- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
Ben cumartesiye nasipse bitircem. HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR BENDEN YANA Her birinize Hakkım helal olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cumartesiye nasipse bitircem. HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR BENDEN YANA Her birinize Hakkım helal olsun.
Helal olsun canım bitirince yazarmısın burayada sana zahmet kızları bılgılendırcem bendeBen cumartesiye nasipse bitircem. HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR BENDEN YANA Her birinize Hakkım helal olsun.
Kızlar hepinizden çok çok özür dilerim sizlere karşı çok mahçubum listeyi takip edemedim uygulamaya giremedim bir süre önce trafik kazası geçirdim ve yoğun bakımda kaldım hala tam iyileşebilmiş değilim liste ne durumda hiç bilemiyorum okumalarımı da tamamlayamadım çok çok özür diliyorum hepinizden liste takibine devam edemicem sanırım dediğim gibi hala tam olarak iyileşemedim sizlere haber vermek helallik istemek için girdim uygulamaya bütün arkadaşlara okuyacağım en kısa zamanda
Morrmeneksee sen takip edebilir misin rica etsem listeyi
Evet harlofia hıc hos olmadı cidden.1 aydır ne zaman sayfaya girip de yorum yapacaksınız diye bekledim. Sizin birkaç başka hesabınız olduğunu onlarla aktif paylaşım yaptığınızı hatta bazılarının banlandığını düşünüyorum. Kaza geçirmeniz de bence yalan.
Hakkımı helal etmiyorum.
1 aydır ne zaman sayfaya girip de yorum yapacaksınız diye bekledim. Sizin birkaç başka hesabınız olduğunu onlarla aktif paylaşım yaptığınızı hatta bazılarının banlandığını düşünüyorum. Kaza geçirmeniz de bence yalan.
Hakkımı helal etmiyorum.
Evet harlofia hıc hos olmadı cidden.
Mesaj yazıp durumunu bildirdiğine göre
Sonradan da tekrar girip yazabilecek fırsatın mutlaka olmustur.
10 ağustostan bu yana 1 kere dahı gırıs yapip sıtede ne var diye merak etmemen de cok ılgınc.
Sen dua gruplarına katılan gruplar kuran bırisin en azından ne var diye bı girip bakabılırdın.
Kımse gunahını almak istemez bende ıstemem ama 2.3. Hatta 4.bır hesabın bıle oldugunu dusunuyorum..
Bu konudaki kimse size hakkını helal etmeyecek.Yukaridaki ithamlar doğruysa çok yazik harfloria.İnsani insanliktan sogutuyorsunuz
Ben heryere yazıyorum diğer dua topigine de yazdım .Sizin bildirim gelince detaylıca inceledim size hak verdimKonuyu acan kullanici ismine bakin. Bu hesap birlestirmeler yonetim tarafindan yapiliyor.
Kaldi ki o kadar ayni ki konular kullaniclari tahmin etmemiz guc olmamisti o zamanlar. Benim en cok guldugum de su konusu oldu. Actigi onlarca konusu var, kim bilir hangi kullanicisiyla “Ben buralarda yeniyim” demeye calisti...
şu an aktif bir dua grubunda olduğunu düşünüyormusunuz.bu önemli benim için.herkes için...Şuanki konu sahibine bakın hersey belli zaten.. Harlofıanın actıgı konuydu sarebenle birleştirilmiş evet.
Bende ne dıceğimi bilemiyorum. aslında hıc de sasırmadım bende emındim baska hesaplarla burada olduguna.
Hesabını kapattı canim tekrr aktif deıl yanışu an aktif bir dua grubunda olduğunu düşünüyormusunuz.bu önemli benim için.herkes için...
tamam canim sağolasınHesabını kapattı canim tekrr aktif deıl yanı
Rabbim acil şifalar versin, geçmiş olsun.Kızlar annem 5000, ben de 3000 kadar okuduk gamzelita için yalnız bugün birirecektik ama babam kalp krizi geçirdi. Eve geçince okuyacağız da, kusura bakmayın nolur hersey_dua_ile
Kızlar annem 5000, ben de 3000 kadar okuduk gamzelita için yalnız bugün birirecektik ama babam kalp krizi geçirdi. Eve geçince okuyacağız da, kusura bakmayın nolur hersey_dua_ile
Çok teşekkür ederim. Çok şükür ki durumu çok iyi, anjiyo oldu stan takıldı, kardeşim bu akşam onun yanında. Eve geldik, annem de ben de bitirdik.Rabbim acil şifalar versin, geçmiş olsun.