• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

tünaydın güzelimmŞenizafiyet olsun..
sağlığın iyi demi..kiba.s

iyiyim ablacığım cumartesi dr.bebişlerimi gördüm çok duygulandım birisi kıpırdıyordu..:nazar:a.s.:emir_bebek:....

allah şükür ara sıra rahatsızlıklarım oluyor ama iyiyim....tatlicadiarzu......

Gunaydin arkadaslar ...Şeniz
Hani kimse uyanmamis daha nerdesiniz ...
Erken kalkan erken yol alir ...:1rolleyes:

f015.gif

uyanmadık senene erken kalkan yol alırmış 2 saat farktan bahsetmiyon seni uyanık seni laelaelaelaelaezaten hasta oldum nünüklü geziyorum gözümde akıyor oğlumda hasta senağlamasenağlama

uyanmadık senene erken kalkan yol alırmış 2 saat farktan bahsetmiyon seni uyanık seni laelaelaelaelaezaten hasta oldum nünüklü geziyorum gözümde akıyor oğlumda hasta senağlamasenağlama

:):1rolleyes:
Oy tatlim benim gecmis olsun :teselli:
Al bakim mendilini ;:1rolleyes:hediyem olsun
crazy_inventions.jpg

kuzucuga bari bulastirmasaydin :mymeka:

İyi akşamlar arkadaşlar
troya geçmiş olsun tatlım,yaramas ablam sanada geçmiş olsun,

Troya geçmiş olsun kız..a.s
bebişine de..

zep,troya ya burnunu silsin diye verdiğin tuvalet kağıdından bende isterem..:icecream:

iyi akşamlar kızlar aktiya saol bacım tşkler
ngs neredesin ya göremedim k i b

troya sanada geçmiş olsum
ngs gıııı sendemi ben de kulanıyorum :))

aktinya iyi geceler canım herkes yatmış sanırım bak ben ayaktayım daha...................

Günaydınlaaarrrrrr:icecream:
Herkese güzel bir gün diliyorumŞeniz

ngs,tatlışkom nasılsın..a.s.
şuanda dünyaya,4 gözle bakıyorum..
dün gözlüğümü aldım ve çocuklarım aynen şunu dedi(büyük oğlum Anne çok yaşlı gösterdi):oklava:..(küçük oğlumda aynen Anne ooo Avukat gibi olmuşun dedi)a.s...eşim daha bir şey demedi Adamcağazın dün pek keyfi yoktu başı ağrıyormuş nerdeyse beni hiç fart etmedi diye bilirim...:icecream:
ya bu gözlük ne güzel şeymiş,,dünya'yı tertemiz ve binalar çevre cap canlı görünüyor,insanlar hep gülüyor cayırlar çimenler dahada yeşil..:dance:
ama yinede kimseler takmasın derim.. en güzeli kendi gözlerimiz..

günaydın şeker hatunlar

hasta olanlara çok geçmiş olsun gerçi bende hasta yatıyom baş ağrısından durmıyom zati dün doktora gittik erken doğum sorunumuz devam ediyo bol bol istirahat verdi doktor bide sıkıntı stres üzüntü yasak dedi çünkü herzaman düşük olan tansiyonum 14-10 çıktı doktor bile şaşırdı bu yüksekliğe çünkü gebelikte riskliymiş tansiyon yüksekliği zaten başımın ağrısını bir sebebide tansiyonumun yükselmesiymiş nesse ben gidim arada uğramaya çalışırım hepinizi kocaman özledim ve öptümmmmmmmmmmm

günaydın şeker hatunlar

hasta olanlara çok geçmiş olsun gerçi bende hasta yatıyom baş ağrısından durmıyom zati dün doktora gittik erken doğum sorunumuz devam ediyo bol bol istirahat verdi doktor bide sıkıntı stres üzüntü yasak dedi çünkü herzaman düşük olan tansiyonum 14-10 çıktı doktor bile şaşırdı bu yüksekliğe çünkü gebelikte riskliymiş tansiyon yüksekliği zaten başımın ağrısını bir sebebide tansiyonumun yükselmesiymiş nesse ben gidim arada uğramaya çalışırım hepinizi kocaman özledim ve öptümmmmmmmmmmm

canım benim,,çok geçmiş olsun demekki başının ağrısı halen geçmedi...Rabbim şifa versin..doğumunda'da hakkında hayırlısı olsun bitanem ,senin için ve arkadaşlarım için dua edeceğim..Şeniz

günaydın şeker hatunlar

1012-016-22-1042.gif

Gunaydin arkadaslar..
Selenscigim gecmis olsun :teselli:
dikkat et kendine canim a.s.

ya gözlerime inanamıyorum tümün kızlar burda oley oley
şuan dörkgözlü oldum :)

günaydın şeker hatunlar

a.s.kendine iyi bk bacım Allah kolaylık versın :nazar:

Back