arkadaşlar merhaba yeni gördüm topiği bende katılayım dedim..bende polis eşiyim şark görevindeyiz... tanışalım sizler nerdesiniz...
biz siirt teyiz ..temmuz da tayinciyiz hayırlısıylasiz nerdesiniz guney? biz k.maraştayız...
biz siirt teyiz ..temmuz da tayinciyiz hayırlısıyla
aydın bursa muğla bakalım artık siz nereleri istşyorsunuzöyle mi? hadi hayırlısı olsun, nerelere isteyeceksiniz, biz de tayinciyiz bakalım, tercih yapıcaz :)
aydın bursa muğla bakalım artık siz nereleri istşyorsunuz
hayırlısı olsun..bende eşim de van lıyız..ama eşimin ailesi bursa da yaşıyo..eşim o yüzden bursa yı istiyo ama ben istemiyorum bakalım napcaz...bizim de ilk tercih mğla :) diğerlerini düşünmedik henüz, muğla benim memleket de ondan.
hayırlısı olsun..bende eşim de van lıyız..ama eşimin ailesi bursa da yaşıyo..eşim o yüzden bursa yı istiyo ama ben istemiyorum bakalım napcaz...
evet güzel bi şehir..yok daha çalışmıyorum kpss ye grdim olmadı bu sene yine grcem... sen çalışıyomusun...hmm anladım. bursa güzelmiş diye duyuyoruz hep, sizin için de hayırlısı olsn... sen de çalışıyor msun?
evet güzel bi şehir..yok daha çalışmıyorum kpss ye grdim olmadı bu sene yine grcem... sen çalışıyomusun...
inşallah bakalım..eşim nöbetçi bu gece yalnızım..canım sıkılıyo polis eşi olmak da zormuş aklın hep onda...bi de siirt gibi bi yerde oluncabaş belası kpss :) inşallah olur istediğin meslek. ben öğretmenim.
inşallah bakalım..eşim nöbetçi bu gece yalnızım..canım sıkılıyo polis eşi olmak da zormuş aklın hep onda...bi de siirt gibi bi yerde olunca
benimki karakol da 12 24 çalışıyo 3 günde bir gece gidiyo..haklısın, akıl kalır tabi, siirti falan kalmadı artık gerçi, her yerde var artık bu bölücüler...allah korusun hepimizi...benimki çocuk şubede, hep gündüzde neyse ki, 8-5 çalışıyor.
merhababen de öğretmenim 5 yıllık :) mart ortasında ne atamasıdır bu, hiç bilgim yok. hayırlısı olsun sizin için, biz maraştayız, ben de eşim de doğu görevimizi burda tamamlamış olduk, bu yaz gidiciyiz inşallah. bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. görüşmek üzere :)
Öğretmen değilim Kuran kurslarında kadrolu çalışacağım inş.Şuana kadar fahri eğitim verdim şimdi bir fırsat doğdu hayırlısıyla, memur olmak zor ama Allah kolaylaştırır inş.Listemde siirtte var maraşta bakalım hayırlısı ama ilk tercihlerim tokat kendi memleketim o da şarka giriyormuş bu vesileyle öğrendim :) orası olursa daha güzel olur tabi Allahtan hayırlısı, sizler de çok zorluk yaşamışsınızdır eminim bundan sonra rahat edersiniz inş. biz istanbuldayız eşim asayişte 1+1 çalışıyor..
cnmm bende ılahıyat okuyorum bende kadrolu calısmak ıstıyorum dıyanette. bızde ıstanbuldayız ve eşim asayişte benımde
ayy sorma fıstıgım bana kalsa daha kalırdımm:))) eşim dayanamadı geldi aldı altı üstü 25 gün kaldımmhoşgeldin melikecim, e fazla kaldın zaten, özlemiştir elbet ...:)
hoşgeldin canım hakkında hayırlsıı olsunnn bende malatyadayım şarktayızMerhabalar bu topiği yeni gördüm aranıza katılayım istedim ben de polis eşiyim, Ağustos anneleri topiğine yazıyordum genellikle 15 haftalık hamileyim, şuan çalışmıyorum ama çalışmaya başlamak için gün sayıyorum, 6 martta atamalarımız belli olacak eğitimciyim, tercihlerimin tamamını şark illerinden yana yaptım eşim şarkını yapmadığı için eş durumundan yanıma gelmesini istedim bu vesileyle şarkımızı da tamamlarız inşallah, dualarınızı bekliyorum bu arada istanbul da görev yapıyoruz, sizleri de tanımak isterim :)
arkadaşlar merhaba yeni gördüm topiği bende katılayım dedim..bende polis eşiyim şark görevindeyiz... tanışalım sizler nerdesiniz...
anladım canım, idare ediceksin artık, benimki de geceli gündüzlü çalışıyordu karakoldayken, o sistem de iyiydi, ben beğeniyordum :)benimki karakol da 12 24 çalışıyo 3 günde bir gece gidiyo..
inşallah atanırsın, gerçekten zor memur olmak, olana dek bi dert, olduktan sonra bi dert :) tokat öncelikli olur senin için, maraş da doğu görevi olarak iyi bi yer, malatya da aynı şekilde, malatya maraştan daha güzel tabi :) istediğin yer olsun :) 1+1 nasıl bi sistem?Öğretmen değilim Kuran kurslarında kadrolu çalışacağım inş.Şuana kadar fahri eğitim verdim şimdi bir fırsat doğdu hayırlısıyla, memur olmak zor ama Allah kolaylaştırır inş.Listemde siirtte var maraşta bakalım hayırlısı ama ilk tercihlerim tokat kendi memleketim o da şarka giriyormuş bu vesileyle öğrendim :) orası olursa daha güzel olur tabi Allahtan hayırlısı, sizler de çok zorluk yaşamışsınızdır eminim bundan sonra rahat edersiniz inş. biz istanbuldayız eşim asayişte 1+1 çalışıyor..
ayy sorma fıstıgım bana kalsa daha kalırdımm:))) eşim dayanamadı geldi aldı altı üstü 25 gün kaldımmsen napıon bebiş nasıl kuzuma ii bakk emiiii güzel annesi
hoşbuldum.........nasılsınız bayanlarhoşgeldin canım hakkında hayırlsıı olsunnn bende malatyadayım şarktayız
hoşgeldin sende canım malatyadayız yakın sayılırızzz
inşallah atanırsın, gerçekten zor memur olmak, olana dek bi dert, olduktan sonra bi dert :) tokat öncelikli olur senin için, maraş da doğu görevi olarak iyi bi yer, malatya da aynı şekilde, malatya maraştan daha güzel tabi :) istediğin yer olsun :) 1+1 nasıl bi sistem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?