Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ii günler türkish lokumlarıı hepinize güzelbol güneşli ve mutlu günler diliyorum ve fenerbahçelileri canı gönülden kutluyorum...

Arkadaşalr 10 nisan Polis bayramı yaklaşlaşıyor varmı bir planınız..
eşinize hediye almak gibi..sengözlerimebaksanab bulunduğunuz şehirde eğlenceler oluyormu oluyor ise katılmayı düşünüyormusunuz.. 10 nisan günleri Antalyada Emniyet Müdürümüzün sayesinde çok renkli ve eğlenceli geçiyor.. günün sabahında gururlandığımız geçit töreni öğleyin bayanlara müzik eşliğinde yemek akşamlarıda ailenizle birlikte..ertesi gün ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte dinlenme tesisimizde piknikler düzenleniyor hazırlıklar başladı diye bilirim.. eğer eşim iyileşir ve gide bilirsem sizlere çektiğim resimlerden göstere bilirim...

oh oh yandan yandan...
zepp hatırlıyorum geçenyıl kk'da çok güzel bir sayfa ve konu açmıştın bu etkinlikler ile ilgili aynısını bu yılda bekleriz..(teşekkür)a.s.

dağçiçeğim çok güzel inş.eşin iyileşirde gidersin.......Şeniz....
burdada geçen yıl sabah tören oldu konvoylar ilçede gezdi......biz en öndeydik konvoyun akşamda yemek düzenlenmişti güzel olmuştu......

bu yıl törene gidemem sanırım ama yemek olursa giderim.........
aşkım manisa emniyetin düzenlediği halısaha maçına çağırmışlar kutlama babında oraya gidecek büyük ihtimalle ama ben onu izliyemiyeceğim izlemeyi çok isterdim......Şeniz.....

aşkım ilçenin en güzel futbol oynayan polisi turnuvaları başladı her gün biryeri sakatlanıp eve geliyor....:1shok:......yakında masörlük sertivikası alacağım onun sayesinde...:roflol:

cicegim ne guzel ;bekliyorum fotograflari ...
Bu senede cok guzel bir sayfa dusunuyorum yerimseniben

HAYIRLI CUMALAR KISLARRRRR

çiçemm ne güzel sizin orda bayağı renkli geçiyomuş bizim burdada hazırlıklar başladı sabahtan geçiş töreni akşamda müdür beyin yemek daveti isteyen katılıyo burda o kadar.. bizim bugün provalar varmış kociş panzerci son senede ya panzer yada akrep sürüp gitcek burdan oğluşumuzuda alır yanına slm vererek geçerler tören alanından resimlerini koyarım becerebilirsem..

gözek canım noldu niye canın sıkkın üzme o tatlı canını valla hiçbişeye degmiyo...

ya ya ya şa şa şa. polis gücü çok yaşa.. gulanın eşine başarılar..
günaydın arkadaşlar hem nekadar güzel birgün hem ne kadar acı birgünnn hepinize selamlar saygılar

gözek noldu canım .hayırdır .neye canın sıkıldı:uhm:

selens sizinkide çok güzel..eşin geçerken üzerinize su püskürtmesin..:roflol::roflol:
resimleri bekliyoruz..a.s.

günaydın arkadaşlar hem nekadar güzel birgün hem ne kadar acı birgünnn hepinize selamlar saygılar

Hayırdır be tatlım ne oldu:uhm:
bende aynı düşünüyorum bu dünyada hiçbirşey üzülmeye değmez unutma canım Şeniz
seni sevgiyle kucaklıyorum canımŞeniz

HAYIRLI CUMALAR kıslar bende polis eşiyim aranızda bulunmaktan mutluyum bugün biraz keyfim yok ama burası iyi geldi.

HAYIRLI CUMALAR kıslar bende polis eşiyim aranızda bulunmaktan mutluyum bugün biraz keyfim yok ama burası iyi geldi.
SAHRAA HOŞ GELDİN..EVET BURASI İNSANA İALÇ GÜBİ GELİYOR..BİRDE POLİS EŞLERİ GEYİK BÖLÜMÜMÜZ VAR ORAYADA BEKLERİZ..a.s.
gözek noldu canım .hayırdır .neye canın sıkıldı:uhm:

gözek canım noldu niye canın sıkkın üzme o tatlı canını valla hiçbişeye degmiyo...

canlarım bugün 4 nisannn ve benim çok değer verdiğim anarken bile gözlerimin dolduğu bir büyüğümün ölüm yıldönümü mekanları cennet bahçesi olsunnn :çok üzgünüm:senağlama[/QUOTE]

GÖZEKcim hassasiyeti anlıya biliyorum.takdiri ilahi biliyorsun..sevdiklerimizn yokluğuna alışmak çok zor.mekanları cennet olsun inşallah.

a.s.hoşbulduk herkese teşşekür, ben bursalıyım istanbulda oturuyorum tabii görev dolayısıyla sengözlerimebaksanab

canlarım bugün 4 nisannn ve benim çok değer verdiğim anarken bile gözlerimin dolduğu bir büyüğümün ölüm yıldönümü mekanları cennet bahçesi olsunnn :çok üzgünüm:senağlama

sengözlerimebaksanab canım bırak onlar geyik takılsın konuya uzak olduklarını düşünüyorum doğrumu kızlar[/QUOTE]

onlar dıye bahsettıgınız gerıde kalan cogunluk oluyor yanılmıyorsam..:1closedeyes:
konunun ne oldugunu bılıyoruz ama herseye sızın verdıgınız tepkıyı vermek zorunda degılız degıl mı..sengözlerimebaksanab
bırakında ne takılıcamıza kendımız karar verelım..şakkıdı
bu cumlelerı sızın agzınızdan ılk duyusum degıl..:1closedeyes:
lutfen uslubunuza dıkkat edın..
kımse rahatsız olmuyorsa bıle ben oluyorm bılmem bu yeterlı mı..şakkıdı

vay anam vayyyyyyyyyyy kimler gelmiş sevdiğim dişemmm sen kafana takma bana
uslub dersi ver yeter laf atmasak uğradığın yok gülümmmmmmmmmmmm:smiley-cool:[/QUOTE]

yenı gelmedım ben hep buralardayım..
senın gozune ılısmedım sanırım..tatlicadiarzu
ıstedıgın ders olsun ne konuda ıstıyorsan yardımcı olurum..:1closedeyes:
ogretmen lısesı cıkıslıyım ben ıyı anlarım bu dılden sen sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…