Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

arkadaşlar merhaba yeni gördüm topiği bende katılayım dedim..bende polis eşiyim şark görevindeyiz... tanışalım sizler nerdesiniz...

bizim de ilk tercih mğla :) diğerlerini düşünmedik henüz, muğla benim memleket de ondan.
hayırlısı olsun..bende eşim de van lıyız..ama eşimin ailesi bursa da yaşıyo..eşim o yüzden bursa yı istiyo ama ben istemiyorum bakalım napcaz...

hayırlısı olsun..bende eşim de van lıyız..ama eşimin ailesi bursa da yaşıyo..eşim o yüzden bursa yı istiyo ama ben istemiyorum bakalım napcaz...

hmm anladım. bursa güzelmiş diye duyuyoruz hep, sizin için de hayırlısı olsn... sen de çalışıyor msun?

hmm anladım. bursa güzelmiş diye duyuyoruz hep, sizin için de hayırlısı olsn... sen de çalışıyor msun?
evet güzel bi şehir..yok daha çalışmıyorum kpss ye grdim olmadı bu sene yine grcem... sen çalışıyomusun...

inşallah bakalım..eşim nöbetçi bu gece yalnızım..canım sıkılıyo polis eşi olmak da zormuş aklın hep onda...bi de siirt gibi bi yerde olunca

haklısın, akıl kalır tabi, siirti falan kalmadı artık gerçi, her yerde var artık bu bölücüler...allah korusun hepimizi...benimki çocuk şubede, hep gündüzde neyse ki, 8-5 çalışıyor.

haklısın, akıl kalır tabi, siirti falan kalmadı artık gerçi, her yerde var artık bu bölücüler...allah korusun hepimizi...benimki çocuk şubede, hep gündüzde neyse ki, 8-5 çalışıyor.
benimki karakol da 12 24 çalışıyo 3 günde bir gece gidiyo..

Öğretmen değilim Kuran kurslarında kadrolu çalışacağım inş.Şuana kadar fahri eğitim verdim şimdi bir fırsat doğdu hayırlısıyla, memur olmak zor ama Allah kolaylaştırır inş.Listemde siirtte var maraşta bakalım hayırlısı ama ilk tercihlerim tokat kendi memleketim o da şarka giriyormuş bu vesileyle öğrendim :) orası olursa daha güzel olur tabi Allahtan hayırlısı, sizler de çok zorluk yaşamışsınızdır eminim bundan sonra rahat edersiniz inş. biz istanbuldayız eşim asayişte 1+1 çalışıyor..

Son düzenleme:

cnmm bende ılahıyat okuyorum bende kadrolu calısmak ıstıyorum dıyanette. bızde ıstanbuldayız ve eşim asayişte benımde

cnmm bende ılahıyat okuyorum bende kadrolu calısmak ıstıyorum dıyanette. bızde ıstanbuldayız ve eşim asayişte benımde

ne güzel :) müracaatını yaptın mı peki? Gerçi bu alımlar sadece fahri çalışanlar içindi herhangi bir yerde çalışıyor musun?
Bu arada istanbulun hangi semtindesiniz? Biz Eyüpteyiz...

Son düzenleme:
hoşgeldin melikecim, e fazla kaldın zaten, özlemiştir elbet ...:)
ayy sorma fıstıgım bana kalsa daha kalırdımm:))) eşim dayanamadı geldi aldı altı üstü 25 gün kaldımm sen napıon bebiş nasıl kuzuma ii bakk emiiii güzel annesi
hoşgeldin canım hakkında hayırlsıı olsunnn bende malatyadayım şarktayız
arkadaşlar merhaba yeni gördüm topiği bende katılayım dedim..bende polis eşiyim şark görevindeyiz... tanışalım sizler nerdesiniz...

hoşgeldin sende canım malatyadayız yakın sayılırızzz

benimki karakol da 12 24 çalışıyo 3 günde bir gece gidiyo..
anladım canım, idare ediceksin artık, benimki de geceli gündüzlü çalışıyordu karakoldayken, o sistem de iyiydi, ben beğeniyordum :)
inşallah atanırsın, gerçekten zor memur olmak, olana dek bi dert, olduktan sonra bi dert :) tokat öncelikli olur senin için, maraş da doğu görevi olarak iyi bi yer, malatya da aynı şekilde, malatya maraştan daha güzel tabi :) istediğin yer olsun :) 1+1 nasıl bi sistem?
ayy sorma fıstıgım bana kalsa daha kalırdımm:))) eşim dayanamadı geldi aldı altı üstü 25 gün kaldımm sen napıon bebiş nasıl kuzuma ii bakk emiiii güzel annesi

ayy 25 gün yetmedi mi kızzz :))) iyi olmuştur, boşver... arada lazım böyle. bebişi bilmiyorm artık, cma kontrole gidicem, inşallah yolundadır her şey :) bakarım teyzesi tamam :)

bir gün işte bir gün evde canım daha doğrusu sabah 8 de gidiyor gece 1 de geliyor ertesi günü evde dinleniyor, hafta da 1 gün de gece nöbeti var, listemde malatyadan 3 yer var, eşim oralardan birinin tutmasını istiyor ama bakalım nasip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…