• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

saol kuzumm düşündügün için emir kaan atesi cıktı sidetli öksürüyor iki gece öldüm yoruldum canım ya çok zormus bu bebek işi helede gurbetteysen vay haline... eşim sistemi degişti ekiplere gecti ve 12-36 ya döndü bende şimdi cıkayım demiştim de bi baktım yazmıssın kim bakıcak kuzum oglusa:( yoksa hemen olucaktım bide hasta olmasaydı işte :ssz:

bu defada safra kesemde tas cıktı kuzu sorma basıma gelenleri :25: saol bitanemmm sizede gecmiş olsun :ssz:

burdayım bacım senle konusmustuk ya o gün hani arkadaslara gitcektik felan artık ozamanda üşüttü sanırım sonra ikide dişi cıkıyo alttan iyice emir kaan kötü oldu teyzesi onla ugrasıyodum giremdim nete saol kuzu düşündügün için agrımı unutturdu oglusun hasta olması bacım :19: :38:

naber zeynebimm neyin var kuzum gecmiş olsun ii bak minigime :nazar: :49: :38:

merhaba tatlım nasılsın :16:

çok şükür sen nasılsın cnm :)))

burayı yeni keşfettim face book da vardı bir sayfa oraya giriyordum burayıda gördüğüm iyi oldu. takılırım artık

hoşgeldin...

saol kuzumm düşündügün için emir kaan atesi cıktı sidetli öksürüyor iki gece öldüm yoruldum canım ya çok zormus bu bebek işi helede gurbetteysen vay haline... eşim sistemi degişti ekiplere gecti ve 12-36 ya döndü bende şimdi cıkayım demiştim de bi baktım yazmıssın kim bakıcak kuzum oglusa:( yoksa hemen olucaktım bide hasta olmasaydı işte :ssz:

bu defada safra kesemde tas cıktı kuzu sorma basıma gelenleri :25: saol bitanemmm sizede gecmiş olsun :ssz:

burdayım bacım senle konusmustuk ya o gün hani arkadaslara gitcektik felan artık ozamanda üşüttü sanırım sonra ikide dişi cıkıyo alttan iyice emir kaan kötü oldu teyzesi onla ugrasıyodum giremdim nete saol kuzu düşündügün için agrımı unutturdu oglusun hasta olması bacım :19: :38:

naber zeynebimm neyin var kuzum gecmiş olsun ii bak minigime :nazar: :49: :38:

merhaba tatlım nasılsın :16:

cnm hamişlik sıkıntıları işte..
bi de çalıştığım için iyi ce zorlanıyrm artık..
sanada miniğede çok geçmiş olsun cnm sizde iyi bakın kendinize...

burayı yeni keşfettim face book da vardı bir sayfa oraya giriyordum burayıda gördüğüm iyi oldu. takılırım artık
hoşgeldin canım :16:
çok şükür sen nasılsın cnm :)))
bende iyiyim çok şükür canım bebegim hastaydı onla ilgilendim 3 gündür bakalım inşallah iyileşir teyzesi saolasın :34:
hoşgeldin...

cnm hamişlik sıkıntıları işte..
bi de çalıştığım için iyi ce zorlanıyrm artık..
sanada miniğede çok geçmiş olsun cnm sizde iyi bakın kendinize...

hmmm dogru kuzu ya bide calışıyosun ya zorlanırsın iyice saol bitanem bende sizde dikkat edin minnoşumla :38:

benimkide nöbette :)) hayırlısıyla sabah gelsinlerdebiz bekleriz :34::34:
hangi birimde eşin nerde yaşıyosunuz ???:9:

canım özel bir birimde buraya yazmam dogru olmaz :34: sivil calışıyor malatyadayız :16:
sizdemi sarktasınız karstayım yazmışsın sanırım sanki gecmişi okurken gözüme carptı ama yanılmayayım yinede :26:

canım özel bir birimde buraya yazmam dogru olmaz :34: sivil calışıyor malatyadayız :16:
sizdemi sarktasınız karstayım yazmışsın sanırım sanki gecmişi okurken gözüme carptı ama yanılmayayım yinede :26:

anladım cnm tabii uygun değilse yazma....
evet karstayız şarkta malatyada arkadaşlarımız var bizimde :))
özel harekat benim eşimde
bende malatyaya gitmeyi çok istiyorum ama eşim ankara diye tutturdu :44::44::44:

anladım cnm tabii uygun değilse yazma....
evet karstayız şarkta malatyada arkadaşlarımız var bizimde :))
özel harekat benim eşimde
bende malatyaya gitmeyi çok istiyorum ama eşim ankara diye tutturdu :44::44::44:

özelden yazarım tatlımm benim için no problem ama eşimm buraya takıldıgımı biliyor ve yazma bişi diyor...
hmm evet hakkariden bi arkadas geldi burda ortak arkadasımızdı simdi burdalar onun eşide özel harekattı canım hakkınızda hayırlısı olsun :34:
gel tatlım bekleriz yinede malatya güzel olay felan yok ama dış göreve cıkıyo sanırım özel harekatçılar :26:

özelden yazarım tatlımm benim için no problem ama eşimm buraya takıldıgımı biliyor ve yazma bişi diyor...
hmm evet hakkariden bi arkadas geldi burda ortak arkadasımızdı simdi burdalar onun eşide özel harekattı canım hakkınızda hayırlısı olsun :34:
gel tatlım bekleriz yinede malatya güzel olay felan yok ama dış göreve cıkıyo sanırım özel harekatçılar :26:

tabii yaa burda herşeyin bilinmesi ii olmuyor..malatyada okudu zaten eşim polis okulunu biliyo oraları güzelliğini
o soktu benim aklıma şimdi kendi istemiyoo :50:
bide orası 6 yıl çok uzun napıyım ben orda diyoo bakalım hayırlısı artık
evet cnm dış görevi var özel harekatın burda bile ayda 8-10 gün yok eve gelmiyo zor oluyo yaniii :44::44::44::44:

tabii yaa burda herşeyin bilinmesi ii olmuyor..malatyada okudu zaten eşim polis okulunu biliyo oraları güzelliğini
o soktu benim aklıma şimdi kendi istemiyoo :50:
bide orası 6 yıl çok uzun napıyım ben orda diyoo bakalım hayırlısı artık
evet cnm dış görevi var özel harekatın burda bile ayda 8-10 gün yok eve gelmiyo zor oluyo yaniii :44::44::44::44:

hmm ondan malatyayı biliyor ve istemiş ama canım o birimdekiler genelde dogudan doguya geliyor batıya gidiyosanız tabiki bencede batıya gidin memleketinize yakın yada nereyse :34:
gurbetlik zor canım ya ben hiç alışamadım 2,5 senelik evliyim arkadaslarımda maşallah cok burda ama nedense çok sıkılıyom cünkü kafama bi kere yerleşmiş ya bu gurbetteyim kelimesi snaırım ondan :ssz:
evet uçakta konusmustuda burda görevli bir özel harekatcımış afganistana göreve gidiyorum demişti :26:

hmm ondan malatyayı biliyor ve istemiş ama canım o birimdekiler genelde dogudan doguya geliyor batıya gidiyosanız tabiki bencede batıya gidin memleketinize yakın yada nereyse :34:
gurbetlik zor canım ya ben hiç alışamadım 2,5 senelik evliyim arkadaslarımda maşallah cok burda ama nedense çok sıkılıyom cünkü kafama bi kere yerleşmiş ya bu gurbetteyim kelimesi snaırım ondan :ssz:
evet uçakta konusmustuda burda görevli bir özel harekatcımış afganistana göreve gidiyorum demişti :26:

gurbetlik zor ama ben burda lojmandayım burası çok rahat burda huzurluyum aklım eşimde değil onunda bende değil ben çabuk alıştım şükür bende 1,5 yıllık evliyim ....
cnm o dış görev farklı isteyerek gidiyosun ve çok güzel parası var onun :)))
ama heray ilçe görevi var 10 gün o zor oluyo işte...
cnm facee adresimi msj atcam ama 10dk sonra diyoo :)))

Son düzenleme:
gurbetlik zor ama ben burda lojmandayım burası çok rahat burda huzurluyum aklım eşimde değil onunda bende değil ben çabuk alıştım şükür bende 1,5 yıllık evliyim ....
cnm o dış görev farklı isteyerek gidiyosun ve çok güzel parası var onun :)))
ama heray ilçe görevi var 10 gün o zor oluyo işte...

hmm iyimiş ozaman canım yaa :1: bende sen gibiyken hamiş olmustum 1.5 senelik evliydik :nazar: :emir_bebek: :1:
mutlulugunuz daim olsun bitanem bebişin varmı yoksa hayırlısıyla gelsin kuzucun inşallahh :38:
karsta arkadas vardı tuba die tanırsın belki onlarda lojmandaydı sanırım :26:

hmm iyimiş ozaman canım yaa :1: bende sen gibiyken hamiş olmustum 1.5 senelik evliydik :nazar: :emir_bebek: :1:
mutlulugunuz daim olsun bitanem bebişin varmı yoksa hayırlısıyla gelsin kuzucun inşallahh :38:
karsta arkadas vardı tuba die tanırsın belki onlarda lojmandaydı sanırım :26:

ne güzell :)) ben hamiş değilim daha :)) bizim lojmanlardaysa tanıyabilirim bide tokinin loj var
ozaman tanımam :)))

Son düzenleme:
olurmu cnm ikimizinde arkadaşları var bişecik olmass :1::1::1::1::1:
ekleyelim ben özelden gönderiyorum sana adresi olurmu :34:

tamam canım, benim için sorun değil asla :) size nasıl uyarsa... ekledim ben seni...

melikecim,anlıyorum durumunu, bebiş hasta olunca ne ameliyatı de mi, kim ilgilenicek ,san akim bakıcak, zor elbette...ama kafana da takma gurbetteyim diye, bazen ailelerden uzak olmak çok iyi, ben öyle düşünüyorum, yakın olunca niye gelmediniz, naptınız falan soruları oluyor, alınabiliyorlar, eşinle aranda tartışmalar artıyor, hayırlısı olsun ama sen de haklısın bebiş olunca annenin yakında olması büyük avantaj... inşallah biz de bu yaz gidebiliriz muğlaya...

meloşum geçmiş olsun paşaya
nerde üşüttü öle :ssz: öpüyom tontiş yanaklarından kaanımın :16:

sarıbeybi evet canım pek giremiyorum bu sıra birde pek sohbet olmuyo diye himal ettik sanırım burayı :34:
az kalmış doğuma sağlıkla gelsin inşlh :16:

senın cocugun ne kadarlık canım?bız de dusunmeye basladıkta bılmıyorum erken mı ben de tereddutteyım ama...
bu ayın 16sında 1yaşına girecek canım.hayırlısı olsun tatlım yaa

iyi akşamlar kaderdaşlar nasılsınız
gruba yeni kanlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar :9::42:

meloşum nerelerdesin bacım nasıl oldun ağrın sızın varmı :16:

sarıbeybi hamişlik nasıl gidiyor

melek sen nasılsın bu sene yolcumusunuz istbldan :38:
hastayım kuzum yaa oğluşda bende hastayız yatıp kalkıp duruyoruz işte.normalde bu sene istiyoruz ama yine ipka verilmiş bizim yerimize yine göndermeyecekler galiba ..sen nasılsın neler yapıyorsun

Back