Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya gözlerime inanamıyorum tümün kızlar burda oley oley
şuan dörkgözlü oldum :)
seni tutan yok bacım ben çayı koyuyorum .sende sucuğu kap gel bir güzel kahvaltı yapalım sonrada zepp'in karşısına geçip oh oh diyelimevet gıı iştahım yerin de valla ah gerim seni sucuk
çiçek dutma beni
çiçek 4 dört göz:icecream:
yaramas 4 göz:icecream:
ben 6 göz:teytey:
neyse daha gençsin...
biraz daha yaşlan bakalım..hayat neler öğretiyo adama..öğrenirsin öğrenirsin:icecream:
ngs dur bacım beni korkutma içimden ağlamak geldi birden...senağlamasenağlama
ne ağlıyon hemen:mymeka:
amma sulu gözssün hah...
ağlama değmez hayat..bu gözyaşlarına:icecream:
boga burcuyum ve duygusalım dolayısı ilede sulu gözüm..senağlamasenağlama
ben yokum yaa kaynatın hemen:mymeka:
neyseee tunaydınlar
dun kayınpederımı aldık malatyadan..şutarafagitti
bugun de esımle dısarı cıktılar..:icecream:
ıslerımı bıtırıyım yemegımı yapıyım gelırım yıneşakkıdı
kızlar iyi akşamlar ben nezle oldum sabahtan beri yetiyorum şimödi kalktım kardeşim sağolsun yemekleri yapmış yedim biraz kendime geldim.......:çok üzgünüm:.
sizlere bi bakayım dedim.........nazar değdi sanırım ilaçta içemiyorum.nane limon....senağlama..portakal greyfurt limon yiyorum suyunu içiyorum.inşallah ççabuk atlatırım.........a.s.benneyaptımki
kızlar iyi akşamlar ben nezle oldum sabahtan beri yetiyorum şimödi kalktım kardeşim sağolsun yemekleri yapmış yedim biraz kendime geldim.......:çok üzgünüm:.
sizlere bi bakayım dedim.........nazar değdi sanırım ilaçta içemiyorum.nane limon....senağlama..portakal greyfurt limon yiyorum suyunu içiyorum.inşallah ççabuk atlatırım.........a.s.benneyaptımki