• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın canım....memleket adana.çok sıkıldım canım yaaa hiç gezilecek yer yok allahın bi parkı bile yok oturulacak.anlıyacan çok sıkıcı.bütün gün evdeyim arada eşimle market alişverişlerde dışardayız.apartmanda allahtan arkadaşlarım var onlar olmazsa hehalde iyice bunaltıcı olurdu yasen nerelisin canıma.:1hug

canım ben aslen uşaklıyımm ama aydındaa büyüdüm ailem aydındalarr hala.evettt ben d.bakırdaa bilee çok sıkılırdımm amaa şimdii manisadayızz amaa ilçesinde burasıını hiç sevmiyorumm nee arkadaşlıklarr iyii nedee ortamıı çekicii hiçbişeyi yok dedikodu iftiraa çekememezlik yarışşş anlıycann dallasıı aratmmayann bir şehirr ben pek kimseye gitmemm geneldee evdeyimm ne şeytanı göreyim ne selavat getireyimm tarzı hayatım varr ii kii burası yani kk var vallaa
dogudaki arkadaşlıklarr çok bambaşkaa canım

selam arkadaşlar..
bazen görev yapacağımız yeri kendimiz belirliye biliyoruz bazende devletimiz nereye gönderirse oraya gitmek zorunda kalıyoruz..
burası bizim kendi isteğimizle geldiğimiz yer..şark görevinden sonra (Antalya)ben ve eşim çocuklarım burada olmaktan çok mutluyuz.. sizlerden sabırlı olmanızı diliyorum elbette benimde sıkıldığım bunaldığım zamanlar oldu.kendinize mutlaka uğraşa bileceğiniz bir uğraş bulun. mutlaka bir şekilde kendimizi geliştirmeliyiz..öyle güzel ve sağlıklı bir hayat geçirinki ileride benim yaşıma geldiğinizde bunalımlı depresyonlu bir hayatınız olmasın.. bu sadece eşlerimizin elinde değil bizlerinde elinde elbette..evde sakın fazla oturup eve kapanmayın.. bulunduğunuz il ,şehir ufak olabilir ama inanın mutlaka sizler için bir uğraş mutlaka vardır benden size abla tavsiyesi..kendinizi mutlaka mutlaka geliştirin bol bol kitap okuyun ..sizler Polis eşleri bana göre çok özelsiniz özeliz ,her insan gibi mutuluğu fazlasıyla hak ediyoruz....önce sağlıgınızda sonrada yuvanızda hep mutlu olun...a.s.

kitap okumayı zaten çok severim amaa ben evde olmaktan çok mutluyumm eve kapansam bilee hapis hayatı anlamında yaşamıyorumm insansız yaşamaktaa güzell eşimlee yaşamanın tadını hiçkimse vermiyor nerde çokluk orda ... hesabı yanii
insanların işi gücü yokmuş gibi birgün orda birgün burdaa kapı kapı gezmeyide herzaman saçma bulmuşumdur.
büyük yerler herzaman dahaa sosyal oluyor.burayı sevmesemde beğenmesemde kendime cehennem hayatı yaşatmıyorumm şükür her halimee

kitap okumayı zaten çok severim amaa ben evde olmaktan çok mutluyumm eve kapansam bilee hapis hayatı anlamında yaşamıyorumm insansız yaşamaktaa güzell eşimlee yaşamanın tadını hiçkimse vermiyor nerde çokluk orda ... hesabı yanii
insanların işi gücü yokmuş gibi birgün orda birgün burdaa kapı kapı gezmeyide herzaman saçma bulmuşumdur.
büyük yerler herzaman dahaa sosyal oluyor.burayı sevmesemde beğenmesemde kendime cehennem hayatı yaşatmıyorumm şükür her halimee

bugün alışverişe gittimm ooo neler aldım nelerr sayamadımm nae kadarlık alışveriş yaptığımıı

ne ballandıra ballandıra anlatıyon olan var olmayan var :roflol:
yasamdan ne kadar tad almayı bıldıgını anlatmaya calısma bosuna bu anlatılmaz senınle yasamak ve bızzat sahıt olmak lazım( sahıt oldugumdan bılıyorumjeyyar)
kapı kapı gezmekte bısey yokta bırde asılsız dedıkodular olmasa :dilcikar:orda bulunmayan ınsanlar ıcın konusulmasa:mymeka: kaldı kı en buyuk gunahlardan KUL HAKKI dıe bılıyorum yanlıssa duzeltılsın..:kahve:
sen dogru bıldıgını yap;bu dedıkodulardan oldukca canı yanan bırı olarak sen daha deneyımlısın bu konuda..:1closedeyes:
ve son bısey daha evet gercektende SUKUR HALIMIZE sengözlerimebaksanab

ne ballandıra ballandıra anlatıyon olan var olmayan var :roflol:
yasamdan ne kadar tad almayı bıldıgını anlatmaya calısma bosuna bu anlatılmaz senınle yasamak ve bızzat sahıt olmak lazım( sahıt oldugumdan bılıyorumjeyyar)
kapı kapı gezmekte bısey yokta bırde asılsız dedıkodular olmasa :dilcikar:orda bulunmayan ınsanlar ıcın konusulmasa:mymeka: kaldı kı en buyuk gunahlardan KUL HAKKI dıe bılıyorum yanlıssa duzeltılsın..:kahve:
sen dogru bıldıgını yap;bu dedıkodulardan oldukca canı yanan bırı olarak sen daha deneyımlısın bu konuda..:1closedeyes:
ve son bısey daha evet gercektende SUKUR HALIMIZE sengözlerimebaksanab

olmazz anlatmamm lazımm alışverişş hastalığımı havaa basmam lazımmlaelaelaelaelae
ahh o dedikodularr yokmuu helede iftiralarr insanıı taş ederr
bu tipp zararlı insanlardann çevremdee fazlasıyla varr bu da bir sınavv
amann ah alan olmaktansa ahhh eden olmayı yeğlerim dişlimmÇok üzgünüm çoookjeyyar

kızz dişlii geçenn teldee söyleoiğin doğrumu ngs ablamm cidden amir eşimi laa
okuzz nee baştann demiyonn edebimizii ona göree yapardıkk saygılıı olmak lazımmm üssümüzee
amaa ne alçak gönüllü kadın yaa o kadarr konuştuk hiç bahsetmedii

okuzz nee baştann demiyonn edebimizii ona göree yapardıkk saygılıı olmak lazımmm üssümüzee

ben bılmem kendısı bılırsengözlerimebaksanab
sonra olaylar benım basıma patlıyorşakkıdı
ama oleydı sanırım ;galıba;kanımca;kafamçokkarıştı:roflol:
cok fazla dıllendırmedıgı ıcın hatırlamıyorum:sm_confused:

yüce mevlam emniyet teşkilatımızda görev yapan emniyet müdürlerimizi amir ve başkomiserleri ve polis memurlarını hayırlı illere ve ilçelerine gitmeyi kazasız belasız da dönmeyi nasip etsin. ALLAHIM burunlarınıda kanatmasın... biz tayin beklerken eşim asayiş şube amiri oldu başmüdürümüz emir verdi,nerden nereye arkadaşlar, allah hayırlı yere nasip etsin, bende bugün hamilelik kan testi yapdırdım sonuçda pozitif ne yapacağımı bilemiyorum lojmana gitmeyi düşünmüyorum çünkü dar oda sı ve salonu, dedim ya hayırlısı olsun, tayin olan arkadaşlara allah yardım etsin başarılar diliyorum...

yüce mevlam emniyet teşkilatımızda görev yapan emniyet müdürlerimizi amir ve başkomiserleri ve polis memurlarını hayırlı illere ve ilçelerine gitmeyi kazasız belasız da dönmeyi nasip etsin. ALLAHIM burunlarınıda kanatmasın... biz tayin beklerken eşim asayiş şube amiri oldu başmüdürümüz emir verdi,nerden nereye arkadaşlar, allah hayırlı yere nasip etsin, bende bugün hamilelik kan testi yapdırdım sonuçda pozitif ne yapacağımı bilemiyorum lojmana gitmeyi düşünmüyorum çünkü dar oda sı ve salonu, dedim ya hayırlısı olsun, tayin olan arkadaşlara allah yardım etsin başarılar diliyorum...

merhaba!..
aramıza yenı mı katıldınız benneyaptımkiyoksa bız mı ılk kez karsılasıyoruzyerimseniben

benim esimde polis arkadaslar ve bu güne kadar eslerinizin polis oldugunu bilmiyordum daha hepimize allah yardım etsin cok zor ve güzel bir meslek ama kadınlar icin zor sürekli kocanı bekle ailenden ayrı ama cok iyi arkadaslar vardı kötülerin oldugu kadar onlarla tanıstıgıma cok sevinyorum esim polis olmasaydı belki hic birini tanıyamayacaktım

Gözecim,amir eşi veya müdür eşi olsam nolcakki...önemli olan insan olmak...
Ben de eşimde en kutsal görevlerden birini yaptığımızı düşünüyorum....
Bunca seneler görev yaptığımız her yerde,bütün personelle,arkadaş gibi olduk ve kardeş kardeş ayrıldık her gittiğimiz yerden...ve halen görüşürüz,saolsunlar aranırız ve ararız...
Onlarla oturduk ağladık,onlarla güldük...
Önemli olan,pencereden bakınca,camın kirliliğini görmek değil,camın karşısındaki çiçekleri,ağaçları,kuşları görebilmektir....
Sonra benim eşimin rütbesi o....benim rütbem değilki...benimde felsefem bu...hayatım boyuncada eşimin kimliğini kullanarak,kesinlikle ve kesinlikle faydalanmadım hiç bir konuda....hep kendi aklımla hareket ettim,her işimde de şükür başarıyla çıktım...ama ha eşimin hep yanında yürüdüm,ne arkasında oldum,ne de önünde...
Ben kendim oldum anlıyacağın,onun içinde etrafımda sahte arkadaşlar,dostlar yoktur...zaten onu da anladığım anda arkadaşlığımı bitiririm...

Burda yaptığımız arkadaşlıklarımızda,pazara kadar değil,mezara kadar sürmesi dileğimdir:içelim:

Yazımda yanlış yazdığım,veya ters gelen bir şey varsa,lütfen yazın,olabilir,hepimiz insanız hata yapabiliriz,hatayı kabul etmek büyüklüktür,her zaman eleştirilere açığım hatam varsa,haksız isem kabulümdür....ama haklı olup ta haksızlığa itilirsem de beni o zaman kimse tutamaz...

Herkese Sevgilera.s.

herkese hayırlı akşamlar ..... JANET BEN ADANALIYIM CANIM ADANIN NERESİNDE OTURUYOSUN..BENDE POLİS EŞİYİM şuan şırnaktayız 1 yılımız var daha çok sıkıldım burdan sen neyaptın nasıl gidiyo hayat

jlocummm
aramıza hoşgeldin canommm umarımm iyi vakit geçiririzz hep beraberr ngs ablammm öyledirr alçak gönüllüdürr bu şekilde seviye atladıı kalbimizdee

benim esimde polis arkadaslar ve bu güne kadar eslerinizin polis oldugunu bilmiyordum daha hepimize allah yardım etsin cok zor ve güzel bir meslek ama kadınlar icin zor sürekli kocanı bekle ailenden ayrı ama cok iyi arkadaslar vardı kötülerin oldugu kadar onlarla tanıstıgıma cok sevinyorum esim polis olmasaydı belki hic birini tanıyamayacaktım

janetcigim aramiza hosgeldin :içelim:gunluk konusmalarimizi yaptigimiz diger topigimizede bekleriz canim ..155 merkez sengözlerimebaksanab

tünaydın polis eşleri ..............
tayin yerlerinize adapta oldunuzmu.......??........

jlocuğum ................................
sanırım aramıza yeni katıldın hoşgeldin canım umarım herşey gönlünce olur.............

Back