- 15 Aralık 2017
- 585
- 513
- 38
Ben de okudum her şey gönlünüzce olsun dualarımız kabul olsunArkadaşlar
Ya fettah 489
Ya vasi 137
toplam 626
626 kere Ya fettah Ya vasi okuyoruz.
Ortak niyetle
Allаhım, ben elimden geleni yаptım. Elimden gelmeyenler için ellerimi sаnа аçtım!
Niyetinizi yapın okumaya başlayın. Burdakı katılan arkdaşlar için de dua edin.
Yarın akşama kadar bitirelim
Esmaları okudukdan sonra 3 ihlas bir fatiha okuyalım peyğemberimiz için
Başlarkende salavatla başlayalım bitirirkende
Ya Gani ya Mugni mi okusakHer kes okudu sadece 1 kişi kaldı okumayan akşama kadar biter in şa Allah .
.
.
.
Yeni okumada aynı esmalar okunacak yoksa yeni?)
Yeni esma olacaksa hangi esma?
Okuyalım diğerleri içinde sorun olmazsa. Bir de ortak bir dua yazalım. Kim güzel dua ede bilirse o yazsın.Ya Gani ya Mugni mi okusak
banada uyar kızlar iyi olurOkuyalım diğerleri içinde sorun olmazsa. Bir de ortak bir dua yazalım. Kim güzel dua ede bilirse o yazsın.
Aynen benim içinde tamamdır okuyabiliriz. :)Okuyalım diğerleri içinde sorun olmazsa. Bir de ortak bir dua yazalım. Kim güzel dua ede bilirse o yazsın.
EL-ĞANİYY; Zatı,sıfatı ve fiillerinde hiçbir şeye muhtaç olmayıp her şeyin ve herkesin her an kendisine muhtaç olan… Gerçek zenginlik sahibi olan ve hiçbir şeye muhtaç olmayan.1.Kunfeyekunnn
2.kristalkupe
3.Sincereley93190221
4.slnn12345
5.bcgirl
6. @itsgalatea
7.YagmurSendeanlarsn
8.Saajan
9. L Leftright
Ben okudumEL-ĞANİYY; Zatı,sıfatı ve fiillerinde hiçbir şeye muhtaç olmayıp her şeyin ve herkesin her an kendisine muhtaç olan… Gerçek zenginlik sahibi olan ve hiçbir şeye muhtaç olmayan.
EL-MUĞNİ; İstediğini, istediği anda ,istediği kadar zengin eden,Mahlukatının her türlü ihtiyacını giderip zengin eden
Ya Ganiyy 1060
Ya Mugni 1100
Toplamda 2160 yarın akşama kadar okunmalı
Kim güzel dua yaza bilir?
Kizlar en kisa zamanda okuyacagim insallahEL-ĞANİYY; Zatı,sıfatı ve fiillerinde hiçbir şeye muhtaç olmayıp her şeyin ve herkesin her an kendisine muhtaç olan… Gerçek zenginlik sahibi olan ve hiçbir şeye muhtaç olmayan.
EL-MUĞNİ; İstediğini, istediği anda ,istediği kadar zengin eden,Mahlukatının her türlü ihtiyacını giderip zengin eden
Ya Ganiyy 1060
Ya Mugni 1100
Toplamda 2160 yarın akşama kadar okunmalı
Kim güzel dua yaza bilir?
bittiği zaman başlayabilirizEki Görüntüle 3163873
Bir sonrakinde bunu okuyalım