tünaydın hatunlar ne var ne çok...........
komşumla kahvaltı keyfi yaptım şimdi gitti bende kk ye daldım..:))
tünaydın güzelimmŞenizafiyet olsun..
sağlığın iyi demi..kiba.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın hatunlar ne var ne çok...........
komşumla kahvaltı keyfi yaptım şimdi gitti bende kk ye daldım..:))
tünaydın güzelimmŞenizafiyet olsun..
sağlığın iyi demi..kiba.s
Gunaydin arkadaslar ...Şeniz
Hani kimse uyanmamis daha nerdesiniz ...
Erken kalkan erken yol alir ...:1rolleyes:
uyanmadık senene erken kalkan yol alırmış 2 saat farktan bahsetmiyon seni uyanık seni laelaelaelaelaezaten hasta oldum nünüklü geziyorum gözümde akıyor oğlumda hasta senağlamasenağlama
Troya geçmiş olsun kız..a.s
bebişine de..
zep,troya ya burnunu silsin diye verdiğin tuvalet kağıdından bende isterem..:icecream:
Günaydınlaaarrrrrr:icecream:
Herkese güzel bir gün diliyorumŞeniz
günaydın şeker hatunlar
hasta olanlara çok geçmiş olsun gerçi bende hasta yatıyom baş ağrısından durmıyom zati dün doktora gittik erken doğum sorunumuz devam ediyo bol bol istirahat verdi doktor bide sıkıntı stres üzüntü yasak dedi çünkü herzaman düşük olan tansiyonum 14-10 çıktı doktor bile şaşırdı bu yüksekliğe çünkü gebelikte riskliymiş tansiyon yüksekliği zaten başımın ağrısını bir sebebide tansiyonumun yükselmesiymiş nesse ben gidim arada uğramaya çalışırım hepinizi kocaman özledim ve öptümmmmmmmmmmm
günaydın şeker hatunlar
hasta olanlara çok geçmiş olsun gerçi bende hasta yatıyom baş ağrısından durmıyom zati dün doktora gittik erken doğum sorunumuz devam ediyo bol bol istirahat verdi doktor bide sıkıntı stres üzüntü yasak dedi çünkü herzaman düşük olan tansiyonum 14-10 çıktı doktor bile şaşırdı bu yüksekliğe çünkü gebelikte riskliymiş tansiyon yüksekliği zaten başımın ağrısını bir sebebide tansiyonumun yükselmesiymiş nesse ben gidim arada uğramaya çalışırım hepinizi kocaman özledim ve öptümmmmmmmmmmm
günaydın şeker hatunlar