, onlardan da bebek isteyen var, kendimden biliyorum böyle şeyler ebakıp üzülürdüm, onların gözüne sokar gibi olsun da istemiyorum, çok seviyorum onları çünkü :) benim sebeplerim var anlıycan.seninkini burdan takip ederiz artık :))

evt burdan takip edersiniz. :))
minnak kızım doğum pozisyonunu almış zaten teyzesi...
evt haklısın bende bebiş yokken çok takılırdım bu tarz ayrıntılara..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..

ah kızlar bende polis eşiyim ve dün adliye sınavlarına girdim eşim polis deyince ne işin var burda ihtiyacın mı var olmaz alamayız seni dediler sen tayincisin çeker gidersin die bende insanın doğduğu yer değil doyduyu yerdir dedim bana her yer memleket dedim ama sonuç başarısız olmuşum soruları bilmeme rağmen eşimde çok üzüldü neyse nasibimiz başka yerden olur inşllah

selam canım

sağlıkla gelsin miniğin

ne kadar ince düşüncelisin taktir ettim doğrusu

hakkınızda hayırlısı olsun canım ama maalesef bu önyargı her yerde var

böyle tipleride anlamıyorum yaa çeker gidersinnnnn off napalım yani polis eşiyiz diye hiç bir işe girmeyelimmi yani üzüldüm senin adına canım ama hakkınızda hayırlısı olsun canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…