Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam ngs ablacım nasılsın iyimisin görüşemiyoruz uzu zamandır pek takılmıyorsun .............

selam ngs ablacım nasılsın iyimisin görüşemiyoruz uzu zamandır pek takılmıyorsun .............

Selam ablacım,yaz sezon olduğu için misafirlerim oluyor,boş kalınca kk ya giriyorum:1hug:
sen nasılsın?bebişler nasıllar? yaramazlık yapıyolarmı?:1hug:
Şeniz

canım yaaa.... nasıl sevindim bilemezsin :dance:. allah isteyen herkese versin inşallah. kucağına iki cennet kokusu birden alacaksın çok şanslısın. iki ay sonra onlarıda görürüz artık. :teytey:

canım sağol dileklerin için inş.2 ay sonra oğluşlarımı cennet kokulularımı kucağıma alırım ........
allahım her isteyene nasip etsin...........
zor bişey gerçekten arkadaşım 7 yıl sonra kavuştum ben bu mutluluğa umarım her isteyene allahım tez vakitlerde nasip eder:1hug:

herkese günaydın
gülancım nasıl gidiyor ikizler? ikisi birden tekmeleyince baya sarsıntı oluyor mu? ikiz hamile bi komşumuz 7 aylık hamileyken oturduğu yerden kalkamazdı. sende durumlar ne?

canım bende aynıyım hemen hemen ikisi tekmeleyince sarsılıyorur karnım ..........
dışa vurmaları bişeey değilde oğlumun biri içe aşağı vuruyor fena oluyorum....sağsalim allahım kucağıma almayı nasip etsin......

Günaydınlarrrrrrr:icecream:
kendi kendime,günaydın...iyi akşamlar diyorumkafamçokkarıştı
kimse yokmu aaaaaaa:mymeka:

gunaydınlar..
ıyı aksamlar..
sevgıler..
saygılar..
cok kızmıs gordum senı hepsını bır cırpıda soyleyımde kurtulayım dedım:roflol:

gunaydınlar..
ıyı aksamlar..
sevgıler..
saygılar..
cok kızmıs gordum senı hepsını bır cırpıda soyleyımde kurtulayım dedım:roflol:

eeee...kızarım tabii yaaa
bakıyom kimseler yok..kendi kendime konuşuyom gidiyom:bbo:
üstelik misafirlerim olduğu halde,kk yı da girmeyi ihmal etmiyormyerimseniben
annadınmı cicimnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…