Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hoşgeldin meloşum nasılsın?

arkadaşlar merhaba yeni gördüm topiği bende katılayım dedim..bende polis eşiyim şark görevindeyiz... tanışalım sizler nerdesiniz...

hoşgeldiniz arkadaşlar...
biz de urfadayız eşim şark görevinde ama ben urfalı olduğum için şark hiç bitmesin istiyorum :))
bu yıl kalmak için dilekçe verdik hayırlısıyla kalırız inş..

hoşgeldin canım benimmm ohhh gezdin geldin vallaha ne güzel bitanem.bizde mart sonunda gideceğiz inşallah oğluşumlaa koçiş biraz karşı ama bi şekilde ikna ediciiiizzzz

hoşgeldin canım .inş. sağsalim alırsın kuzunu kucağına.bizde şuan istanbuldayız bu sene şarka gitmeyi istiyorduk ama yine ipkamı ne o komser gödermiyormuş

arkadaşlar merhaba yeni gördüm topiği bende katılayım dedim..bende polis eşiyim şark görevindeyiz... tanışalım sizler nerdesiniz...
sende hoşgelmişsinn kuzumm
hayırlısı olsun hakkınızda canım.bizde istanbuldayız bi kurtulsaydım buradan

cnmm bende ılahıyat okuyorum bende kadrolu calısmak ıstıyorum dıyanette. bızde ıstanbuldayız ve eşim asayişte benımde
rabbim gönlünüze göre versin sizin içinde hayırlısı olsun bu arada hoşgeldiniz

ayyy vallaha hiç giremiyorum artık buraya face adreslerinizi verinde orada görüşelim bari:)herkesler iyi gibi görünüyoo okuduğum kadarıylaaa bizde iyiyiz oğluş büyüyo martta yaşına girecek 9ay boyunca ağlamayan çocuk 9.aydan sonra mızmızmızz oyyy uyuz oluyorumm dişler çıkmıyo ağlıo yürmeye çalışıo kol bacak kıracak yakında ne zormuş çocuk büyütmek .bu arada diyete başladım pazartesi günü azıcık asabileştiiimmmmm:))versem bari yaaaa biraz kilo sallım temelli vallaha.bizden haberler böyleee

mrb arkadaşlar topiğinizi dün gördüm..
bende polis eşiyim özel harekat eşim
karsta görev yapıyoruz....
sizlerle tanışmak isterim bende....

mrb arkadaşlar topiğinizi dün gördüm..
bende polis eşiyim özel harekat eşim
karsta görev yapıyoruz....
sizlerle tanışmak isterim bende....

merhaba arkadaşım hoşgeldin ben de yeni sayılırım burada, özel harekatçı eşi olmak nasıl bir duygu acaba senin için? Bildiğim kadarıyla sabit bir yerleri olmuyor 2 sene batı 2 sene doğu, siz kaç yıldır görevdesiniz acaba? Allah kolaylıklar versin tüm teşkilatı korusun inşallah, istanbuldayız biz eşim asayişte, yakın zamanda doğuya gitmeyi düşünüyoruz biz de inşallah, yerimiz henüz belli değil...

mrb arkadaşım.... Amin memleket bekçilerimizi korusun rabbim.... :26:
özel harekat eşi olmak zor yaa ilçe görevimiz var ayda 10gün ilçeye gidiyor zaten 12/24 çalışıyor
çok sık görüşmüyoruz :))).. her yer 2 yıl değil tabide. her şehrin süresi farklı kars 3 yıl mesala bu son yılımz
burdan ankaraya gitmek istiyoruz bu yıl bakalım nasip...
doğu olarak karsı tavsiye ederim biz merkezdeyiz.çok rahat terör yönündende
lojman yönündende çok rahat edersiniz
eşinde görev açısından rahat olur olaysız bi yer bura.

merhaba kızlar.. bende dün şiddetli sag karın agrısı ve mide bulnatısı şikayetiyle acilen dr gittim bide ögrendimki safra kesemde 10 mm tas varmış hemen ameliyat olman lazım dedi genel cerrah moralim sıfırın altında gurbetteyim ve üstüne bide 8 aylık olan oglum var allahım dermansız dert vermesin kızlar napalım saglık olsun artık ya haftaya olurum sanırım hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:

ayy canım geçmişler olsun, dermansız dert vermesin dediğin gibi, olur gider hepsi, bildiğim kadarıyla riskli bi ameliyat değil, inşalah hayırlı geçer, dedem de olmuştu 80 yaşında :) allahın izniyle bişey olmaz. oğluşnla da ilgilenir babası sen çıkana dek, hem hastanenn gözbbeği olur o, hemşirelerden sana düşmez :) annen gelir belki gelme şansı varsa. benimki olsa hayatta gelemez de... eylülde ben de hastanede kalmıştım 1 hafta burda, gerçekten çok kötü hissediyor insan kendini, gelen giden yok, bi başına hastane odalarında, çok ağlamıştım... sıkma canını sen:)

sinemms arkadaşım, hoşgeldin, ayşegül ben...kars merkezde eşimin bi tanıdğı polis ama hiç sevmiyorlarmış karsı, bi an önce kurtulmak için gün sayıyorlarmış, bu sene tayincilermiş aydına isteyecekler diyor eşim. sadece migros varmış merkezde güzel yer olarak. neyse ki tehlikesi yoksa çok iyi, önemli olan o...

hoşbuldum ayşegül arkadaşım bende sinem :)) evet karsta çok güzel yerler yok gezilcek ama
rahat aklım eşimde değil korkum yok şükürler olsun... ona bişey olmasın ben evde oturmaya razıyım :))
kaç yıllık evlisin bebeğin varmı ? çok soru sordum gibi oldum :)))

tabi, rahatlık önemli faktörlerden biri. biz k.maraştayız, ikimizin de doğu görevi, benimki bitti, eşimi bekliyoruz,bu yaz gideriz inşallah. burası akdeniz bölgesinde, doğu görevi için bayağı uygun bi yer :) havası suyu falan çok güzel...olay falan da olmuyor şükür, teröre karşı bi yer zaten, biraz da muhafazakar :)
1,5 yıl yaklaşık evleneli, bebeğimiz olucak inşallah, 2 aylık falan hamileyim, daha yeni. hayırlı olur umarım sonu da... :) sen bahset kendinden biraz da :)

K.Maraş güzel yer ama burdan gitcek arkadaşlar var..senin mesleğin ne ? maşşallah allah kucağınıza almayı nasip eder inş cnm yaa.
sağlıklı hayırlı evlat olsun inş... daha bebek yok bizde bakalım kısmet ....
bende yaklaşık 1,5 yıllık evliyim aynı dönem galiba seninle :)) ekimde evlendim:))
benimde öyle işte karsta hayatımız geçiyor gurbet zor yaaa (

hmm, torpilli yer burası, gelmek zor oluyormuş.
ben ingilizce örtmeniyim :)
hmm biz temmuzda evlendiydik,yaz düğünüydü :) benim ağız alışkanlığı 1,5 yıl diyorm, 1 yıl 7 ay olmuş :) bebek istiyor musunuz peki? inşallah hayırlısı olur,sağolasın güzel dileklerin için. :)
grbet zor tabi, hele de kaliteli bi yerde değilsen çok zor, biz de maraşın kafa yapısını beğenmiyorz hiç, bir an önce kurtulasımız var, bize göre değil, insanları bi acayip yani, kapalı görüşlü...ben 22 yaşımda atandım buraya, ilçesinin köyüne, gençliğim burda geçti, muğla gibi yerden sonra burası çok zordu benim için, inşallah gideriz bu yaz muğlaya, kimsenin kimseye karışmadığı, özgürlükler ve sorunsuzlar şehri memleketime :)
sen nerelisin? ve çalışıyo musun?

anladım cnm tabii düşüncede farklılık varsa zor olur... biz ankaralıyız eşimle evlenmeden önce çalışıyordum özel bi hastanede faturalamada
eşim istemiyodu zaten bide karsta malum özel hast yok :))) evdeyim yaniii ....
bebek istiyoruz ama bazı sorunlar var tedavi gerek bakalım en kısa zamanda inş allah nasip eder .....

evet sorun düşünce ayrıyeten şehir de çok harika bi yer değil, çevresindeki büyükşehirlerin içinde ezilmiş kalmış, kötü görünüyor, pek bi güzelliği yok ama doğu görevi olarak düşünürsek tabi çok güzel bi yer :) rahat ve ucuz sayılır, olay da olmaz pek, olur da halka zararı olacak cinsten çok yoktur, genelde şahsın kendine zararı olan sorunlar işte...
çalışma konusunda hayırlısı olsun diyelim, bazen çalışmamak daha mantıklı oluyor...burda var özel hastaneler, burda olsaydın çalışman çok kolay olurdu...
bebek bizim için de sorunlu bi süreç olarak geçti, 6. ayımızda geldi eşim tedavi olması gerekiyordu, oldu ve beklemedeiğimiz bi zamanda, hatta hemen geldi, şoklardayız hala :) sağlıkla gelir inşalah kısa zamanda ...

zeynepcim, bayağıdır görünmüyorsun, inşallah bi sorun yoktur... merak ediyorum...

güney merabalar, nasıl gidiyor ? kimseler yok de mi bu aralar...bi zamanlar burdaki sohbete yetişemezdim ben, şimdibi ben kaldım sanki herkes yerinde sağ olsun da geç olsun önemli değil ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…