- 8 Nisan 2022
- 1.577
- 1.039
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet katılmak isterimSincereley93190221 @kristalkupe @Aktiflora @penyez83 @sepulik YagmurSendeanlarsn @Careszm @Cerez87 itsgalatea @mavikelebeeek @redvelvetcake @slnn12345 @namaste21 @Careszm
Arkadaş yeni okuma yapılacak yeni konu
Katılmak isteyenler varmı?
Ortak kararla bir esma okunacakNe okuycaz ben burdayım
Ya Fettah Ya Vasi baslayabiliriz aslinda benim oyum bundan yanaVe huvel kaviyyul azim olur yunus peygamberin duası olabilir yine gecen yapmistik gecen Pinterest te buldum tum engelleri aşan kapali imkansız kapilari acan ya Fettah ya vasi vardi o olur
Ya Fettah Ya Vasi baslayabiliriz aslinda benim oyum bundan yana
Bnde ya Fettah i daha önce okumustuk ama ya Fettah iki esma ile okunduğunda cok daha iyi guclu etkj veriyor mus hepimizin hayatinda mutlaka engel tikaniklik vardir okuyalim hepimizin engelliler i asilsin inşallahYa Fettah Ya Vasi baslayabiliriz aslinda benim oyum bundan yana
Olur valla her kes raziysa ben raziBnde ya Fettah i daha önce okumustuk ama ya Fettah iki esma ile okunduğunda cok daha iyi guclu etkj veriyor mus hepimizin hayatinda mutlaka engel tikaniklik vardir okuyalim hepimizin engelliler i asilsin inşallah
Olsun nolucaq her kes eşit okumak zorunda diyilki gücü yeten kadar okuyacak ben çoğunu okurum inşallahPeki kaç adet okunacak? Çok yüksek sayılar yapmayalım
Cnm ya ikisinin ebced degerini toplayalim yada bin adet okuyalim kisi basiPeki kaç adet okunacak? Çok yüksek sayılar yapmayalım
Cnm varsa fikriniz baska bi dua yazalim yada ya Fettah ya vasi ye baslayalim kisi basi binAbdest almış oturmusum bekleyrum ne okuycaz hadi karar verin bebeğim uyumusken üç beş bin okuyayim
Bir bir okuyalım ama bu bitsin sonra başka duaya başlayalım devam edelim burdanGrup için bu esma ile birlikte okuması ortak bir dua yazabiliriz. Sonrasında herkes kendi niyetiyle devam eder. Hem birbirimize dua etmiş oluruz hem de aynı zamanlarda bitirmiş oluruz. Okuyan okudum yazabilir. Okumayan da yine kendisi için okumamış olur :) bu şekilde de yapabiliriz kızlar takip açısından söyledim böylece sık sık hem de farklı dualarla devam edebiliriz