• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet gıı iştahım yerin de valla ah gerim seni sucuk
çiçek dutma beni

evet gıı iştahım yerin de valla ah gerim seni sucuk
çiçek dutma beni
seni tutan yok bacım ben çayı koyuyorum .sende sucuğu kap gel bir güzel kahvaltı yapalım sonrada zepp'in karşısına geçip oh oh diyelim

çiçek 4 dört göz:icecream:
yaramas 4 göz:icecream:
ben 6 göz:teytey:

ngs peki karıştırmıyormusun hangisini taktığını:uhm: bir o bir o ben karıştırırdım herhalde.burada arkadaşın k validesi hem uzak hem yakın gözlüğü tek camda aldı.dahamı kolayki..

neyse daha gençsin...
biraz daha yaşlan bakalım..hayat neler öğretiyo adama..öğrenirsin öğrenirsin:icecream:

Günaydınlar herkese,
çiçeğim ablam gözlüğünü gülerek tak,
yaramas ablam senindemi var gözlüğün,
selens çok geçmiş olsun tatlım,hayırla doğum yaparsın inşallah,

ben yokum yaa kaynatın hemen:mymeka:
neyseee tunaydınlar:kahve:
dun kayınpederımı aldık malatyadan..şutarafagitti
bugun de esımle dısarı cıktılar..:icecream:
ıslerımı bıtırıyım yemegımı yapıyım gelırım yıneşakkıdı

ben yokum yaa kaynatın hemen:mymeka:
neyseee tunaydınlar:kahve:
dun kayınpederımı aldık malatyadan..şutarafagitti
bugun de esımle dısarı cıktılar..:icecream:
ıslerımı bıtırıyım yemegımı yapıyım gelırım yıneşakkıdı

hade..hade..sen işlerinin başına:icecream:
ne işin var buralarda:mymeka:
kayınpederine hizmet et...onu gönder...sonra takılırsınlülülülülülü

kızlar iyi akşamlar ben nezle oldum sabahtan beri yetiyorum şimödi kalktım kardeşim sağolsun yemekleri yapmış yedim biraz kendime geldim.......:çok üzgünüm:.
sizlere bi bakayım dedim......:nazar:...nazar değdi sanırım ilaçta içemiyorum.nane limon....senağlama..portakal greyfurt limon yiyorum suyunu içiyorum.inşallah ççabuk atlatırım.........a.s.benneyaptımki

kızlar iyi akşamlar ben nezle oldum sabahtan beri yetiyorum şimödi kalktım kardeşim sağolsun yemekleri yapmış yedim biraz kendime geldim.......:çok üzgünüm:.
sizlere bi bakayım dedim......:nazar:...nazar değdi sanırım ilaçta içemiyorum.nane limon....senağlama..portakal greyfurt limon yiyorum suyunu içiyorum.inşallah ççabuk atlatırım.........a.s.benneyaptımki

canım kendine dikatet canım bebeler iyidir pek raslayamıyoruz ya Şeniz

canım noldu sana:çok üzgünüm:geçmiş olsun
kendine iyi bak:nazar:

Avuçlarin açıldigi, gözlerin yasardıgı,
ilahi esintilerin kalpleri oksadigi,
anın bir asra bedel oldugu bu gece dualarda birleşmek dilegiyle..

Kandiliniz Mübarek olsun..​

Back