Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şenizbacım ne güzel valla izmirin kızları güzel diolar ya iyice bak şutarafagitti
bugün de komşumgeliyorr izmirden buca dan oturuyolarra.s.çok sevindim akşam aradılarr
sabah 6dan beri mutfaktayım ne yapacağimi şaaşırdım kafamçokkarıştı
Herkese Günaydınlarrrr:icecream:
Nasılsınız hanımlar?
Sağlıklı,neşeli,güzel bir haftasonu diliyorum
Şeniz Şeniz
Akşam erken yattım,çok yorgundum,iyi dinlenmişim:icecream:annem ne bu hafta sonu erkenden..jeyyar
kargalar kahvaltısını yapmadan dıkılmıssın ayagananiknanikgamyoncuiremsu
selamlar gülancığım,nasılsın?sıcaklarla aran nasıl?Allahım yardımcın olsun:1hug:selam hanımlar ne var ne yok dishe sen daha tatile çıkmadınmı??
Akşam erken yattım,çok yorgundum,iyi dinlenmişim:icecream:
o senin dediğin karga ............. yemeden denir:mymeka:
selamlar gülancığım,nasılsın?sıcaklarla aran nasıl?Allahım yardımcın olsun:1hug:
selam hanımlar ne var ne yok dishe sen daha tatile çıkmadınmı??
Her halinle zarifsin gısŞenizşaka yaptım:1hug:o yedıgı de bır nevı kalhvatı oluyoo ıste..tatlicadiarzu
anam zarıf olalım dedık tatlicadiarzuama yaranılmıyoo :dilcikar:ıyı karga pohunu yemeden ozaman oldumu sımdı:roflol:
Her halinle zarifsin gısŞenizşaka yaptım:1hug:
:roflol: :roflol:
slm polis eşleri.
beni hatırlayanınız var mı bilemiyorum pek aranıza katılamadım malesef. eşimin doğu görevi için artık tokattayız. ben kpssye girdim açıkçası bişey de beklemiyorum çok feciydi malesef... tokatta ne yapabilirim diye kara kara düşünüyorum
aranızda tokatta olan varmı
Zarifem benimsırnaşık şeycıdden mı:1shok:
ben mıfisfisfis
emınsın yanı:roflol::tomato:
minimini,merabalar canım,yeni yeriniz hayırlı olsun....slm polis eşleri.
beni hatırlayanınız var mı bilemiyorum pek aranıza katılamadım malesef. eşimin doğu görevi için artık tokattayız. ben kpssye girdim açıkçası bişey de beklemiyorum çok feciydi malesef... tokatta ne yapabilirim diye kara kara düşünüyorum
slm polis eşleri.