Hayır. Her kes 489 aded okuyacakKatılırım ben de, 239 binli olan ebced değerinden mi okunacak peki?
Katılırım ben de, 239 binli olan ebced değerinden mi okunacak peki?
Ne zaman baslayalimArkadaşlar katılan her kes niyet eden kişinin niyetine uyğun 489 ya Fettah okuyacak.
Ya Fettah”Bu ismin sıfatına uygun olarak bizi güçlendir.Sen fethedici olan maddi ve manevi kapıları açan Fettahsın.Müşkilleri çözen,çok iyi hüküm veren ve hükmedensin.Bize hayırlı kapıları aç ya Fettah.Tüm engel ve zorlukları aşmamıza yardımcı ol Ya fettah.Ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rahim!taşıyamıyacağımız yük yükleme bizlere.Fettah isminle tüm zorlukları aşmamıza yardım et.Darlık ve sıkıntılarımızı fettah isminle aç,bize yardım et. Hayır ve bereket kapılarını aç.” AMİN
YarınNe zaman baslayalim
Allah kabul etsin. Amin aminMerhaba,
Ben katildim okudum 489 Adet. Okuyan herkesin niyeti en kisa zamanda olsun, bereketi artsin, isleri iyiye gitsin, kismeti acilsin.
Olur canim, Fettah da okudugum esmalarin icinde bugun genele okumus oldum yarindan itibaren kisi niyetine katilirim yazarsiniz hangi kisi icin olacagini.Allah kabul etsin. Amin amin
Amma her gün bir kişinin niyetine okuma yapılacak
Allah kabul etsinOkudum 489 adet.Kendi niyetime ve burda okuyan herkesin hayırlı niyetine
Katılırım canım sağol etiket için
Yine okurum canım olurAllah kabul etsin
Amma her gün bir kişinin niyetine okuma yapılacak