çok sağol cnm, geç olsun temiz olsun...cnm sıkıntı etme lütfen kendine...
zaman çok çabuk geçiyor inan.. geç olsun temiz olsun..
sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Rabbim hepimize...
sağol cnm, umudu kaybetmemek gerek haklıın, duyunca çok şaşırdık, hiç bilmediğimiz bişey, beklemiyorduk. eşim ameliyat oldu zaten dün,bakalım artık,sonuçiyiolr inş :)öncelikle geçmiş olsun canım ama bak böyle olurmu sen umudunu kaybetme hayatım üzmede kendini hakkında hep hayırlısı neyse onu iste allahın izniyle eşin ameliyatını olur ve bi bebiş gelir ama ne kendin üzül nede eşini üz ikinizde stres yapmayın
aysegülüm kusum üzülme canım nevar bunda aaa benim eşimde oldu canım sonra hamiş oldum bende:) darısı sana kuzucum aaa sen beni bi ara anlatırım ayrıntılı şimdi burda uzun sürer okiişş
çok sağol cnm, geç olsun temiz olsun...
sağol cnm, umudu kaybetmemek gerek haklıın, duyunca çok şaşırdık, hiç bilmediğimiz bişey, beklemiyorduk. eşim ameliyat oldu zaten dün,bakalım artık,sonuçiyiolr inş :)
melikecim gerçekten eşin de mi ameliyat oldu, ben de çok panikledim hiç çocuğum olmıycak ya da az ihtimal falan diye üzüldük, dün oldu eşim de ameliyat, 1 gece kaldık ahstaneden, inş sonuç iyi olur, bne de hamile kalabilirim :))) senin ameliyattan ne kadar sonra hamilelik oldu canım? kişiye göre değişiyor ama....
selam tatlılarıımmm nasılsınız.....
ay özlemişim sizi
meloşum büyümüş paşa maşallah
sarıbeybi hamilelik nasıl gidiyor tatlım
ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım ama her şeyden önce bizim sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun demi..
hıı bu arada beni soranlar... bende bilmiyorum napıyorum bi koşturmaca gidiyo...iş ev iş ev ek görev derken işte burdayımm..
oldum beakız doğumdan sonra olmadın mı hiç??
ay bi de hamişmişsin
hakkına hayırlısı olsun cnm ya...
bilmezmiyim bacım hamaratsındır elbet...sağol bebem bizde bekleriz bu tarafa...
benim kocişte çok uyumludur hakkını yemiyim hiç yabancılık çekmez..aileye yabancı gibi değil de sanki
içimizde büyümüş gibi girdi herkes hayret etti ve belki de benden çok seviyolar
hele bi kuzenimin oğlu var ki eşimi bi kaç gün görmese adını sayıklıyoooo bizim bebek olunca çok kıskanıcak sanırsam
evet canım mayıs 2010 da oldu ben ekim 2010 da hamile oldum ama dr gitim de öle oldum yoksa yine denemiştik olmamıştı kuzu belkide stresten yani bilemicemçok sağol cnm, geç olsun temiz olsun...
sağol cnm, umudu kaybetmemek gerek haklıın, duyunca çok şaşırdık, hiç bilmediğimiz bişey, beklemiyorduk. eşim ameliyat oldu zaten dün,bakalım artık,sonuçiyiolr inş :)
melikecim gerçekten eşin de mi ameliyat oldu, ben de çok panikledim hiç çocuğum olmıycak ya da az ihtimal falan diye üzüldük, dün oldu eşim de ameliyat, 1 gece kaldık ahstaneden, inş sonuç iyi olur, bne de hamile kalabilirim :))) senin ameliyattan ne kadar sonra hamilelik oldu canım? kişiye göre değişiyor ama....
selam tatlılarıımmm nasılsınız.....
ay özlemişim sizi
meloşum büyümüş paşa maşallah
sarıbeybi hamilelik nasıl gidiyor tatlım
ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım ama her şeyden önce bizim sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun demi..
hıı bu arada beni soranlar... bende bilmiyorum napıyorum bi koşturmaca gidiyo...iş ev iş ev ek görev derken işte burdayımm..
cnm geçmiş olsun eşine...
bak meloş sana güzel bir örnek olur inş.
hem bana da b çok dr kötü şeyler söylediler,artık iğnelere geçeceğim dedi olmazsa aşılama dedi..tabi ben yıkıldım..
eşim sağolsun çok destek oldu ara verelim tedaviye toparlan dedi.
ara verdik tedaviye de sık çalışmalara da
normal hayatımızı yaşadık ki meleğim süpriz bi şekilde girdi hayatımıza..
lütfen sen de sıkıntı etme inş müjdeyi vereceksin cnm..
cnmm nerelerdesin sennn ya
bizi unuttun hatta terkettin sandım dı :18:
hamilelik sıkıntılı geçiyo ama yine de bin şükür halimize..
bulantılarım geçmedi,idrar yollarımda kum var ayrıca son günlerde de belim ya da kalçam tutuluyo olduğum yerde kalıyom
benden bu kadar işte böyleeeeeee
hg kuzum nerelerdesin yahu
bebek nasıl büyüdümü ne yaptın görüşmeyeli yogunluk her yerde var anacım hele bi dogsunda bebek görürüm seni
nolsun tatlım haftanın 6 günü çalışıyorum akşamlarıda yemek temizlik koşturuyorum. Bende sizleri çok özledim ama fırsat bulamıyorum pek iştede net olmayınca... Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin tatlım acil şifalar sanada inş.
Bitanem mayısta düşük yapmıştımya bebek yok yani bu hafta kadın dr. una gitmeyi düşünüyorum eğer bir sıkıntı yoksa yeniden bebiş düşünüyorum baya bekledim hani... İnş kısa zamanda güzel haberleri veririm...
nolsun tatlım haftanın 6 günü çalışıyorum akşamlarıda yemek temizlik koşturuyorum. Bende sizleri çok özledim ama fırsat bulamıyorum pek iştede net olmayınca... Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin tatlım acil şifalar sanada inş.
Bitanem mayısta düşük yapmıştımya bebek yok yani bu hafta kadın dr. una gitmeyi düşünüyorum eğer bir sıkıntı yoksa yeniden bebiş düşünüyorum baya bekledim hani... İnş kısa zamanda güzel haberleri veririm...
hadi yaa canım ben seni hamiş sanıyodum ama biliom düşük olmustu ama sasırdım sanırım neyse hakkında hayırlısı olsun kuzum
haklısın cnm ya bende aynı durumdayım da Allahtan işte net var da giriyom, yoksa evde fırsat yok banada..
cnm bi dr görün inş herşey yolundadır da senin de bebik gelir hayırlısıyla..
yarın için dr dan randevu aldım bir kontrolden geçeyim bakalım her hangi bir sıkıntı yoksa artık bebiş istiyorum..:26:
cnm hangi dr a gideceksin, belki karşılaşırız aynıysa doktorumuz :) ben de yarın gitmeyi düşünüyorum, yumurtlama gününde gel emişti, ve sen neden düşük yapmıştın? belli bi nedeni var mıydı ? inş iyi haberler alırız yarın...
megapark ta mejgan hanım varmış arkadaş önerdi ilk defa gidicem sen hangisine gidiyorsun? Benim hamıleliğin 7. haftasında kanama başlamıştır rapor vermişlerdi yatıyordum sürekli nedenini bulamadılar bebeğin etrafında kan yok kanın nerden geldiğini bilemiyoruz demişlerdi 9. haftadada kalbi durdu ve düşük oldu canım. Yani bir nedenini bulamadılar nedeni olmadığı içinde bende şimdi çok korkuyorum acaba yine olacak mı diye ama korka korka senesini getirdim yapacak bişi yok yine deniycem artık hayırlısı bakalım
canım sanırım siz bebek düşüneli çok olmamıştı dr a neden gidiyorsun?
aslında rutin kontrol olarak gitmemiz gerekiyor bayanlar olarak, hem ondan gittim, bi de 5. ayımız doldu, bende diyabet olduğu ve yaşım geçmek üzere olduğuiçin dr acele etmemi haklı bldu tabi, 30 yaş ve üzeri diyabetli hastalarda riskli grubuna giriyor. ayrıca doğal yolla olmayınca, eşime de bakıldı ve kısırlığa neden olan varikosel tespit edildi, sperm sonuçları da iyi değildi eşimin, tedavi gerekirse başlaması gerek yani. sonuçlarında morfolojisi bozuk çıktı da, morfoloji bozk olup da hamilelik oluşursa düşük olabiliyormuş spermler kalitesiz olduğu için, sizinki de acaba ondan mı diye sormuştum. nedenini bulamamaları da ilginç senin durumun... arkadaşımın bebek doğmadan 1 hafta kala bebeğinin kalbi drdu, nedeni annedeki kan pıhtılaşmasıymış, daha önceden bilmiyorlardı, anneye de zararlı bi durum, ani beyin kanaması falan geçirebilir, sormamın diğer sebebi de buydu :) hayırlısı olsun ikimiz için de. eşinle ilgili bi sorun yok de mi?
Anladım canım.Ben bebek düşündüğüm andan itibaren bayağı araştırma yapmıştım hatta yumurtlama günlerini gösteren bir takvimli program vardı onu indirmiştim hamile kalmanın yüksek olduğu günleri takip ediyorduk ve sonrasında yarım saat kalmamaya çalışıyordum ayrıca eşim keçiboynozu ( harnup) pekmezi yiyiyordu. Sonuçta 6. ayda hamile kalmıştım ( 5. ayın içinde acaba eşiminde görünmesi gerekiyormu diye düşünmeye başlamıştım ama gerek kalmadı) kan pıhtılaşmasını düşükten sonra duymuştum kan tahlili yapıldımı onunla ilgili hatırlamıyorum ve kan pıhtılaşmasında kanama olur mu onuda bilmiyorum. Yarın gidince anlatıcam dr. a zaten başımdan geçenleri bakalım ne diyecek.Benim troidimde sıkıntılı dr 2 ile 3 arasında olursa değerin hamileliği düşün demişti benim değer 7 lerde.(Hamile kaldığım zman normal değerdeydi düşüğe neden olduğu için dr a sormuştum değerin iyi demişti). Yarın ola hayrola bakalım inş. güzel şeyler duyarız dr umuzdan. Nediyim rabbim korktuğumuza uğratmasın..
Hıı bu arada sperm kalitesinin düşüğe neden olması kafama takıldı şimdi ... acaba ?
senin dr un kimdi tatlım?
slm kızlar...
nasılsınız?
ben pek iyi değilim moralim bozuldu bugün..
biizm buraya da yeni emniyet müdürü geldi de
senesi dolanları gönderecekmiş...aslında biz bu yılda kalmak istiyorduk ama adam dilekçe kabul etmem diyomuş..
eşim bugün söyledi de kafam takıldı üzüldüm baya..
çünkü tam bebek olacağı zaman tayin işi taşınma yolculuk aileden falan ayrılma ne zor olur kim biir..
bana dua edin de bu yıl da kalalım lütfen yaaaaaaa
benm dr vatan hastanesinde hilal hanım. demek ki eşinle bi sorun yoktu cnm, hamilelik olduğuna göre. düşük olabiiyormuş dedim ben ama bilimsel bi bilgim yok, sağda solda yazılanlarda okudum da ondan. hatta iyi ki olmamış yoksa düşük olabilirdi diye düşünmüştüm yani, dr yine de sana en doğru bilgiyi verir. tiroidini de düzenleyip öyle planla gebeliği, inş yolunda gier herşey.
ben dr'daydım bugün, herşeyim iyi, yumurtam çatlıyor ama işte eşimden dolayı sonuç olmuyor...artık gelmene gerek yok dedi dr hamile kalana dek, tüp bebek merkezininumarasını falan aldım, düşünücem napiyim(( bi de ameliyattan sonr bile hamile kalma ihtimalin yüzde 2-3 dedi, kadar az beklemiyordum ben (((
canım inş. gitmezsiniz bu sene müd. yeni olduğu için şimdi kesin dille konuşuyordur bakma inş. fikri değişir. Hakkınıza ne hayırlıysa o olur inş.
inş cnm ya bebek olucak bi de ya..o sırada taşınma ailedn ayrılma falan derke kafayı yerim ben aha bak böle olurum:)))
dün dr a gittim muayene oldum kan tahlili istedi bu gün sabah kan verdim akşam sonuçunu gösterdik. bebe aspirini ve folik asit verdi başladım onlara. Ayrıca atibiyotik ve fitil verdi ( farkındayım bu ara üşüttüm sanırım ). Birde süt hormonum yüksekmiş onun düşmesi için hap verdi bir ay sonra yeniden gidicem hem o hormona bakıcak hemde troide bakacağız yeniden... Yani 1 ay beklemedeyim, inş. her şey yolunda gider ve kısa zamanda gebe kalırız canım Allahtan ümit kesilmezmiş biz moralimizi yüksek tutalım hayırlısıyla rabbim nasip de nasip eder bi bebiş....
cnm inş sende aysegül de tez vakitte müjde vereceksiniz...kafanıza takmamak en büyük ilaç bilginiz olsun...
saol canım benim.
Loreal in köpük boyasını aldım kızlar şimdi yapsam mı diye kararsız kaldım yoksa yarın kocişlemi yapsam. Çok merak ediyorum rengi nasıl çıkacak üstelik hiç bugüne kadar kendim boyamamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?