Kişi başı bin kaç bin okuycaz ebcet değerinde okuyalım ya Vasının büyük ebcedi hiç 20 binde olmaz okusak beş binin okurum ben yarına biter belki. Yada nasıl isterseniz okuyalım hazırım benCnm varsa fikriniz baska bi dua yazalim yada ya Fettah ya vasi ye baslayalim kisi basi bin
aldım....Arkadaşlar katılan her kes niyet eden kişinin niyetine uyğun 489 ya Fettah okuyacak.
Ya Fettah”Bu ismin sıfatına uygun olarak bizi güçlendir.Sen fethedici olan maddi ve manevi kapıları açan Fettahsın.Müşkilleri çözen,çok iyi hüküm veren ve hükmedensin.Bize hayırlı kapıları aç ya Fettah.Tüm engel ve zorlukları aşmamıza yardımcı ol Ya fettah.Ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rahim!taşıyamıyacağımız yük yükleme bizlere.Fettah isminle tüm zorlukları aşmamıza yardım et.Darlık ve sıkıntılarımızı fettah isminle aç,bize yardım et. Hayır ve bereket kapılarını aç.” AMİN
Evet kisi bası 1000 adet okuyalim bencedeCnm ya ikisinin ebced degerini toplayalim yada bin adet okuyalim kisi basi
Ahahha bende cok heycanla bekliyorumAbdest almış oturmusum bekleyrum ne okuycazhadi karar verin bebeğim uyumusken üç beş bin okuyayim
Yok cnm oyle degil once kac kişiyiz ona karar veriyoruz sonra kac bin okuyacaksak sayiyi ona boluyoruz yada mesela hergu. Bir kisiye gunluk bin adet ta Fettah ya vasi okuruzbcgirl arkdasin dedigi gibi sonada bir dua koyariz esma ve dualari okuyan o gun soradaki arkadasin niyetine okur
Okusak bitmiştiAhahha bende cok heycanla bekliyorum
Evet kisi bası 1000 adet okuyalim bencede
Sen ya Fettah ya vasi den basla cnm bin adet ,Okusak bitmiştiabdestler kaçacak nerdeyse
Tamam başlıyorum o zamanSen ya Fettah ya vasi den basla cnm bin adet ,
Nasıl okuyoruz şimdiYa fettah ya vasi 1000 adet
1.Kunfeyekunnn
2.kristalkupe
3.Sincereley93190221
4.slnn12345
5.bcgirl
6.itsgalatea
7.YagmurSendeanlarsn
8.Saajan
9. L Leftright
9 kişi her gün birinin niyetine okuya biliriz. Ya da her kez niyetini yazsın toplu şekilde her kesin adına bir güne okuyub bitirelim
Tamamdir ben katılıyorum bugun başlayacağım ilk kişiYa fettah ya vasi 1000 adet
1.Kunfeyekunnn
2.kristalkupe
3.Sincereley93190221
4.slnn12345
5.bcgirl
6.itsgalatea
7.YagmurSendeanlarsn
8.Saajan
9. L Leftright
9 kişi her gün birinin niyetine okuya biliriz. Ya da her kez niyetini yazsın toplu şekilde her kesin adına bir güne okuyub bitirelim
Tamamdir ben katılıyorum bugun başlayacağım ilk kişiKunfeyekunnn adına inşallah niyetiniz kabul olur tamamladığımda akşama yazacağım tekrardan :)
Ortak kararla. İsterseniz tek tek okuyalımokuma şeklini anlatırsanız hemen yaparım bende :)
ne ouyacağımıza bağlı olarak karar verebiliriz. Neokuyabiliriz peki?Ortak kararla. İsterseniz tek tek okuyalım
Kusura bakmayin ben yanlis okudum hemen tek tek demisim aynen ortak karar ile okumaya baslayalimOrtak kararla. İsterseniz tek tek okuyalım
Cnm dun gece biz ya Fettah ya vasiolarak dusunduk bin adetne ouyacağımıza bağlı olarak karar verebiliriz. Neokuyabiliriz peki?
İstersen o bugun bnm niyetime sayilir yada istersen baştan yine bnm niyetime baslariz sen bilirsinBen akşam 1000 Ya Fettah ya Vasi okudum herkesin niyetineo nolucak
O sorun diyil yine okurumİstersen o bugun bnm niyetime sayilir yada istersen baştan yine bnm niyetime baslariz sen bilirsin