• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Merhaba,
Bu başlık sohbet başlığı değildir, ortak sorunlarınızı paylaşmanız içindir. Asker eşlerine dönmesin sonu lütfen...

Nasıl bir yanlışlık yaptık acaba:uhm:
Sohbet ederken,herşeyimizi de paylaşıyoruz....
Bana göre her şeyimiz uyum içinde...
Bilemediğim hatalarımızmı var..

merhaba hepinize:utangac:
çok uzun zamandır gelmedim kk ya:çok üzgünüm:
hepinize sevgiler sunup yeniden gideceğim....geçmişi okuyamadım.... o kadar vaktim yok...:a015:

Allah allah kimse uğramamış buraya,
benim kızlar iyileştiler çok şükür,bugün babalarıyla gezdiler,beni evde bırakıp tabiii,olsun onlar iyi olsunda tek ben gitmesemde olur.

aktinyacığım ben burdayım bakkkkkkkkkkk........
kimsecikler yok senden ve benden başka bende şimdi çıkacağım binbir gece başlıyor........
başımda ağırıyor .............................malum rahatsızlıklar devam ediyor.................

dishe canem sağol desteğin için yaf bi rahat ettirmediler şu hamileliğimde gözümün yaşı bir türlü dinmek bilmedi valla insanlar ne nankör ne uyuz olmuş böle yaf iyilik yap denize at diye bunlara denir herhal nesse yeter beni sıkmayın dedim çıktım geldim..

aktinya şekerim sanada geçmiş olsun

hepinize ii haftalar şekerler...
selens noldu canım seni kimler üzdüki...buna sakın izin verme şu günler senin en hassas günlerin ..seni üzen şeylerden mümkün oldukca uzak dur.a.s.
gunaydın bacılar nasılsınızz
ah gurbetlik zor kaynım nişanlanıyorrr ama biz gidemiyoruz ah ah
gurbette olmak zor annacılğım mutluluk ta üzüntüde paylaşamıyorsun
neyse sonra görüşürüz hepinize saygılarrr

yaramas nişanınız hayırlı olsun.evet gurbetlik böyle işte ...inşallah düğününe gidersin elti oldun haa ..oh ne güzell..darısı yavrularına olsun..a.s.

aktinyacığım ben burdayım bakkkkkkkkkkk........
kimsecikler yok senden ve benden başka bende şimdi çıkacağım binbir gece başlıyor........
başımda ağırıyor .............................malum rahatsızlıklar devam ediyor.................

gulancım geçmiş olsun ..sana iyi seyirler...a.s.

selens noldu canım seni kimler üzdüki...buna sakın izin verme şu günler senin en hassas günlerin ..seni üzen şeylerden mümkün oldukca uzak dur.a.s.

çiçeem sağol canım bende aynen dediğin gibi yapıyorum hava güzel oldumu alıyorum oğlumu parka çıkıyorum piknik yapıyorum falan filan iştee ama yinede insan üzülüyo yaa verdiğin emeğe yazık ediyorlar valla ben çok insancılım kötülüğüde dokunsa zor gününde yanında olacak kadar insanları severim nesse iştee şimdi iiyimm merak etme sağol ilgine...a.s.

Noldu Selenscimm Sorun Neydi Bu Kadar üzüldünnn Canim Yaa Boşver Bebişlerine Bak Sennn

gözekcim sağol canım ilgine canımı sıkmamaya çalışıyorum bakalım artık son 45 günüm kaldı heyecanla bekleyommma.s.

Selenscim canım sen hamişsin ,kendini üzme tatlım,dünyada hiçbirşey üzülmene değmez,tatlım kendine ve ailene iyi bak ,dilerim sorunların biran önce hallolurŞeniz

GÜNAYDIN SEVGİ PITIRCIKLARI....

bugün dükkanı ben açtım ee artık sizde bakarsınız hepinizi öptüm bugün temizlik var camlar kapılar balkonlar çok iş var çokk nesse ben didiyom anca yaparım

aktinya canım sağolasın ben elimden geldiğince kendimi üzmemeye çalışıyorum...

bugün dükkanı ben açtım ee artık sizde bakarsınız hepinizi öptüm bugün temizlik var camlar kapılar balkonlar çok iş var çokk nesse ben didiyom anca yaparım

bacım k i b kolay gelsin can silmek için daha erken gııı sana bebiş gelmeye yakın yap
a.s. maşallah erkencisin :enbuyukkk:

Merhabalar canlarım,üzüntüleriniz son,sevinçleriniz daim,gülücükleriniz eşsiz,sevgileriniz sonsuz olsun.
cebinizdede herzaman paranız olsun inşallah.

Merhabalar canlarım,üzüntüleriniz son,sevinçleriniz daim,gülücükleriniz eşsiz,sevgileriniz sonsuz olsun.
cebinizdede herzaman paranız olsun inşallah.

inşallah.aktinya ne güzel bir dilek bu rabbimde sana aynısının 100 katını versin.a.s.:1hug:

selen temizlik yapıyormuşun kolay gelsin.canım dikatli ol.ben hamile iken perde asmaya kalkmıştım son günlerimdi sancıdan sabaha kadar uyuyamamıştım ..aman ha göreyim seni ..sen daha önemlisin işler olduğu kadar:1hug:

kolay gelsın bebegım..Şeniz
ama dıkkat et kendıne fazla yorma..:asigim:
bende doguma 1 hafta kala hala cam sılıp balkon yıkıyordum komsularım her gordugunde kızıyorlardı:sm_confused:
enısteme sole o yapsın bebegım..şutarafagitti

selensciğim kolay gelsin ama canım fazla kendini yorma sakın bebişinde etkileniyormuş...............sakın perde asma eşine astır...........uzanmak iyi değimiş hamişken dikkat et sağsalim kucağına almayı nasip etsin allahım............hepimize :-)

Merhaba,
Bu başlık sohbet başlığı değildir, ortak sorunlarınızı paylaşmanız içindir. Asker eşlerine dönmesin sonu lütfen...

Arkadaslar hatirlatmama gerek var mi ;var sanirim ...
Bizim geyik bolumunde bir topigimiz daha var biliyorsunuz geyik sohbetlerini orada yapalim .

selensciğim kolay gelsin ama canım fazla kendini yorma sakın bebişinde etkileniyormuş...............sakın perde asma eşine astır...........uzanmak iyi değimiş hamişken dikkat et sağsalim kucağına almayı nasip etsin allahım............hepimize :-)

kolay gelsın bebegım..Şeniz
ama dıkkat et kendıne fazla yorma..:asigim:
bende doguma 1 hafta kala hala cam sılıp balkon yıkıyordum komsularım her gordugunde kızıyorlardı:sm_confused:
enısteme sole o yapsın bebegım..şutarafagitti

bacım k i b kolay gelsin can silmek için daha erken gııı sana bebiş gelmeye yakın yap
a.s. maşallah erkencisin :enbuyukkk:

gülüm, yaramascım, dishem, çiçeem sağolun canlarım zati yağmur yağdı yapamadım işleri artık biraz daha beklicem perdeleri zati kocişime astıracam aslında camlarıda o silecekti ama olsun lojmanda milletin dili uzun gerek yokkk hepinize kocaman a.s.a.s.

YAŞAAA FENERBAHÇEEEEE
fenerbahcebayragiharekeuw7.gif
fenerbahcebayragiharekeuw7.gif
:nazar: :nazar: :nazar:

gunaydın hanımlarr evet ya bir bjk olarak kutluyorum
gün gece korna sesinde uyuyamadım cocuklar daha heycallılar dı
sabah gözümü açamıyordum
ooo ngs bacım tbr fb ya

Back