- 27 Aralık 2009
- 26.513
- 25
- 408
est cnm benim..
gecmiş olsun kuzucum doktoruna söle bi tahlil felan ister ona göre de ilaç verir canım benim prensesime ii bakmrb cnm iyi olmaya çalışıyoruz...sanırım benim yine mantarım azdı kasıklarımda da ağrı var da korkuyom ya.....
ooo özel derste veriosun ne güzel kuşum bende isteremmmm hele de sen gibi tastalı bi örtmendennselam kızlar, melikecim ve zeynepcim iyiyim ben şükür, özel ders günümdü bugün, bitirdim, biraz oyalanıyım dedim, yemek yapmaya başlarım az sonra :))) zeynepcim,geçmiş olsun, inş kısa süreli bi ağrıdır. kızınız olacağına da çok sevindim ne güzel :))))
hoşgeldin gelin hanımSelam
Bende bir polisle nişanlanmak üzereyim :26:
hayırlı ugurlu olsun şimdiden canım benim
selamm canımm iyiyizz çok şükür bugün biraz burukluk var bende ama yarına geçer herhalde ne zaman izinden dönsek böyle oluyo bugün eşim nöbette izinden döneli ilk defa yalnızım yine herşey başa döndü alıştım artık ama yinede ne yaparsam yapayım bi burukluk oluyoo iştee sen nasılsın canım?
geçmiş olsun tatlım dikkat et aman git bakalım doktora bi
selam canım hoşgeldin.hayırlı olsun
ahhh canım hep aynı inanki alışamadık gitti şu gurbetlige üzülme bidenem bak hep öleyiz bende sıkılıyorum o kadar gezdigim halde hemde bugünde polis eşi iki arkadasım gelicek aksam eşlerle daha kuaföre gidicem aksamada hazırlık yapıcam anlıcagın cok yorulucam bi yandan emir kaan ...gece hiç durmadı diş çıkıcak ama çıkmıyo fıttırdı yawrum aglaya aglaya bakalım eşim jel aldı geldi sürdümde rahatlar inşallahh