Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

güney merabalar, nasıl gidiyor ? kimseler yok de mi bu aralar...bi zamanlar burdaki sohbete yetişemezdim ben, şimdibi ben kaldım sanki herkes yerinde sağ olsun da geç olsun önemli değil ne diyelim...
mrb iyi gdyo şkr sizi sormalı evet ya pek kimse yok..

Eşimde çalışmamamın mantıklı olduğunu düşünüyo :)) benimde eşimşn tedavi olması gerekiyo.inş bizede sürpriz bi şekilde gelir :)))

Eşimde çalışmamamın mantıklı olduğunu düşünüyo :)) benimde eşimşn tedavi olması gerekiyo.inş bizede sürpriz bi şekilde gelir :)))

tedavide gecikmesin, inş hayırlısı olur, bizimki hevesliydi dr der demez hastaneye yatmış bile,haberim yoktu, "ben ameliyata giriyorum yetiş" dedi :)
benim de iş ortamım iyi ve rahat, toplamda 17 saat derse giriyorum haftada, okul 8.30dan 12ye kadar, iyi oluyor... evliliğin tadını çıkar valla ohh, evde olmayı özlüyor insan :)

güney, iyiyim nolsun...

slm hnmlar nasılsınız?
ben 1 haftadır giremiyordum topiğe ceza almışım
yeni arkadaşlar hoşgelmişler...

cnm benimmm çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inş..

işte aksatmamaya çalışıyoruz nasip bakalım ... öğretmenlik iyi güzel meslek tabi benimde öle bi mesleğim olsaaydı mecbur izin verirdi :))
bazen sıkıcı oluyor bazen güzel ev yaa :))
evet neden buraya fazla kişiler girmiyo ben bakınıyorum ama yok kimsecikler ...

zeynepcim, hoşgeldin tekrar, kapsama dışında ayzıyordu da anlamadım ben nedenini, neden ceza almışsın ?

sinemcim, e öğretmen olunca izin verirdi tabi, zar zor atanıyor insan, kocası yüzünden onca okuduğu boşa mı gitsin :) zaten öğretmenlik mesleğinde güvenilmeyeck bi durum yok, erkekler genelde kıskanacakları durumda mesleklerini bırakmalarını isteyebilir, bizde öyle bi durum olmaz pek, mini mini yavrucuklarlayız, ya da ergenlerle :)
neyse birbirimizi ağırlayalım artık burda :)

doğru söylüyosun cnm kutsal meslek sizinki :))) ağırlayalım tabii :))

merhaba arkadaslar!ben de geldım aranıza hem polıs kızı hem polıs esı olarak kabul edersenız.kendımı cok yalnız hıssedıyordum sızlerın paylasımlarını gordum de tam bana gore dedım.

cnm sudan sebepten ceza verdiler
neyse geçti gitti özledim sizler..

merhaba arkadaslar!ben de geldım aranıza hem polıs kızı hem polıs esı olarak kabul edersenız.kendımı cok yalnız hıssedıyordum sızlerın paylasımlarını gordum de tam bana gore dedım.

hoşgeldn cnm
kendinden bahsedermsn biraz

sanem55, hoşgeldin, bahset kendinden sarıbeybinin dediği gibi ...

hosbulduk arkadaslar.kpss calısıyorum o yuzden gıremedım nete.7 aylık evlıyım.esımle unıversteden tanısıyoruz 6 yıllık bır gecmısımız var.edirnede yasıyorum.bu ara esım yogun calısıyor cok sıkılıyorum ben de.polıs kızıyım ama es olunca daha farkedılıyormus yalnızlık.sızı gordum kendım gıbı mutlu oldum cok.

hoşgeldin cnm yalnız hissetme kendini bizlerde senin gibiyiz :)))

Son düzenleme:
hosbulduk canım.evet ya gercekten okudukca yalnızlıgımı unutuyorum.hala yalnızım amaakımse de pek gırmıyor galıba nete bu ara.

hosbulduk canım.evet ya gercekten okudukca yalnızlıgımı unutuyorum.hala yalnızım amaakımse de pek gırmıyor galıba nete bu ara.

öyle oluyo insan :)) ama gerçekten terkedilmiş gibi sankii bu sitee :)) bazen konuşmak istiyorum kimse yokkk ((

ben de aksamdan berı bakıyorum ara ara kımseler yokk.eskı sayfalara bakıyorum da muhabbet guzelmıs:))

hayırlı olsun evliliğin daha çok yeniymiş..
ilk zamanlar sıkılırsın kocanın hep çalışıyor olmasından
sonra insan zamanla alışıyor..
bende çalışıyorum bi de 6,5 aylık hamişim o yüzden pek
vakit bulamıyorum girmeye akşamları girmeye çalışırım..
şimdilik hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…