merhabaaaa kızlarrr bizzz geldikkkk kuzumlaaaaaslında gelmicektikkk ama babamız bizi çok özlemişşş dün geldi bugün beraber döndük annem aglamış arkamızdan üzüldümm napalım saglık olsun ne kadar kalsam da evime dönücem iştee umarım sizde iyisinizdir çok yorgunum ama anlamatam öpüldünüz sekerlerimm
Merhabalar bu topiği yeni gördüm aranıza katılayım istedim ben de polis eşiyim, Ağustos anneleri topiğine yazıyordum genellikle 15 haftalık hamileyim, şuan çalışmıyorum ama çalışmaya başlamak için gün sayıyorum, 6 martta atamalarımız belli olacak eğitimciyim, tercihlerimin tamamını şark illerinden yana yaptım eşim şarkını yapmadığı için eş durumundan yanıma gelmesini istedim bu vesileyle şarkımızı da tamamlarız inşallah, dualarınızı bekliyorum bu arada istanbul da görev yapıyoruz, sizleri de tanımak isterim :)
arkadaşlar merhaba yeni gördüm topiği bende katılayım dedim..bende polis eşiyim şark görevindeyiz... tanışalım sizler nerdesiniz...
hoşgeldin canım benimmm ohhh gezdin geldin vallaha ne güzel bitanem.bizde mart sonunda gideceğiz inşallah oğluşumlaa koçiş biraz karşı ama bi şekilde ikna ediciiiizzzzmerhabaaaa kızlarrr bizzz geldikkkk kuzumlaaaaaslında gelmicektikkk ama babamız bizi çok özlemişşş dün geldi bugün beraber döndük annem aglamış arkamızdan üzüldümm napalım saglık olsun ne kadar kalsam da evime dönücem iştee umarım sizde iyisinizdir çok yorgunum ama anlamatam öpüldünüz sekerlerimm
hoşgeldin canım .inş. sağsalim alırsın kuzunu kucağına.bizde şuan istanbuldayız bu sene şarka gitmeyi istiyorduk ama yine ipkamı ne o komser gödermiyormuşMerhabalar bu topiği yeni gördüm aranıza katılayım istedim ben de polis eşiyim, Ağustos anneleri topiğine yazıyordum genellikle 15 haftalık hamileyim, şuan çalışmıyorum ama çalışmaya başlamak için gün sayıyorum, 6 martta atamalarımız belli olacak eğitimciyim, tercihlerimin tamamını şark illerinden yana yaptım eşim şarkını yapmadığı için eş durumundan yanıma gelmesini istedim bu vesileyle şarkımızı da tamamlarız inşallah, dualarınızı bekliyorum bu arada istanbul da görev yapıyoruz, sizleri de tanımak isterim :)
sende hoşgelmişsinn kuzummarkadaşlar merhaba yeni gördüm topiği bende katılayım dedim..bende polis eşiyim şark görevindeyiz... tanışalım sizler nerdesiniz...
hayırlısı olsun hakkınızda canım.bizde istanbuldayız bi kurtulsaydım buradanÖğretmen değilim Kuran kurslarında kadrolu çalışacağım inş.Şuana kadar fahri eğitim verdim şimdi bir fırsat doğdu hayırlısıyla, memur olmak zor ama Allah kolaylaştırır inş.Listemde siirtte var maraşta bakalım hayırlısı ama ilk tercihlerim tokat kendi memleketim o da şarka giriyormuş bu vesileyle öğrendim :) orası olursa daha güzel olur tabi Allahtan hayırlısı, sizler de çok zorluk yaşamışsınızdır eminim bundan sonra rahat edersiniz inş. biz istanbuldayız eşim asayişte 1+1 çalışıyor..
rabbim gönlünüze göre versin sizin içinde hayırlısı olsun bu arada hoşgeldinizcnmm bende ılahıyat okuyorum bende kadrolu calısmak ıstıyorum dıyanette. bızde ıstanbuldayız ve eşim asayişte benımde
mrb arkadaşlar topiğinizi dün gördüm..
bende polis eşiyim özel harekat eşim
karsta görev yapıyoruz....
sizlerle tanışmak isterim bende....
merhaba arkadaşım hoşgeldin ben de yeni sayılırım burada, özel harekatçı eşi olmak nasıl bir duygu acaba senin için? Bildiğim kadarıyla sabit bir yerleri olmuyor 2 sene batı 2 sene doğu, siz kaç yıldır görevdesiniz acaba? Allah kolaylıklar versin tüm teşkilatı korusun inşallah, istanbuldayız biz eşim asayişte, yakın zamanda doğuya gitmeyi düşünüyoruz biz de inşallah, yerimiz henüz belli değil...
merhaba kızlar.. bende dün şiddetli sag karın agrısı ve mide bulnatısı şikayetiyle acilen dr gittim bide ögrendimki safra kesemde 10 mm tas varmış hemen ameliyat olman lazım dedi genel cerrah moralim sıfırın altında gurbetteyim ve üstüne bide 8 aylık olan oglum var allahım dermansız dert vermesin kızlar napalım saglık olsun artık yahaftaya olurum sanırım hakkımızda hayırlısı
ayy canım geçmişler olsun, dermansız dert vermesin dediğin gibi, olur gider hepsi, bildiğim kadarıyla riskli bi ameliyat değil, inşalah hayırlı geçer, dedem de olmuştu 80 yaşında :) allahın izniyle bişey olmaz. oğluşnla da ilgilenir babası sen çıkana dek, hem hastanenn gözbbeği olur o, hemşirelerden sana düşmez :) annen gelir belki gelme şansı varsa. benimki olsa hayatta gelemez de... eylülde ben de hastanede kalmıştım 1 hafta burda, gerçekten çok kötü hissediyor insan kendini, gelen giden yok, bi başına hastane odalarında, çok ağlamıştım... sıkma canını sen:)
sinemms arkadaşım, hoşgeldin, ayşegül ben...kars merkezde eşimin bi tanıdğı polis ama hiç sevmiyorlarmış karsı, bi an önce kurtulmak için gün sayıyorlarmış, bu sene tayincilermiş aydına isteyecekler diyor eşim. sadece migros varmış merkezde güzel yer olarak. neyse ki tehlikesi yoksa çok iyi, önemli olan o...
mrb hoşgeldin..biz de siirtteyiz.. temmuz da tayinciyiz...mrb arkadaşlar topiğinizi dün gördüm..
bende polis eşiyim özel harekat eşim
karsta görev yapıyoruz....
sizlerle tanışmak isterim bende....
hoşbuldum ayşegül arkadaşım bende sinem :)) evet karsta çok güzel yerler yok gezilcek ama
rahat aklım eşimde değil korkum yok şükürler olsun... ona bişey olmasın ben evde oturmaya razıyım :))
kaç yıllık evlisin bebeğin varmı ? çok soru sordum gibi oldum :)))
mrb hoşgeldin..biz de siirtteyiz.. temmuz da tayinciyiz...
tabi, rahatlık önemli faktörlerden biri. biz k.maraştayız, ikimizin de doğu görevi, benimki bitti, eşimi bekliyoruz,bu yaz gideriz inşallah. burası akdeniz bölgesinde, doğu görevi için bayağı uygun bi yer :) havası suyu falan çok güzel...olay falan da olmuyor şükür, teröre karşı bi yer zaten, biraz da muhafazakar :)
1,5 yıl yaklaşık evleneli, bebeğimiz olucak inşallah, 2 aylık falan hamileyim, daha yeni. hayırlı olur umarım sonu da... :) sen bahset kendinden biraz da :)
K.Maraş güzel yer ama burdan gitcek arkadaşlar var..senin mesleğin ne ? maşşallah allah kucağınıza almayı nasip eder inş cnm yaa.
sağlıklı hayırlı evlat olsun inş... daha bebek yok bizde bakalım kısmet ....
bende yaklaşık 1,5 yıllık evliyim aynı dönem galiba seninle :)) ekimde evlendim:))
benimde öyle işte karsta hayatımız geçiyor gurbet zor yaaa(
hmm, torpilli yer burası, gelmek zor oluyormuş.
ben ingilizce örtmeniyim :)
hmm biz temmuzda evlendiydik,yaz düğünüydü :) benim ağız alışkanlığı 1,5 yıl diyorm, 1 yıl 7 ay olmuş :) bebek istiyor musunuz peki? inşallah hayırlısı olur,sağolasın güzel dileklerin için. :)
grbet zor tabi, hele de kaliteli bi yerde değilsen çok zor, biz de maraşın kafa yapısını beğenmiyorz hiç, bir an önce kurtulasımız var, bize göre değil, insanları bi acayip yani, kapalı görüşlü...ben 22 yaşımda atandım buraya, ilçesinin köyüne, gençliğim burda geçti, muğla gibi yerden sonra burası çok zordu benim için, inşallah gideriz bu yaz muğlaya, kimsenin kimseye karışmadığı, özgürlükler ve sorunsuzlar şehri memleketime :)
sen nerelisin? ve çalışıyo musun?
anladım cnm tabii düşüncede farklılık varsa zor olur... biz ankaralıyız eşimle evlenmeden önce çalışıyordum özel bi hastanede faturalamada
eşim istemiyodu zaten bide karsta malum özel hast yok :))) evdeyim yaniii ....
bebek istiyoruz ama bazı sorunlar var tedavi gerek bakalım en kısa zamanda inş allah nasip eder .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?