- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 158
merhabaaaa kızlarrr bizzz geldikkkk kuzumlaaaa aslında gelmicektikkk ama babamız bizi çok özlemişşş dün geldi bugün beraber döndük annem aglamış arkamızdan üzüldümm napalım saglık olsun ne kadar kalsam da evime dönücem iştee umarım sizde iyisinizdir çok yorgunum ama anlamatam öpüldünüz sekerlerimm
hoşgeldin meloşum nasılsın?
Merhabalar bu topiği yeni gördüm aranıza katılayım istedim ben de polis eşiyim, Ağustos anneleri topiğine yazıyordum genellikle 15 haftalık hamileyim, şuan çalışmıyorum ama çalışmaya başlamak için gün sayıyorum, 6 martta atamalarımız belli olacak eğitimciyim, tercihlerimin tamamını şark illerinden yana yaptım eşim şarkını yapmadığı için eş durumundan yanıma gelmesini istedim bu vesileyle şarkımızı da tamamlarız inşallah, dualarınızı bekliyorum bu arada istanbul da görev yapıyoruz, sizleri de tanımak isterim :)
arkadaşlar merhaba yeni gördüm topiği bende katılayım dedim..bende polis eşiyim şark görevindeyiz... tanışalım sizler nerdesiniz...
hoşgeldiniz arkadaşlar...
biz de urfadayız eşim şark görevinde ama ben urfalı olduğum için şark hiç bitmesin istiyorum :))
bu yıl kalmak için dilekçe verdik hayırlısıyla kalırız inş..